Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
day of defeat source megéri a 2€-t?
*Sn0w
-
veterán
Ennyi jó game lenne ez a metro? csakmert néztem trailert meg gameplayt róla és nemnagyon jött be. Akkor ezekszerint mégis érdemes lenne? bár ennyiért ajándék télleg,
Illetve van aki még cdgalaxisba előrendelte a Dead Islandot? ha igen akkor ezt az ajándék DLC-t hogy kapjuk meg? ottvan a DVD tokba, vagy külön mailbe elküldik a kódot?
Illetve ottvan hogy steamen kell beregelni a játékot, ami van benne cd key azt kell beírni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
-
Winne
nagyúr
válasz gtamate2 #7961 üzenetére
Én is MW2-vel játszottam utoljára, nettó 1000 óra ment bele, el sem tudom képzelni, hogy játszak vele, pedig megvan régóta. Még a CS:S is sokkal jobban működik, mint multi fps.
Ez csak az én véleményem. Nézz videókat és dönts.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
GeneraL_XTX
veterán
sziasztok
ez a gedva metro 2033 nem akar elindulni mert azt írja hogy a hiányzik a gépről a PhysXloader.dll WTF??
mi ilyenkor a teendő?
-
KubanitoS
veterán
válasz GeneraL_XTX #7965 üzenetére
Telepíteni kell az Nvidia Physx-et feltehetőleg.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ProEvoFan
nagyúr
játékra jobb klikk - tulajdonságok - helyi fájlok - cache fájlok épségének ellenőrzése
Elindítod és ellenőrzi a fájlokat a gépeden.Ha kész elindítod a játékot, és megvárod h előtte felrakjon mindent a játék amit akar.
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
Én is tegnap este vettem meg, ma indítottam elsőnek, magyarítást feltettem, és tökéletesen működik, tehát tényleg valószínűleg a fiziksz driver hiánya lesz nálad a hiba...
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat Steel Storm: Burning Retribution -50 % 2,24 euro
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz gtamate2 #7975 üzenetére
Sajnos nem
De talán a kövi pakkban majd benne lesz a 3. pakk játékai is -
strebacom
senior tag
Sziasztok, kérdezném, mi lehet a baj, mostanában irogatta a steam, hogy erröl a számítógépröl még nem léptek be, (mondjuk kb 1 éve ezzel a géppel használom),és irjam be a jelszót, na kiléptem ujraindítottam megy, oké, viszont most nem akar menni hiába irom be az accot, nem megy: Kép!!
Miért??
Köszi!!
-
strebacom
senior tag
Köszi hogy irtatok, nem küldött nekem semmit a steam, és ilyenkor a steambe lép be, most viszont megint jó.....érthetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
erikke17
őstag
Üdv, mi a búbánatot lehet olyankor csinálni hogy ne kelljen mindig beirni a megerősitő kódot? Mert újra lett telepitve windows most feltettem steamot második inditás de megint kellet neki....
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
Áh megvan, úgy látszik jó, beállitásokban ahol a guardot lehet kikapcsolni van egy olyan hogy Deautharization all logins vagy mi pontosan nem tudom azt kipipáltam majd next aztán finish, következő inditásnál már nem kérte.
Gondolom a másik belépésem volt a "fő" login ha mondhatom igy||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Mukorka
addikt
válasz erikke17 #7991 üzenetére
Hát ez pont nem az. "Deauthorize all other computers now" amit bepipáltál. Ez annyit tesz hogy egyáltalán nem enged más gépen bejelentkezni amíg ez be van pipálva. Amúgy akárhányszor rakod újra mindig kérni fogja a kódot szóval ha ez zavar akkor kapcsold ki amíg el nem döntöd hogy 1-2 hónapig nem rakod újra a gépet. Amúgy amit leírtál azt jelentené hogy elutasít minden bejelentkezést , vicces funkció lenne
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
erikke17
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
kovsol
titán
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Nike FlyStepper 2K3
- Linksys Wireless Print Server for USB2 WPS54GU2
- Xbox Series X 1TB + 1 játék + dokkoló -konzol beszámítás ok!-
- Niels Gammelgaard koktélbár (zsúr)kocsi és/vagy éjjeliszekrény eladó! - KRI 1988 serving cart
- használt, független Huawei Y5 2018 (16GB tárhely, 2GB RAM) töltővel, kábellal eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs