Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oxox

addikt

válasz mikromanus #40971 üzenetére

sh meglatasom szerint late egyseg, es akkorsem feltetlen massolva, mert keves supply marad masra.
    en egy roach-hydra-corruptor gombocban kaptam nehany sh-t....3expem volt, de nem tudtam veluk mit kezdeni... colo itt mar ertelmetlen (ami jo lenne hydra, sh ellen a range miatt), gw unitsokat eszi a roach+hydra+sh....raadasul az obsot is folyamatosan leszedtek. mass legit meg a hydra corruptor. ht-meg nem jutott eleg kozel....persze biztos lett volna az az osszeallitas ami segit, de nem talaltam meg. talan mass tempes, ff-el lehetett volna, idonkent egy zeat, obsot bealldozni a range miatt...

mass muta ellen a legjobb vedekezes a tamadas. Tobbszor bealldoztam mar az expemet, buktam a csatat otthon, de nyertem a haborut....esetleg egy ket ht-t kell hatrahagyni, de mass stalkerrel nem szabad hatul maradni, mert nem lehet eleg gyorsan fogocskazni veluk...raadasul 2mp-re ha megalnak az exp felett, akkor nullazzak a szedoallomanyt.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák