Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmotto
őstag
válasz zeusz123456 #4350 üzenetére
Ebben nem tudok segíteni, és mindig is egy csapattal csináltam, sose volt b csapat.
-
Mr Teufel
kezdő
A CLS eventhez szükséges karaktereknek milyen a minimum gear igénye, amivel sikerülhet végigvinni?
-
Kopika79
csendes tag
kérdésem lenne, miszerint Rebel csapatom 5.emberének ki - kit javasol a lentiekből:
https://swgoh.gg/u/kopika79/nem állok rosszul így se, de ST Han helyére inkább valaki mást képzelnék el, aki elég jól tud ütni is (Wedge, Bigs, Chirrut és Baze mellé)
Lando volt egy ideig, de őt pikk-pakk leszedik szinte nem is lő, Leia-val sem volt sokkal jobb, most a következők közül gondolkodom (csak nincs mindenkire Gear kapacitásom)
- R2D2 (5csillagos majd következő event idejére meglesz az Empire csapatom is hogy felhúzzam)
- Garazeb (őt nem nagyon ismerem, de főnix miatt úgyis húzom nemsokára 7csillagos lesz)
- Kanan Jarrus (mint feljebb)3közül ki lenne ideális?
-
Kopika79
csendes tag
ja és hosszú távlatban gondolkodva CLS-re gyűjtök (empire kell R2D2-hez, +Old Ben majd) de szerintem mire idáig érek már mások lesznek a favoritok, mint pl.most a nighsisterek se piskóták
-
drmotto
őstag
válasz Kopika79 #4357 üzenetére
Én sthant hagynám
Neki úgyis az a dolga hogy meghaljon a csapatért, tm-et kapsz ha lövik, ráadásul így két tankod van. Csak fel kell gyorsítani, hogy minél hamarabb tudjon tauntolni.
A nagy sebzést meg hagyd meg wiggsnek és Imrének. Utóbbira tegyél crit dmg és crit ch modokat.[ Szerkesztve ]
-
zeusz123456
csendes tag
válasz Kopika79 #4357 üzenetére
Én r2-t javaslom! jelenleg nekem is pont ugyanez a csapatom,
https://swgoh.gg/u/benyeia/
néha a top 20-ba is becsúszok, és le tudják verni a cls csapatokat is, ha nem a legjobban vannak modolva. Ráadásul r2 sokkal univerzálisabb karakter, mint st han, később sokkal több helyen is jó lesz. Amíg őt húzod maradhat han. Sztem g9 körül már berakhatod, nehezen szokták kilőni. Ráadásul gyors alapból, extra offense-t és healt és protot ad a többieknek. Az elrejtés képesség is nagyon jó, nem fognak visszatámadni akik rejtettben vannak, szóval nagyon tuti support kari. A csillagok száma meg szinte mindegy arénában.
Sok sikert!
-
Creative997
őstag
válasz zeusz123456 #4348 üzenetére
Ha tényleg pitet akarsz solozni, erzsot fel kell húzni mindenféleképpen. A jelenlegi roosteredbol en egy Wedges lead, R2, Jyn, Cassian, Bistan csapatot tudnék elképzelni fejlesztésre. Esetleg Baze Cassian helyett (bár Cassian jól jön Bistannak, aki nincs). De CLS egyedül is jó lesz. Vagy egy Teebo lead, CLS, R2, QGJ, Rex, amíg nem soloképes
Vagy Zader lead alatt Tarkin, TFP, Sidious, Jyn
Valamit hozzá kell adnod még, hogy menjen.
A második csapatot nem értem, elég egy solo team. Több csapat tankba kell
@kopika Kannan és Zeb csak Thrawn eventre kellenek. R2 a jó megoldás, ahogy az előttem lévő említette. Magas szinten és jól modolva a Wiggs, Chaze, R2 elég erős. Ha meg CLS meglesz, inkább Solo kéne még Wiggs helyett
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Kopika79
csendes tag
O.K.
köszi mindenkinek, akkor összefoglalva, egyelőre ST Han, közben próbálom 5csillagos R2-t gearelni felfele, CLS meg még messze, van ahhoz meg kell várnom a következő R2 eventet, hogy 7csillagos legyen addigra meglesz hozzá az empire csapatom, +mire következő CLS event lesz (R2 utáni) remélhetőleg kihúzom maxra Old Bent is
és akkor jelen állapot szerint talán a következő lenne a legjobb? CLS, Baze, R2D2, Chirrut, Han Solo (bár mire ide érek változni fognak az erőviszonyok) -
Creative997
őstag
válasz Kopika79 #4362 üzenetére
CLS nagyon op, később, ha némileg változik a meta akkor is op lesz. Most annyi, hogy a NSek meg tudják törni a CLS egyeduralmat.
CLS, R2, Raid Han zetazva Chaze-zel talán az egyik legutosebb most. CLS, R2 must have karik, multifunkcionálisak, Han meg a rework óta egy vadállat.Ha majd mész R2ra, legyen az Empire csapatban tank. Szerintem a Palpi, Vader, TFP, RG, Tarkin talán a legjobb (en TFP helyett Magmatroopert használtam, mert cantina foglalt volt, TFPt nem tudtam kifarmolni, MT meg hasztalan amúgy).
Felhivnam a figyelmet egy mindennel fontosabb dologra: hiába huzol fel karikat maxra, jó modok nélkül nem sokat érnek. A karik mellett modokat is célszerű farmolni. Ez azt jelenti, hogy fel kell húzni pár csapatot, hogy tudj bizonyos modokat farmolni. Pl CC/CD, potency, speed. Javaslom egy resistance csapat elindítását a speed modokra, a resik amúgy is a legjobb offense team és mindenhova jók. Empire jó lesz potencyhez, scoundrel meg CDhez (amik amúgy is kellenek CHra). Amíg ez nincs, health modok mehetnek. Mod farmolasnal a szürkéket hagyd, add el (hacsak nem nyíl speed primaryvel), kék, lila, arany ha van speed maradhat, lvl12ig a jónak tűnő modokat feltolhato. Ne próbálj ki mindent, mert a modolás iszonyú költséges.
Franc tudja miért írok ennyit, pedig utálok írni
-
zeusz123456
csendes tag
válasz Creative997 #4361 üzenetére
Köszönöm az alternatívákat! A második csapatot a jelenlegi helyzetre vonatkozóan gondoltam. Egy teebo köré és gondoltam lehetne egy jyn köré.
-
Creative997
őstag
válasz zeusz123456 #4364 üzenetére
Ja értem. Szerintem kezdj el más lead alá építeni, csibo kezd lejárt lemez lenni. Egy hónap és jön CLS, arra húzz ra csapato(ka)t
-
Kopika79
csendes tag
válasz Creative997 #4363 üzenetére
Ok
köszi mindent, "Raid Han zetázva" ez mit is jelentene
Modokra kitérve, az alap aréna csapatom jól fel van modolva (abból amiket kapok) egyébként elég sok csapatom van, megy a Health, CD, CH, Tenacity, Potency challange is (defense nem igazán érdekel) offenstől nagyon távol állok, speed-hez meg folyamatban van a resistance csapat
Empire ből, meg jelenleg, Palpa, DV 7csillagos, RG + GMt mindjárt 7, jelenleg SnowT 6csillagos, de lehet a következő eventre TFP meglesz 7 ha nem akkor Snowal próbálkozom majd
egyébként (hellyel-közel) az alábbiak szerint modolok, de ha tudsz jobbat szívesen veszem
http://gaming-fans.com/star-wars-goh/mods/ -
Kopika79
csendes tag
Ok, akkor azt is megpróbálom, van jedi csapatom is, átpakolok rájuk modokat és meglátjuk
-
Kopika79
csendes tag
Raid Han zetázva?
Han Solo lenne? -
Kopika79
csendes tag
hajókra áttérve:
mitől függ/mi emeli Ackbar hajójának sebességét, nagyon idegesítő, hogy mindig később jövök, mint az ellenfél vezérhajója
(bár hozzáteszem Ackbar nem igazán van toppon nálam, de mivel rebellekből jól állok, így az ő hajóikat maxolom, amikhez meg Ackbar passzol)
ui: Motto a database linkedet nem tennéd be? átnézném te hogy modolsz -
glovasi
tag
Ha kipörgetek egy MOD-ot, tök mindegy melyiket, akkor a primer stat az adott, hogy pl a Speed-et 30-ra ehet felvinni. Viszont emellett a másodlagos statok véletlenül generálódnak?
-
hegodamask
csendes újonc
Sziasztok, érdeklődnék milyen lehetőségek vannak, annak megállapítására, hogy egy guild le tudja-e ütni a HAAT-ot. Felmerült a guild-ünkben, hogy megpróbálnánk, de feleslegesen nem akarunk 90K ticket-et felhasználni. Esetleg lehet e következtetni az össz. GP-ból (jelenleg 35M) vagy a Normal Tank eredményekből? Bármi szoftver, vagy szimulátor? TB-n 16-17* jön össze. Előre is köszönöm a válaszokat!
-
drmotto
őstag
válasz hegodamask #4373 üzenetére
Amit üttök most normál tankon, annak a tizedét fogod tudni ütni haat-on. Egyébként pedig próbálni kell, de látatlanban azt mondom, nem tudjátok leütni még.
Van swgoh profilod? Ha igen, tedd be a linket légyszi. -
drmotto
őstag
-
hegodamask
csendes újonc
válasz drmotto #4375 üzenetére
https://swgoh.gg/u/gumeox/.
Az a baj, csak páran vagyunk fent az swgoh-on, úgyhogy az egész csapat nem látszik. Én olyan kb. 6-7 milliót tudok sebezni, aminek a nagy részét a wiggs, ezra, leia, chirrut csapattal érem el. De vannak kb 6-8-an akiknek több is menne, csak ugye nem mindenki ér oda a phase 4-re.
Én is tartok tőle, hogy gyengék vagyunk, főleg a phase 1-re. -
drmotto
őstag
válasz hegodamask #4376 üzenetére
Ez alapján a P1-et a zylo megoldja. Sokáig tart neki, de megoldja. Ha van esetleg CLS a csapatban, akkor azzal könnyebb. A húzós a P2 és P3, főleg az utóbbi.
Mi 3x futottunk neki, mire sikerült megcsinálni. Elsőre P2-n elakadtunk már, ott pl a normálon 8-9 milliót sebző zader sorom 1 milliót tudott. A normálon 2-3 milliós droid sot 500k-t. Szóval így számoljatok.
Hányan vagytok? Megvan az 50 fő? -
Mezcal
addikt
válasz hegodamask #4373 üzenetére
Úgy tudnám érzékeltetni a normál és Heroic Tank közti különbséget, hogy a fullos klóncsapatommal normálon 8 millió körül ütöttem P4-en, ebből heroicra 3 millió maradt. Igaz, hogy most már 5 millió fölött is sikerül, de még mindig nem tudom stabilan hozni az 5-6 milliót P4-en.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
drmotto
őstag
válasz hegodamask #4379 üzenetére
Passz. Akko rmég nem volt GP.
Olyan 50-55 körül lehetett szerintem, most 68, és max másfél óra a HAAT.
Az swgoh regisztráció egyébként sokat segít mindenben. Nekünk a HAAT-ra készülődésnél is, hogy hogy állnak a csapatok, meg most a TB-n is a platoonok töltése miatt.[ Szerkesztve ]
-
Creative997
őstag
válasz Kopika79 #4366 üzenetére
Az az oldal elég jó, én is szoktam csekkolni. Részletesen leírja mit miért hova.
A hajók:
A hajók adatait a pilóták folyasoljak be a legjobban. Minden számít, a gear, a csillag, az ability és a modok is. A rossz hírem az, hogy a Home One a leglassabb vezérhajo, míg az Endurance és az Executrix is extra speedet kap. Nyilván jobb ha synergyben vannak a hajók a vezérhajóval, Home One-nal szerintem pont tök mindegy. Nem tudom hogy állsz, de célszerű raallni a Chimaerara, hogy az meglegyen, sok időt (hacsak nincs esélyed a top20ra) nem fecserelnek egy HO csapat felhuzasara. Nyilván azért Wiggs must have. Chimaerat leszámítva amúgy az Executrix a legjobb és a legkönnyebb felhúzni maxraProject Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
Guargumi
tag
válasz hegodamask #4376 üzenetére
normalon a droid+jawa brigádom enrage-ig üti, hardon a legjobb esetben 2x tudja lerakni a földre a p2 ben.
hatalmas a különbség, elég idegesítő tud lenni.
p3 a legnehezebb, legalábbis számomra.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
-
Kopika79
csendes tag
Leendő rebel csapatommal kapcsolatban kérdezném (R2, Han Solo, Baze, Chirrut + CLS majd később), tehát ZETA materialt gyűjteni Fleet Arénából lehet, érdemes?
2000-ért ad 1-et, tehát 20 mire meglesz, kb. 30nap (1300-at kapok naponta), érdemes ezt annak kárára, hogy egyéb shardokat nem veszek ki (bár igaz, hogy azok már inkább kiegészítő karakterek lennének különböző challengekhez)
ha igen, kit érdemes először zetázni Hansolot, vagy R2-t, második esetén melyik skilljét, melyik ütősebb arénába? -
Creative997
őstag
válasz Kopika79 #4384 üzenetére
A sorrend, ahogy Proky kolléga mondja tökéletes.
Ha nincs éppen szedendő, legalább aréna csapat zetázása belefér fleetből (főleg ha szarul adja a droppot challengeből). Önmagában amúgy drága, persze attól is függ napi mennyi tokent kapsz. 1300 határeset, egy full zeta az egyenlő 4-500 sharddal, úgy számolj). Nekem szerencsére tűrhetően ad zetát, általában az utolsó darabot szoktam megvenni, mert azt valahogy nehezen adja be... Szükségem van a hajókra fleet storeból, mert mióta bejött a lila fleet rewardban, újabb forrás (top 20 mindig megvan top 10 is szokott jönni, ritkán top 5), szóval szinten kell tartani a hajókat, hogy bent is maradjak[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Olvastam LNB logoutját a játékról. Annyi lenne csak a kérdésem hogy IOS-on mikor is kapjuk meg Wedge-t? Biggset a mai naptól tudom farmolni. Bobba,Lando,Ackbar nem sokára meg van.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Kopika79
csendes tag
válasz Creative997 #4386 üzenetére
köszi
a Ship Ability Materials challengre gondolsz, ahonnan kéne adjon?
legutolsó szintjét (ahol adhatna) nemrég oldottam fel, eddig 3-ból semmi, no de akkor kivárok, hátha bead 1párat -
sztanozs
veterán
válasz Kopika79 #4388 üzenetére
Elég random adja (elsőre mondjuk kell volna adjon 1-2-t). Nekem van úgy, hogy hetekig semmi, aztán pár alkalommal egymás után ad 1-3-at (vasárnap és hétfőn is adott nekem összesen hármat a négy próbálkozásból)...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Kopika79
csendes tag
no elkezdtem használni R2-t, kérdésem lenne a "Smoke Screen" képessége mit takar pontosan, akit kiválasztok "Foresight and advantage" 2 körre (előrelátás és előny magyarul de mivel lesz jobb vele a célpont?), milyen előnyt kap, kit érdemes erre kiválasztani a csapatból? (Wedge, Biggs, Chirrut, Baze csapatból)
-
sztanozs
veterán
válasz Kopika79 #4391 üzenetére
foresight - sérthetetlenség (első ütés ig - kivéve, ami erre immunis, pl vader eldobott kardja)
advantage - következő ütés biztos kritikusVagy tankra érdemes tenni, vagy olyan karakterre, akinél fontos, hogy a következő ütés kritikus legyen.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
glovasi
tag
válasz Kopika79 #4391 üzenetére
Akire rárakod azt nem fogja takarni a füst (nem lesz Stealth) és azt fogja ütni az ellen. Érdemes a tankra rakni, Baze pont jó az ellentámadása miatt, Chirrut meg úgyis visszatápolja. Wedge meg Biggs nekem Crit chance-re van gyúrva, szóval ők amúgy is critet ütnének, viszont gyengék. Én STH-val szoktam nyomulni, mert amikor őt ütik akkor a csapatom TM-je erősen nő.
-
bimbi10
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, tegnap még indult a játék, de ma reggel már nem indul el, mi lehet a baj? Újra is telepítettem már.
bimbi10-voltam!
-
Zsoleszhun
addikt
válasz bimbi10 #4395 üzenetére
A fb csoportban többen írták, hogy probléma van a frissítés óta, jön majd a lila
¯\_(ツ)_/¯
-
bimbi10
csendes tag
válasz Zsoleszhun #4396 üzenetére
Sajnos nincs Facebook hozzáférésem, de köszönöm az információt, várom a frissítést!
bimbi10-voltam!
-
Kopika79
csendes tag
Chimaera-val kapcsolatosan: ma-holnap 4-5csillagosra meglesz Thrawn, a hajójához látom, hogy Ghost, Phantom és Rebel hajók kellenek, mennyi majd?
jelenleg Ghost, Phantom 5csillagos, Wedge-Bigs hajója 6csillagos és ennyi, ez a 4hajó gondolom kevés lesz, igaz? kéne még mire jön az event +1rebel hajó?
Bistanhoz a karakterek meg is vannak bár gyengék
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest