Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Borderlands 3
- Battlefield 2042
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangfalképű
tag
Ez jó hír, akkor mégsem fogtam mellé! Addig meg nem kevés idő fog eltelni mire valami top dolgot nézek ki magamnak
Azt viszont csak halkan merem megjegyezni, hogy van pár szakszó, amit még nem értek, pl mi ez a Raid vagy zetás csapat, de idővel mindenre fény derül majd Van egyébként valami összefoglaló a játékhoz, csak mert itt nincs semmi a fejlécben? Elég aktívan pörög a topic ahhoz, hogy lehetne valamit összerittyenteni felülre vagy csak én látom így?
-
Zsoleszhun
addikt
válasz Hangfalképű #3851 üzenetére
Jelenleg két raid van a játékban, ennek dióhéjban a csapatjáték a lényege, a nagyobb szintű itemeket innen lehet beszerezni.
A zeta a legnagyobb szintű elérhető enchant a játékban, nem minden karakter kaphatja meg.¯\_(ツ)_/¯
-
Allien
veterán
válasz Kopika79 #3853 üzenetére
A kristályt akkor volt értelme (szerintem), amikor Ezra-t lehetett hajtani, a duplázással. Meg is lett a 3 nap alatt plusz két csillaggal (6. csillagig tudtam húzni). De, vettem 699-s csomagokat is, nem ér semmit se. Max kb 10 gearrel emelt karaktert... (fakk EA)....
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Mezcal
addikt
Rex a legjobb már évek óta, azért ez tényleg elképesztő.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Kopika79
csendes tag
a potency - tenacity gyakorlatilag mit jelent, milyen előny ha sok van 1karinál?
(magyarul tudom mind 2szó jelentését, de a játékban milyen hatása van?) -
lagoon79
tag
-
Kopika79
csendes tag
korábban is kérdeztem már nem tudnátok valami szintemhez mérten jó guildot javasolni (profilom)
https://swgoh.gg/u/kopika79/jelenlegi guildomban 1-2hetente van 6*-os Tank, illetve nagy ritkán 5*-os pit
ez jelenleg nekem nem jó, nem igazán kapok geareket,
egyébként aktiv vagyok minden nap 500-600közötti raid megvan -
kovimester
aktív tag
válasz Dark Asirok #3862 üzenetére
Azért hogy felesleges tuningolj fel 5 karaktert :-)
Amig Rexy Bazu meg Csirke dominál mindenhol addig értelmetlen bárkit is behozni.
Ha kapna egy olyan debuffot amitől használhatatlanná válna lenne értelem az uj karaktereknek de igy...... -
.LnB
titán
válasz kovimester #3863 üzenetére
Jelenleg az a Phoenix team tényleg egy lyukas garast sem ér. Az admirális se. Szóval szerintem felesleges erőlködés a feloldása.
Zmaul, és Rex teamek mennek az arénában.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Zsoleszhun #3866 üzenetére
Azigen.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
malystryx
senior tag
válasz Zsoleszhun #3866 üzenetére
Nálam majdnem 116%, és ki kell ábrándítsalak, ha minden 5-ik ütésnél vesz le tm-et akkor sokat mondtam. Heroic ranci, phase 1... Teebo eddig egyedül vitte szinte, de 3 hete nem működik már, és QGJ sem... Nálam kuka az egész csapat, várom Jyn-t... (80/100)
Nem is rég írta valaki, hogy QGJ-nek 110% kell és Trébo-nak pedig 90 felett ha jól emlékszem... Egyik sem megy, és sokan panaszkodnak hogy náluk sem.. Hála az égnek nem geareltem fel!
[ Szerkesztve ]
-
Dark Asirok
tag
válasz Zsoleszhun #3869 üzenetére
Hat nalam is tebe viszi a primet qgj egy ideje gyenge nalam 124% apot meg felejebb viheted de ritkan szed tm-et p2 nel mar csoda kell...p1 nel viszont sima a solo pikk pakk es vege is...3,5-5 millas az atlagom az eleg nalunk a top 3 ba kiprobalnek viszont egy full ewok team mire menne t7 en sthannal...
-
freddirty
senior tag
válasz Dark Asirok #3870 üzenetére
A legutolsó Hpit-en én is kipróbáltam a potency-s modos qgj-t. Potencyt 100% fölé emelve sokkal kevesebbszer visz TM-et mint a 72%-os teebo, pedig van támogatva az egész TFP-vel aki rárakja a tenacity down-t a rancorra. Ergo a potency nem számít QGJ-n, az van, ami oda van írva a basiclére: "65% chance to remove 30% TM " Tehát 65% az esély, se több se kevesebb. Inkább speed vagy critchance mod kéne rá raidre.
fred
-
freddirty
senior tag
egen amennyire én megértettem a potency a tenacity ellenében megy. Ha tenacity down mellett a 70%-os teebo is jól teljesít (ha nem is jön be 10/10 ütése hanem mondjuk 10/9). QGJ potency-t már felesleges e fölé húzni, semmit nem ér, mod pazarlás úgyis 10/5-6 lesz ami leveszi a TM-et a fix 65% miatt.
[ Szerkesztve ]
fred
-
Allien
veterán
Bocsi, de megkavarodtam. Tegnap sikerült legyőzni Rancor-t. Ma meg be se tudok lépni oda. The Pit, Enter, majd felhoz Tier szinteket, mindnél Select, de belépve semmit se tudok csinálni. Ez mi?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Proky
senior tag
Guild társamat követve takarítottam én is allyk között,
Facebook csoportban ott a lehetőség akinek még kellhet segítség.(Light side: Jyn Erso, Dark side map: Thrawn Admirális, Cantina: Kenobi tábornok van berakva leadnek) -
Dark Asirok
tag
Echonak Codynal milyen modok ajanlottak??
-
Mezcal
addikt
válasz Dark Asirok #3889 üzenetére
[link]
Itt vannak a klónjaim moddolva. Megtudod nézni.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Mezcal
addikt
válasz Dark Asirok #3891 üzenetére
Ha Codyt vezetőnek használod, akkor defense és crit ch. modok kellenek rá. Fivesnak health mod kell leginkább, eleve magas a protectje és élete, ezáltal nagyon nehéz kiütni, főleg zody mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz Dark Asirok #3896 üzenetére
Echora Crit Ch. Viszont ezért el kell kerülni a Zarrisos csapatokat.
-
malystryx
senior tag
Sztrego, nekem Cody-val kapcsolatban az a kérdésem, hogy az egyik special képessége ha minden igaz, az, hogy folyamatosan csökken az assist damage.. Ez miért jó? Érdemes ezeket is kihúzni? Már nem egy helyen találkoztam ilyennel ahol dmg penalty van. Az elsőre automatice rányomtam, aztán megálltam. Ehhez kérnék egy kis gyorstalpalót, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs