Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omrega
tag
Plusz ugye tagja a Galactic Republic-nek is, aminek a CUP is
collection: https://swgoh.gg/u/omrega/collection/
-
Allien
veterán
Na ja. De, mindig jönnek eventek, ahol ez kell, az kell. pl droidok. Nehezen igazodok ki a játék egyes részeiben. Pl melyik karaktert melyikkel vigyem csatába, és melyikre milyen modot kell rakni. Van pár dolog, amire rá jöttem, de amibe bele léptem Guilts, semmi kommunikációt nem látok.
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Dark Asirok
tag
oh igen szep karacsony
-
Omrega
tag
Próbálj egy használható csapatot összehozni. Így elsőre:
Darth Nihilus (L)
Darth Vadder
Darth Sidius
Shooretrooper - szintezd és geareld fel
Ezra Bridges -- őt már használod.Egy jó tank mindenképpen fontos és a Shooretrooper az egyik legjobb, ráadásul 4 csillaggal nem olyan rossz. Ha Nihilus a lead, akkor mind a 3 Sith healel.
A modjaidat pakold át rájuk, mert ahogy esik úgy puffan módszerrel vannak kiosztva. Az Old Daka-n levő 12-es second speedes háromszöget pld, a leggyorsabb karakterre érdemes rárakni. Praktikusan Sidius-ra. Protection-t vader-re, akkor sokáig bírja a csatát.
Csinálhatsz egy használható rebell csapatot is, Jyn, Lando, Ezra, Shooretrooper, Biggs feleállásban mondjuk.
De inkább csak 1 csapatot fejlessz, és új karaktereket, csak akkor kezdj el szintezni, hogyha tudod milyen csapatba akarod beépíteni.
-
Omrega
tag
A reddit fórumon találtam egy hasznos mod érték kalkulátort:
Solosier's SW GOH Mod Helper Tool
Nem csak a mod típusokat, hanem a az elsődleges és másodlagos értékeket összegzi a modokat.collection: https://swgoh.gg/u/omrega/collection/
-
Allien
veterán
Hálásan KÖSZÖNÖM!
Azért szoktam második csapatot is alkalmazni, mert a GW-ben néha megszívat (gondolom, mindekit). Van, amikor már a közepén leszedné a legerősebb csapatomat, van, amikor lazán át viszem az egészet.
Arénában, meg alapból Dart Vader-t alkalmaztam L-nek, két gyógyítót, Old Daka-t fagyizásra, healre biztonsági tartaléknak. Ezra meg persze a duplázás miatt.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Dark Asirok
tag
Hat az uj hajo kicsit tapos de zetara jo konyebb elrni mint a legtobb rare hajot
-
B.i.L
senior tag
A "Visszhang Bázis" kezdő csoportjába lehet jönni - nem tudom hogy kell linkelni,de szívesen látunk mindekit.
[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
Koga777
tag
Sziasztok! Guild váltás hogyan zajlik? Megmarad az új guildba belépéskor a guild currency? Keresek sok aktív taggal rendelkező guildot, legalább heti 3 heroic rancor raid és heti 2-3 tank raid legyen.
Karaktereim: [link]Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
B.i.L
senior tag
válasz drmotto #3515 üzenetére
Fixen 4 (+1 duplán) a többiek (össz:11)nemrég jöttek.Jelenleg T6 Rancor megy...az aktivitás napi szintű,rendszeres figyelem felhívással.Segítjük egymást,de főleg az új és kezdőket,na meg engem,mert bénakázmér' vagyok.
Viszont sok a karakterem,és megfogadom a jó tanácsot.[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
Zsoleszhun
addikt
Az első 7*os lvl 1-es karakterem
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
.LnB
titán
Ahh a mai GW utolsó fight.
Lvl85: Zyoda, Anakin, Aayla, Qgj, AhsokaKis mókás ez a ZYoda, hogy állandóan felteszi a Foresight ot és a Tenacity Up-ot. Tényleg Yodanak mivel két skillje volt Zeta-s azokat külön-külön kell Zetazni vagy egyszerre adja be a kettőt?
Levertem, nem is olyan nehezen, de azért volt retreat.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kikiri7
tag
válasz Zsoleszhun #3522 üzenetére
Nekem van olyan amit 7 csillag lenne de még aktiválja sincs csak a shard van meg hozzá . Illetve többen rendelkeznek ennyi sharddal XD csak pénz tartalékolás van. Yoda event miatt 1 db 7 csillagos lvl 1 karakterem is lett
-
Dark Asirok
tag
az biztos szerintem siman talasz jo guidet ilyen felhozatal mellett
-
Dark Asirok
tag
kerdes t6 rancornon 5.5 milla malcon az mennyire lehet eleg t7 en kb 1/3 1/4 lehet???
-
Zsoleszhun
addikt
Szerintetek az r2d2 event olyan lesz mint a yoda/palpi, hogy csillagok szerint lesz részekre bontva?
¯\_(ツ)_/¯
-
vivo
csendes tag
válasz Zsoleszhun #3531 üzenetére
Szerintem igen, és ha jól látom legalább 5db 5 csillagos birodalmi karakter kell a megszerzéséhez, azt pont össze is hoztam, a kérdés, hogy a TFP mellett még valakit fel tudok-e vinni 6 csillagra, hogy arra is legyen esélyem. De végülis 5 csillagon is jó durva karakter lesz. 2 Zétája van, és szinte minden csapaton erősít. A smoke képessége elég erős, bárkit kijelölhet "tank" -nak miközben a többiek stealth-ek. Egyszerre resistance és rebel, szóval eléggé epic karakter. Az 5*5 star empire, a potency mod challenge miatt is fontos. De én eddig Vader és Palpatine-on kívül nem fejlesztettem a birodalmat. A Shooretrooper pedig csak 3 csillagos.
A végtelenbe és tovább!
-
Omrega
tag
Jönnek a rohamosztagosok
Az érdekessebbek:
Death Trooper: Amíg aktív minden Imperial Trooper +10 healt stealth
Magma Trooper: basic-omega: 100% second attack -10% dmg
Amíg aktív +30% Tenacity minden I.TroopernekShoore Trooper Regroup: +Critical Immunity
aktív: minden I.T +10% healthSnow Trooper: aktiv: IT + 20% Crit Damage
overhelming assault: AOE: 3800-4200 + Critical Damage Up for 2 turns. Minden krit találat 1-el csökkenti a cooledown-t.Storm Trooper Zeta: Stormtrooper gains 40% Offense for each defeated Empire ally '
Egy Gar Sax lead alatt szerintem elég húzósak lesznek a rohamosztagosok, már csak egy AT-AT kellene hozzájuk.
-
Allien
veterán
Kellene még húznom SW-n. Achievements-ben van olyan, hogy:
More powerful (promore 50 characters), mit is akar?Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz Dark Asirok #3535 üzenetére
Köszi, ez nem volt tiszta. SZámoltam a karikat innen-onnan, nem jöttem rá.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Dark Asirok
tag
mi az erdemi kulombseg t6 t7 rancornal dmg-ben
-
Mezcal
addikt
válasz Dark Asirok #3537 üzenetére
Sokkal erősebb a 7-es.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
S e t h
nagyúr
válasz Dark Asirok #3537 üzenetére
Mint Győzike és John Cena között.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dark Asirok
tag
T 7 rancornal mennyi a minimum tebbooonak hogy jol szedje a tm et?? en erre gondolram Tebooo L qgj elder wiggs g10 g11 g10 g11 g9( wedge ) eddig malacon kivul meg melyik palyara jok??
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
válasz Dark Asirok #3547 üzenetére
90% fölött kell legyen, ha azt akarod, hogy gyakran szedje. Elder nem kell T7-re. Qui 100 fölötti potencyvel is alig fogja szedni.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest