Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Én tök véletlenül Dart nihelius-t tudtam bevinni rancor ellen. Hát, nekem magasan hozta a legtöbb pontot. Boba kb 100E-t tolt, Nihike meg 600E.t, egy sima teebo (L), Chirrut Îmwe (Ő is hozta nekem a kellő pontszámot), Jyn Erso, Tarkin mellett. De keresem én is a megfelelő raidet, mert a jelenlegi team kicsit alszik.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
-
sztanozs
veterán
válasz drmotto #4106 üzenetére
Droidjaim már nekem is lassan készek, a következőre vagy az azutánira már talán majd többet hoznak, mint a Zader team (remélem)... de szerintem a modok is vackok rajtuk - talán lesz majd egy-két órám valamikor átnézni az egészet.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Proky
senior tag
Echo Fives min. 60%crit chance kell, 65 felett ideális, Sergeantnek 50% elég, neki crit damage modok kellenek, iszonyatosan sok offense seccel. Codynak speed és crit chance offense, Fivesnak is kell speed is Mellé. P2-ben általánosságban brutális crit chance, és offense a kulcs, 5 milla feletti sebzéshez Fives, Echonak is 4 crit dmg szett kell és kettő chance, úgy, hogy megmaradjon a 60% feletti crit chance. Ehhez már olyan crit dmg modok kellenek, amiben secundaryban 5% felett crit chance van, és 60-100 körüli offense. A 7.5 milla sebzés úgy sikerült hogy Fives Echo Sergeant is full crit damage szettel megy, de nekem szerintem kb 1000 critdmg és chance modból vannak meg a szettjeik.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
G8 Scavengert betettem ma Rex helyére. Még kezdetleges a csapat, de az előző 600k helyett most 1,1milliót ütöttek. Ez azért nem semmi mennyit dobott még így is rajtuk.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Proky
senior tag
Érkezik sorban a rework,
Commander Luke
Luke rework
Old Ben
St HanJön majd még Leia, illetve Han (Raid) rework is, az eddigiek alapján holnap, illetve holnap után
[ Szerkesztve ]
-
Carry0714
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek...
Egy kis segítséget kérnék a raid-ekben való jobb szereplésekben.
Olvasgattam, hogy vannak itt olyan tagok, akik minden nehézség nélkül kihozzák mindenkiből a legjobbakat .
Érdeklődnék, hogy milyen raid fázisokban kit ajánlotok a karaktereim közül,és milyen felállásban.
Előre is köszönöm a segítségeteket[ Szerkesztve ]
-
Proky
senior tag
Leia rework is megérkezett, holnap este akkor jön Han Solo is
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Leia így most már egyenértkű lesz a klónokkal, ő is kapja vissza az 5% protectet.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Proky
senior tag
válasz Dark Asirok #4123 üzenetére
Elderrel a negyedét nem tudják mint egyébként, neki ott semmi haszna/előnye nincs, Ackbar pedig nagyon nem a top besorolás P4-be, teljesen felejtős már. Wiggsékkel 8 milla is kihozható P4-ben, de az alap Ackbaros max 1 milla.
-
Proky
senior tag
Raid Han rework, jó lett. A meta teljesen átalakulás az 100%. Commander Luke és ő brutálisak, Ben és Leia is komoly lett. Arénában borulnak a dolgok.
-
drmotto
őstag
Jön a G12. Meg 3 újabb dupla karakter, Leia, Han és Yoda.
Más se hiányzott. -
Proky
senior tag
válasz drmotto #4127 üzenetére
G12 csak 7*-os karakterre mehet, illetve csak az új TB game módból szerezhető, ami nagyon nem lesz sétagalopp. Ez rendesen felkavarja az állóvizet tuti, plusz Luke Han rework, új karik, nagyon felpörögtek a dolgok. A nagyon erős guildek még erősebbek lesznek, ismét kezdődik a helyezkedés
[ Szerkesztve ]
-
-
.LnB
titán
Kiírom magamból az ehavi "nép bölcsességet" megint. Úgy vettem észre magamon havonta egyszer megeresztek egy nagyobb volumenű kommentet. Igaz kutyát se érdekli általában, de a lelkem megkönnyebbül tőle kicsit.
Egyre jobban fusztrál már (az is), hogy engem, és a velem egy szinten lévő, szóval valahol a lóf*sz és a "valami" között félúton álló fejlettségű játékosokat teljesen ellehetetlenít a játék. Ez a sok karakter, rework, event és minden. Ez csak a full fejlett játékosokat honorálja. És most nem is csak a bálnákról beszélek. Hanem azokat akik tisztességesen beletették az órákat, az odafigyelést a játékban. Ez persze szép, és jogos. Csak mint mondtam, a fejlődő játékosok így teljesen el vannak lehetetlenítve.
Nyolc hónapja játszom, és eddig annyira futotta, hogy volt egy értelmes aréna csapatom. Ami a meta változásával mára kuka. Sebaj, ilyen a meta, kell a változatosság ezt még lenyelem. De vegyük szépen sorra a dolgokat:
-kell egy Pit HC team
-kell egy Tank/Tank HC team
-kell egy aréna team
-kellenek hajók a ship arénába
-kellenek külön csapatok a mod challangekhez.És akkor ott vannak az opcionális de inkább erősen ajánlott eventek, FOREST MOON (a legfosabbfos event), Grand Master's Training, ARTIST OF WAR Legendary Event, DARING DROID Legendary Event, és még a sok kiskutyaf***a event. Amikre egyszerűen nem lehet egyszerre készülni.
Nekem konrkétan Yoda még lőtávolba sincs, R2 most lett meg. Thrawn?! Jó vicc a Phoenix squaddal..
Átfedés nincs a felsoroltak között max az omega challange-ekre.És akkor most jön Luke, amihez kellene egy reworked fullos team. És én megint csak félrenézek. Egyszerűen értelme nincs nekiállnom fejleszteni arra. Kiszedni Old Ben-t a nulláról..stb stb. Mert ha most nekiállok annak akkor minden más fejlődésem áll. Elmegy egy csomó idő, és úgyse lesz kész, ellenben majd a második körre hónapokkal később talán lesz valami. De addig még mindig minden más fejlesztés stoppolva lenne.
Pedig én is nagyon szeretnék Luke-ot. És még ha úgy tűnik, hogy esélyem megvan rá, valójában nincs. Pedig az eltöltött időn kívül semmivel nem csinálok kevesebbet mint a régi játékosok, ugyan olyan beleadással játszom (fizettem is egy ideig nem is keveset). Mégis mit veszek észre, hogy minden távolodik tőlem. Mire valami csapatot befejeznék, változik az egész, és kiderül, hogy kurvára értelmetlen volt fejleszteni őket. Most jön a Leia rework, megy majd a klónok mellé P4-re. Csakhogy én P2-re fejleszteném őket, mert P4-re ott a Rebel teamem akiktől ha kiveszem Leia-t akkor nincs kivel pótolnom őket. Kellene egy Han, aki nincs még 7* gearben meg józsefvárosi szerkóba tolja. Húzom Scavenger-t P2-re klónok mellé. Ezzel őt is feleslegesen. Persze nem kimondottan, mert maradhatnék a jelenlegi iskolánál is, de akkor megint lemaradok a meta-ban.
Nincs esélyem aktualizálni a karakterállományomat.Arénára rég kellene minimum egy Chirrut+Baze+Thrawn (+Kenobi). Vagy egy Zmaul team.
Gondolkodtam, hogy az új játékosoknak esetleg könnyebb e. De nem. Szerintem én is elég jól indítottam, jól fejlesztetem, célirányosan. És mikor már majdnem célba értem jól pofán rúgott a játék. Egy új játékosnak már tanácsként sem lehet egy végső célt kitűzni mert hetek alatt változik lassan minden.
Mindenhez hozzányúlnak lassan ezek a gyökér EA-sok de a jutalmazási rendszerhez nem. 470 energy-ből tegnap is adott 4 itemet. És akkor most jön a G12. Mikor a raidekből nulla értelmes loot jön. Számomra a Tank 98%-ban felesleges cuccokat ad. A Pit nem, de az meg annál ritkábban hoz szerencsés lootot. Szóval így vergődünk a nagy büdös semmibe, de nem haladunk/haladok semerre. Csak annyi változik, hogy hetente/havonta jön egy elérhetetlen cél amit konstatálok, hogy "jól van ez se lesz meg."
Good game!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Allien
veterán
Mért nem olvasol inkább könyveket? Üdv a rEAl world-ben. Az EA nagyjából ezt csinálja minden játékkal. Fizess, jó sokat, hogy eredményesen fejlődj. Persze, havi szinten. Vagy, tanuld meg így is "élvezni" a játékot...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
.LnB
titán
válasz mr.saint #4131 üzenetére
És egy-két apróságot még ki is felejtettem.
-A felsorolt kritériumok az a minimum. Szóval tankra se egy csapat kell. De ez apróság.
-A zetázást, hogy jó ha van nyolc zetás karid.
-Viszont a nagyobb gond, hogy mi lesz akkor amikor majd szépen elterjednek a ezek a Zeta Commander Luke Rebel csapatok. Jelenleg is akkora űr tátong a feltörekvő és fejlett játékosok között mint ide lacháza. Ezekután ez a távolság majd már csak fényévekben lesz mérhető.(#4132) Allien Az EA ingyen adja a Titanfall2 összes kiegészítőjét, és csinál olyan dolgokat amik megérik a pénzt. De összességében az egész mobilos játékpiac egy pénznyelő, nem csak az EA hozzáállása ilyen.
-
drmotto
őstag
Ez oké, csak ahogy fentebb írják, még jobban szét fogja szakítani a mezőnyt. Mert abban biztos vagyok, hogy a territory nehézségét véletlenül se a közép vagy felsőközép guildokra fogják belőni, hanem a bálnarajokra. És így valóban esélytelen leszel megtartani a jó aréna helyezésed, amitől ugye nem lesz kristály, amitől nem lesz refill/gear vásárlás, amitől nem lesznek jobbak a karaktereid.
Kicsit kezd olyan lenni, mintha a "vegyük el mindenki kedvét, aki nem fizet" vonalat akarnák követni. -
sztanozs
veterán
Igazából lehetnék frusztrált én is - kb +1 évet nyomtam már bele a játékba (hozzád képest), mégis rosszabbol állok sok szempontból. Amikor kezdetm, még egész más volt a meta, nem voltak normális first drop chromium karakterek, abból kellett építkezni, ami a Hard Battle-ből és a Cantina 1-5-ből jött. Amlékszem még, mikor GS volt a csapásmérő erő és mindenki küzdött, hogy maxolja csubakkát és kihúzza Old Dakát.
Ugyan vannak karaktereim 7* dögivel (40+, azt hiszem), te mégis jobban teljesítesz Arénában, Hajókkal és Raid-en is. Talán nem tudud megcsinálni az összes plusz eventet - de mit buksz rajta... havi 1-5 felesleges shardot és 5-10 top tier gear-t, aminek feléből valószínüleg úgyis van 1000+.
Én - öreg játékosként - azt látom, hogyaz elmúlt egy év arról szólt, hogy az utólag belépő játékosok minél kisebb hátrányban legyenek 1-2 hónap játék után az öregekhez képest, hogy a játéknak megmaradjon a felszívóereje. Szerintem ez most sem fog változni, csak te már nem egy feltörekvő friss játékos vagy, hanem már senior (a játék szempontjából).
Persze az elején (és időközben) is voltak prémium karakterek, akik csak az öreg (és fizetős) játékosoknak voltak elérhetők. Első körben nekem se volt meg Yoda (második körben lett meg, 7*-ra), ugyanez volt Palpatine-nel is - és ez van Thrawn-nal is. Ahogy elnézem Luke talán meg lesz 6*-ra első körben, de ha Pit Shard Han kell majd hozzá, akkor felejtős ez is.
És végül - igen, a bálna az bálna. Az EA-nak abból van pénze (nem kevés), hogy vannak, akik nem türelmesek, szeretnének több digitális javat, vagy trófeákat. Ezzel, nekünk mint ingyenélő gamereknek, nem lehet mit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
-
-
.LnB
titán
válasz sztanozs #4136 üzenetére
Az én haladásomat nem az jelentette, hogy a játék jól kezeli a belépő játékosokat. Ott kezdődik, hogy kész tervvel vágtam neki a játéknak, mert itt segített nekem sok mindenki. Másrészről pedig nagyon nagy szerencsém volt a Wedge bronz nyitással és Lando nyitással. Nem mellesleg a zsé' amit hirtelen felindulásból belepumpáltam az elején. Röpködtek ám a 7k-s kristály pakkok nyugodj meg, plusz az apró.. Nem bántam meg, de jó nagy marha voltam azért.
Azért is költöttem rá, mert láttam, hogy van egy jó alapom. Azok a Rebelek ütöttek akkor. Most meg pumpálhatnék bele 2x vagy 3x annyit, hogy fent maradjak mondjuk arénában.
Luke eventhez nekem Leia és StHan is G11 7*. Ezért fáj is az a OldBen dolog..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz mr.saint #4141 üzenetére
Én már most Jedi Rey-re gyúrok. Az EP VIII-ra gondolom lesz az is, meg rework hegyek. Ja és Old Luke..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz drmotto #4134 üzenetére
Jaja hallod... most jut eszembe. Most lesz háromféle. Aztán jövőre ha jön a Han Solo film?! Lesz egy 4. is? Young Han? Vagy Tiny Han?! ez kész..
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz drmotto #4144 üzenetére
Alig várom az 5db Han Solo-s meta-t. Mert Han, stHan, Young Han mellé kézen fekvő lenne egy OldHan az EP VII-ből. Bár én csavarnék egyet a dolgon az EA helyében, és Easter Egg-ként ez lenne az 5. alapember a squad-ban. Úgy se számítana már. De legalább poén lenne.
-
-
Proky
senior tag
válasz drmotto #4135 üzenetére
Pedig felső-közep kategóriára lesz szerintem belőve a TB, nem a full maxos fizetős játékosokra ez tuti, ahogy az új raidek bejöttek, azok is arra voltak. Mi Lsoh-ban nagyon vártuk ez az új játékmódot, amennyire lehet készültünk is rá
.LnB
Aréna mindig erről szólt, folyamatos fejlesztés, azonnal lépni kell meta váltásnál, amihez addigra összegyűjtött gear tartalék kell. Picit mindig előre kell gondolkodni ebben a játékban is. Arénában kb azonos ideje játszó játékosok vannak, egy most kezdőt nem dob be a játék megjelenése óta játszó shardra. Egy éve játszom én is csak, van egy év hátrányom, de minden akadályt sikerül leküzdeni ha előre gondolkodsz/fejlesztessz/tartalékolsz. Ehhez kell egy olyan guild is ahol napi szinten megy a kommunikáció, fejlesztések megbeszélése stb, olyan játékosokkal akik vágják a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
Teljesen igazad van, de azért ne feledd ez a játék a manipulációra épül, arra késztet legyél mindenben jó ehhez pedig költs el sokat az EA-nál.
Értelemszerűen a helyén kell kezelni a játékot. Ez csak egy szórakozás napi fél-1 órában ami max. a 21 napos lila 3000 ft-os beruházást ha megéri de mondjuk mindenkinek más a fájdalomküszöb ha freeben gondolkozol akkor ennyit se. Én pl. 2015 dec óta nyomom és csak az utolsó hónapokban költöttem a játékra. (mondjuk kihagytam fél évet)
Nem lehet és nem is kell minden területén jó helyen lenni a játékban. Ha erre túl erős késztetést érzel hagyd abba
A készítők egyre több és több játékmódot/karaktert pakolnak be ezzel is szétforgácsolva a kialakított stratégiákat, működő szinergiákat, hogy legyen újdonság és maximalizálják a profitot.
Szerintem free to payben az a legjobb hozzáállás ha elfelejted az arénát. Nem fog jönni lila, lassabb lesz a
fejlesztés de könnyebb lesz egy idő után a GW, nem fog érdekelni mi éppen a meta és ha nem megy egy event most majd fog menni fél év múlva.
Koncentrálj a raidre: rancorra, hogy lemenjen a solo. Koncentrálj aat-re hogy pöpec legyél egy egy fázisban. A raid csak a guildedben levőektől függ ha túl erősek vagy gyengék válts guildet! Ezt az aréna környezettel nem teheted meg!
Szóval take it easyfred
-
Mezcal
addikt
De összességében az egész mobilos játékpiac egy pénznyelő, nem csak az EA hozzáállása ilyen.
Na jó, de miért is van ez így? Mobilon egy fityinget nem fizetünk a játékért, míg PC-n vagy konzolon -most hagyjuk a warezt- megkell venni a teljes játékot. Az EA és a többi stúdió nem szeretetszolgálat, ők ebből élnek. Azért lett IAP-os az összes mobil játék, mert amíg fizetősek voltak, inkább lewarezolták, mint megvették. Még így is jól járunk, mert ingyen játszhatunk a játékkal, és igen, lehet benne haladni úgy is, hogy egy kanyit sem költesz rá. Az is igaz, hogy így sosem leszünk egy fizetős szintjén, de nálam pl ez nem lényeg.
A guildemnek ide is írom, hogy holnaptól 1 hétig nem leszek, sem napi, sem semmilyen szinten nem tudok játszani.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Proky
senior tag
Ide is kiteszem, összeszedtem: 8 nagyobb ismertebb guild egy összefoglaló táblázatban kis statisztikával ha valakit érdekel: itt megtalálja
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest