Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha rám hallgatsz, soha nem kezdesz neki. Kezdőként gyorsan lehet fejlődni és haladni, aztán egyre lassulni fogsz, és szépen elhúznak melletted azok, akik fizetnek az új, egyre erősebb karakterekért. Mert hogy miben hónapban jönnek új karakterek, melyen mindig erősebbek a régieknél, és egy ideig csak pénzt költve tudod fejleszteni őket (shard-ot szerezni), de mikor bekerülnek egy farmolható helyre, akkor is jellemzően drága (20 energiás) helyre, és olyan ritkán esik a shard, hogy 1 darabért több száz energiát kell költened. És mire egy csomó időt
és energiát elpazarolva, végre kifarmolod a karaktert, addigra megjelent 5 másik, erősebb.
Szóval ez egy olyan játék, hogy vagy folyamatosan költesz pénzt a játékra, hogy versenyképes maradj (havi több tízezer forintról beszélek), vagy beletörődsz, hogy mindig másod (de inkább harmad) rangú leszel, és az olló egyre nagyobb lesz közted és a fizetős játékosok között, mert ők az erősebb csapataikkal sokkal hatékonyabban tudnak pl. raid-elni, mint te, így ők sokkal több és magasabb szintű gear-eket kapnak.Mindez kb fél év játék után állt össze bennem, és már sajnálom, hogy belekezdtem.
A legnagyobb átverés amúgy a kezdő pack-ok, melyekkel kapsz jellemzően 40-60 karakter shard-ot egy bizonyos karakterhez (vagy a többszörösét, de több karakterhez, és többszörös áron), plusz némi felszerelést, ugyanis ennyi shard-dal semmit sem tudsz igazán kezdeni, hiszen egy 7 csillagos karakter 330 shard.
Én még amikor kezdtem, kb 30-40 ezer forintot költöttem a játékra 2 hónap alatt, és az elején meg is dobta a fejlődésemet, de visszatekintve látom, hogy semmit sem számított ahhoz, ahol most állok, és őszintén egyre kissebb reményem van megőrizni a helyem mind a squad, mind a fleet arénában, mert ahhoz pénzt kéne költenem, hogy sikerüljön. Nem hiszem, hogy havi 20-30 ezer forint költése alatt érdemes hosszú távon játszani ezzel a játékkal, mert nem maradsz versenyképes.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
Én pl a játék öröme miatt játszom. Egyszerüen tetszik. Régen rohadt sokat nyomkodtam a flashes Sonny-t, és amikor ezt megláttam elkapott a nosztalgia. Nem vagyok SW fan, de azért nem hagy hidegen a sorozat, így nekiláttam.
Dec óta tolom, hát... Lvl 85 vagyok, de úgy érzem a játék harmadánál járok.
Iap nélkül türelem kell. Kb másfél-két év mire meglesz mindenki aranyra, és elmosódnak a különbségek. Vagy 5-6e Ft-ot toltam minkét karimba az elején, de feleslegesnek érzem a mai fejemmel. -
válasz #33253120 #4803 üzenetére
De soha nem lesz meg mindenki aranyra, mert minden hónapban több új karakter jelenik meg a játékban, melyek ráadásul mind esősebbek a korábbiaknál. Mire arany lesz egy 5 fős csapatod, addigra már elavulnak, gyengék lesznek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
drmotto
őstag
Ez így ebben a formában nem igaz. Pont most van az a helyzet, hogy minden csapatnak megvan a megfelelő ellenfele.
Bejött Traya és a sith triumvirátus, és elég vicces módon a legrégebbi rebel csapattal le lehet ütni.
Egyébként a fiam alig egy éve játszik, mindkét aréna 50-ben van, üti a csapatomban a sith hc-t, és nem lóg ki egyáltalán közülünk. F2P játszik, egy forintot se költött rá.
Okosan kell csinálni. -
Kopika79
csendes tag
hát nem feltétlen kellene emberek kedvét elvenni a játéktól, én játszom vele, mert szeretem, kikapcsol, az agyam nem a napi gondokon jár mikor ezeken gondolkodom (kire tegyek zetát, kit fejlesszek legközelebb stb.) kb.1-1,5éve játszom 1fillért se költöttem a játékra, ha költenék lehet pont az előbbi érzések vesznének ki. Ettől függetlenül fleet arénába minden nap az első 10-ben vagyok, squad arénában pedig 50-100között. Belekerültem 1jó guildba, ahol a Heroic Sith raidet toljuk sikeresen. Mindezt megint mondom pénz költés nélkül. Egyébként mindenkinek maga döntése áldoz-e pénzt a játékra, de részemről minden fillérnek van jobb helye is, gyerek- hitelek stb. végül pedig ha valaki csak ezért nem kezd bele, amiket írtál akkor szomorúan közlöm, hogy a játékok 90%-ban ez a helyzet, magyarán előnyt élvez aki pénzt öl bele, és én ezt nem is sajnálom tőlük (már az előnyt) mert ha ők nem lennének (nem sajnálnák a pénzt, mint én) akkor lehet a játék is behalna idővel. Vagy a másik típusú véglet a játékok terén, amikor játszok 5percet de közben van 15perc reklám, na én az ilyeneket törlöm kapásból, és ugye ilyen szempontból ebben a játékban nincs reklám
-
glovasi
tag
Nem kell ezen morogni, ha valaki pénzt rakott bele. Elköltjük annyi hülyeségre az életben amúgy is. Havi 2 doboz cigi árát is sajnáljuk sokszor. A kedvencem pl a PC-knél mikor valaki épít egy 200k-s gépet, és leszedi a virágboltból az 5ezer forintos játékot hozzá
Visszatérve:
Szerintem is lehet okosan is tolni, nem kell görcsölni, hogy Arena 50-ben vagy-e, vagy csak a 200-ban.. vagy az 1000-ben A játék azért játék, hogy kikapcsoljon a melóba ingázásnál, a villamoson, vagy amíg a feleséged végig túrja a Hádá-t
Mindig lesznek nagy bálnák, akik 100-200-500(!) dollárokat tolnak bele, de legyünk hálásak nekik, mert ők tartják fent a játékot. Egyik játékfejlesztő cég sem jó szamaritánus, hogy ingyen szórakoztassa a népet.Persze lehetne tényleg ingyen, de akkor meg reklámcsíkokat kellene lesnünk, vagy félperces marketing videókat nézni 2 lila shardért. Jobb lenne?
Sztem nem...
-
sztanozs
veterán
-
sztanozs
veterán
válasz glovasi #4824 üzenetére
Ticketre pass, kb egy fél éve (vagy háromnegyed) még néha vettem is ticketet, most meg van több, mint ezer, pedig szinte mindent ticketelek, még a GW-t is...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Jakuu
őstag
Siman el lehet lenni f2p player modban is csak kell egy jo Guild.
Raadasul meg az sem igaz, hogy csak az uj karakterek a legjobbak. Meglehet nezni az arenakban, hogy az empire squadok Darth Vaderrel ,Palpatine leadershippel es TFPvel hol allnak (raadasul meg a heroic Ranci is egyedul letolhato veluk). Egyik se uj karakter. Thrawn kifarmolhato Phoenixekkel, ami kezdoknek hamar meg van es siman vegigtolhato veluk a GW.
Okosan kell jatszani es siman bent lehet az arenaban a f2p jatekos is 100on belul a squad arenaban es 30on belul a fleet arenaban.
Nem azt mondom, hogy egyik percrol a masikra erheto ez el, de te vagy valamit rosszul csinaltal, vagy tul hamar adtad fel.[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
-
Koga777
tag
Én a Bastilla 4* G11, Kenobi, HYoda, GMYoda, Ezra csapattal tolom. Nagyon brutálisak, pedig Ezra csak G11. Könnyedén ütöm a Palpi és JRey csapatokat.
Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
Mezcal
addikt
Traya csapaton kívül szerintem más nem veri őket. JTRey csapatokat bármilyen összetételben le lehet csapni velük, sokszor emberveszteség nélkül. Traya nélküli Palpa csapatot is. CLS csapatok meg teljesen hatástalanok, nincs fegyverük Bastila Jedi csapat ellen. Szóval, akinek van egy jó csapata Jedikből, annak érdemes felhúzni Bastillát vezetőnek, és nem kell szarakodni Trayával az amúgy is gusztustalanul unalmas Sith raiden.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Proky
senior tag
-
Mezcal
addikt
Benne lennék mrá a top 10-ben is ezzel a csapattal, de nem költök 50-et rá és ott megállok. Ezra oké, de Old Ben gyenge. De ahogy nézem egész vegyesek ezek a csapatok, valakinél Ezra, más Nihilust is berakja. De ki veri meg más, Trayán kívül mindenkit leverek velük? Bár a gép szarabbul játszik és Yodát is rosszul játssza.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
drmotto
őstag
Traya(l), nihil, sipon, thrawn, nest ellen mi a megoldás? Csak ezt a felállást nem tudom leütni.
-
ttt1
őstag
A speedet meddig érdemes nyomatni?Doukum 233 már, igaz a többiek jóval mögötte kullognak (200-180 körül). Mennyire van ennek jeletősége? Vagy inkább a többieket hozzam fel 200-ra egységesen a mod cserékkel?
-
btomp
csendes tag
Szia! Nekem a leggyorsabb karim Thrawn, 273 speedel, de a szerveremen van egy majdnem 300speedes nest a top20 környèkèn...
Pakolgasd az arèna csapatodra, minèl gyorsabbak annál jobb. 200at minimum èrd el.Ha én három madár lennék, látnám magam, ahogy magam alatt elrepülök!
-
Mezcal
addikt
Sikerült lenyomnom egy Nestes Traya csaptot. Nestet Yoda egy ütéssel ölte meg, rajta volt mondjuk minden. Most nincs olyan csapat, amit nem verek le a Jedikkel.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
ttt1
őstag
Na meglett a Yoda event végre Már az is 7*-os. NS meg bounty csapat jön nekem is most a sorban..Illetve Shan-t mennyire éri meg megvenni? Anno az executioner-ért fizettem hamar meg is lett 7* mikor már a Shipments-ek között vásárolható volt és elég komoly kari az is. Mióta megvan Shen a GW elejétől a végéig szépen végigmegy úgy, hogy Ő a leader. Sith csapattal ráadásul nem is Jedi-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest