Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez az All Hans on Deck mókásnak tűnik. Ez is új?
Amúgy, hogy egy rossz szóviccel éljek a Bastillas Han meg nem számít bele? -
Sanki
addikt
Ez a CLS event nem valami nagy szám.. Ahhoz képest szerintem 1 jó karakter.
-
törölt tag
Tudod régen még az volt a cél a legendary és Heroes Journey eventekkel, hogy jó karaktereket adjanak a hűséges játékosok kezébe. Ha belegondolsz, sem a Yoda, sem a Palpatin, sem a Thrawn event nem komoly kihívás. Persze mindez mára átfordult cashgrab-be. A karakter csak másodlagos, az elsődleges a bevétel.
-
Jakuu
őstag
Engem az zavar, hogy Old Republic karakterekkel arasztanak el mindent. Amugy nincs bajom veluk, mert szeretem azt a vilagot is, na de hogy joval erosebbek, mint az oket koveto SW karakterek az, nagyon zavar, igy a regen gyujtott karakterek mar csak masodlagosak.
-
törölt tag
válasz #33253120 #5208 üzenetére
Aztán mikor félresiklanak a P2W karakterek, akkor inkább a már meglevő F2P-eket kezdik nerfelni. Mondjuk Malakot nem tudom hogy fogják rendberakni, a jelenlegi felhozatal felét hozzá kellene nerfelni. De legalább jó drága volt annak, aki kifarmolta. Gyanítom a rework-öket is le fogják lassítani, mert az első az kissé OP lett a fizetősök ellen.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
Sziasztok!
Keresnék guildet. Legfőképpen olyat ahol nincs nagy követelmény. A daily quest mindig megvan. 49-es szinten vagyok. Mostmár kezdem átlátni a játékot.
Köszönöm
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
törölt tag
Most húzok egy karit, mert nemsokára le kell dobnom a kiskarim, és ez lesz majd helyette.
Így átmenetileg 3 acc-al nyomom, de újra rá kellett jönnöm a 3 kari különbsége miatt, hogy kb lvl 85+3év, hogy azért legyen látszatod a játékban ha nem vagy bálna.
Első körben örülsz már a lvl 85-nek is.
Utána, hogy végre apránként, de mindent tudsz simelni.
Kezdenek kigyűlni a parancsnoki hajók.
Majd kb amikor a Shipment egyre kevesebb oldalán tudsz shardot venni, akkor talán már van egy majdnem használható acc-od....
És akkor érzed, hogy még mindig messze vagy. -
B.i.L
senior tag
3 milla körül,ha eventekre is rágyúrsz,akkor lesznek megfelelő cspatok.
Mi most tartunk ott,hogy realizálodnak a tagok,és elfogadják,hogy HcSith lesz...erre fel kellett készíteni őket.
joccc07 : Játékon belül keressgélj,szerintem a minimum 1 milló szokott lenni,napi 500/600 RaidTicket,2/3 nap inaktivitás...[ Szerkesztve ]
Horgászni mentem...B.i.L
-
nagyúr
-
-
Sanki
addikt
Időközben a padme event elindult.
-
-
Joccc07
addikt
A Rebel training utolsó tiert hogyan lehet megcsinálni az adott karakterekkel? Már vagy 100x nekifutottam de a vége előtt Palpatine mindig ráeszmél, hogy csata van és kinyír mindenkit.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Mezcal
addikt
Most jön jól, hogy anno felhúztam Grievoust.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
drmotto
őstag
A T5 brutál, az már kb olyan mint a chewbacca event volt az utolsó körben.
Nekem kb. 4 órába telt mire összejött. -
nagyúr
Pár nap és kigyűlik a 4. tartalék zétám, szerintetek kire rakjak? Nem muszáj elkölteni mind, csak arra raknék akire érdemes. (bh és ewok fejlesztés zajlik, 7* csubi és cipó a cél) swgoh profil
-
törölt tag
Grievous csapatba ki az ajánlott?
B1, B2, Dooku, Gunray vonal nagyon mellélövés? Mert azért a szeparatisták többen vannak mint öten. -
drmotto
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest