Új hozzászólás Aktív témák

  • Sensut

    őstag

    válasz Gery D. #2374 üzenetére

    E-mailben lehet kérni a javítást tőle, vagy mi, nem tudom. Most dolgozik az automata frissítésen. Engem nem érdekel a Soup most, mert rájöttem, hogy ennek a sztorinak a mibenléte a NS-ban kerekedik ki igazán. Lehet, hogy te is jobban jársz, ha átváltasz rá a fordítással. A Soup-anyag eddig mind beletalál, kivéve a lélekkockát és a skat-15 exot, de sokkal több benne a szöveganyag. Csak annyi a baj ezzel a játékkal, hogy nagyon, de nagyon nehéz, és emiatt nincs/nem lesz neki nagy tábora, na meg az angol fordítás szintén katasztrofális.
    Közben én megtaláltam benne a monolit góré tesóját a CNPP2-n - nevezzük Shadow 2-nek -, és ő most igazán feladta a leckét basszus. Az a dolgom, hogy MONOLITKÉNT, monolitos ruhát viselve, gyűjtsek össze 5 tárgyat neki a Zóna 5 különböző részéről úgy, hogy közben nem ölhetek meg senkit, különben nem kapom vissza a széfet, amit Minernek kell elvinnem. Az első ilyen hely a Bárnál az Aréna teteje. Erre varrj gombot, hogy jutok be oda monolitként, hogy ne öljek meg senkit, mint első számú közellenség :D Nos lényegében, itt kapnak értelmet a különböző teleportok, amiknek a Soupban nem sok értelmük volt. A teleportokkal elég könnyen be lehet jutni ezekre a helyekre, bár kell bujkálni akkor is. És ha nincsenek meg a teleportok, akkor nagyon kell ismerni azokat a "lyukakat" a pályák körül, amiket a készítők felejtettek ott, de nem tartoznak a játéktérhez. Én szerencsére ismerem ezeket a ST2 meg a Fotográfból, mert azok nagyon kihasználták ezeket a kitérőket, és most biza jól jönnek, mert a teleportokkal eddig én sem foglalkoztam komolyabban a NS-ban. Aki viszont nem ismeri ezeket a lyukakat, az biza vakarhatja a fejét a bejutáshoz :K
    Ami a Soupot illeti, azt mondják, hogy az új frissítés aztán nagyon stabillá teszi a játékot. Ezt hogy értik nem tudom, de reméljük a legjobbakat, mert biza ráfér a stabilitás is. Gondoltam kérek egy frissítést én is e-mailben, de aztán lemondtam róla, mert ha ennyire féltik, hogy nem teszik közzé, akkor tartsák meg maguknak. Majd csak kijön előbb-utóbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák