Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery D.

    Topikgazda

    válasz Aarpok #2053 üzenetére

    Nos, elvileg egy Húsosnál kell lenni a Fegyvernek, a Detektornak és a Papíroknak. Két helyen vannak Húsosok. Az egyik a Bar-ra vezető út mellett, ahol amúgy is szoktak lenni, itt volt az a crash, amit leírtam legutóbb, a másik pedig az Elfelejtett Erdő átmeneténél. Az utóbbinál van is két Irányító. Az egyik Húsosnál pedig a Papírok. De se a Fegyver, se a Detektor nem volt nála, a másik csoportnál pedig nem volt semmi ilyesmi. De ha így van, amit írtál, akkor még szétnézek még.

    Egy Fort-14 Berkut van nála, ami a Fort_M1-es. Mire megtaláltam azt a fájlt, amiben leírja, hogy melyik kettő kell még Hog-nak, megőszültem. Egyébként Desert Eagle-t írt a beszélgetés, így az összes ilyen fegyvert becsaltam, csak úgy, mint a z összes Detektort, de mivel nem Desert Eagle kell, ezért nem is lett meg a sikeres feladat. Ezt a párbeszédben javítottam már. Ha pedig tényleg nem hiba, hanem meg kell az összeset ölni, akkor ezt is átírom majd. Köszi a segítséget!

    Fordítási munkáim: Hivatalos: Project Zomboid. Nem hivatalos: StalkerSoup & NS-CP2, Surviving-The Aftermath. Atom RPG. Nem PC fordítás: This War Of Mine Társasjáték. Infó PM-ben.

Új hozzászólás Aktív témák