Hirdetés
-
GAMEPOD
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
shotika #81883 üzenetére
Szerintem jól megférnek ezek a dolgok a SW világában egymás mellett is. Szívesen látnék valami jól megírt sithes jedis sztorit, igazából a Sithek bosszúja óta nem volt ilyen, az meg már éppen 20 éves.
De szívesen nézem az Andor vagy a Mandalorian szerű történeteket is. Részemről jöhet mindegyik, csak legyen jól megírva, és szépen kidolgozva, ne úgy mint az új trilógia. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Janaboy #81655 üzenetére
Szerintem ez lényeges szempont, de nem szabad, hogy ez legyen a legfontosabb.
Mikor bedobnak egy szerepre a fanok egy random színészt, hogy hát tök ugyanúgy néz ki mint a karakter, miért nem ő játssza? Aztán utánanézek, és valóban hasonlít, ami tök jó, de világ életében ZS kategóriás filmekben alakított ZS kategóriás szerepeket. Akkor inkább játssza el valaki olyan, aki kevésbé hasonlít, de legalább el tudja játszani a megírt karaktert.
Ha ez a kettő összejön, hogy egy jó színész nagyon hasonlít a karakterre, persze az a legjobb kombó. Ha meg egyik sem.. -
Juhaszatti
addikt
"aztán ott a férfi szerepére nőt castingolunk téma ami nálam kiveri a biztosítékot"
Meg is lepett amúgy, hogy pont ezt a jelenséget pécézte ki ez a rész, és ennek állított görbe tükröt. Mint ahogy az első rész a szolgáltatások egyre pofátlanabbá váló díjcsomagjainak. Bevállalós, főleg a Netflixen.
Látszik hogy ugyanaz írja a részeket az első évadtól kezdve, elég szabad kezet kapott. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Janaboy #81603 üzenetére
A Plaything szerintem nem volt rossz.
A Hotel Reverie legnagyobb hibája meg szerintem a hossza volt. Kicsit megijedtem attól is mikor láttam hogy Awkwafina az egyik főszereplő, bármiben láttam eddig, piszok idegesítő volt. De itt szerencsére nem különösebben volt az. Valóban az évad leggyengébb része, de az előző évadokban akadtak ennél gyengébbek is.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Starlink
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Sorozatok
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest