Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz Gardaai #71463 üzenetére

    De hát a saját kérdéseidet válaszolod meg :DDD
    Meg van mutatva az embereknek hogy ez van kinn, ott a kijelző napi 24 órában mutatja hogy megpusztulsz ha kimész.
    Így nyilván a vezetőknek az a feladata hogy az ezt tagadó embereket rövid úton eltüntesse/elhallgattassa. Ezért van bezárva a nénike, mert ő "tűzőrzőnek" gondolja magát és mindenkit rábeszélne hogy menjünk ki a tengerpartra. És ahogy te is írod ha 3000 ember menne az ajtónak hogy kinyitja, akkor mind a 10 000 meghalna az ajtó kinyitása után. Plusz többször is elmondják hogy minden ember értékes a silóban, tehát nem akarnak megölni embereket, hisz dolgozni kell/életben tartani a silót. A végére ugye kiderült hogy a csaj pasiját se ölték meg, hanem öngyilkos lett, így ha jól emlékszem csak 2 ember lett ténylegesen megölve, a polgiasszony meg a rendőr barátja. De ők meg a puccs áldozatai.
    Azért kell törölni, mert a jelenlegi tudásunk alapján ez az egyetlen kapcsolatuk a külvilággal, nem láttuk hogy lennének mérőberendezések meg semmi egyéb, tehát ha nem törölnek akkor sosem fogják tudni hogy ki lehet-e már ténylegesen menni vagy nem, és visszatérünk oda hogy meghalunk-e ha kinyitjuk az ajtót. 10 000 ember élete meg mindig fontosabb lesz mint 1 törlőé. Az is lehet hogy a többi silóban meg 5 évente sorsolással döntik el ki megy törölni.
    A kézjelekkel visszaüzenést nem értem mire gondolsz. Mégis kinek üzenne? Vagy mit? Az egész sorozat arról szólt hogy senki nem tudja a "titkot", ami ugye nem is volt igazt mert a kijelző a valóságot mutatja. Most a silóban 2 db ember van életben aki látta a videót, a technikus meg a csempész. Mivel tudják hogy kik ők így nyilván el lesznek hallgattatva.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák