Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz pixta78 #54500 üzenetére
Szinte az összes Magyar sorozattal ez a probléma, hogy túltolják! Van ahol ez jó, mint a Mi Kis Falunk, és valahol már sok, mint a Doktor Balaton, vagy a keresztanyu
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
luckyboi82
tag
The Outsider - A kívülálló S01
Jól indult , feszes , zavarbaejtő. Emlékezni fogok rá, de a vége felé ereszkedett kissé. Évadzáró rész eszméletlenre sikerült szerintem.sniper shooting -
xy.zsolt
őstag
válasz Enzolord #54501 üzenetére
Még nem jöttem rá, hogy tényleg ilyen ostobák vagyunk mi magyarok mint ahogy a sorozatokban, filmekben láttatják és csak én vagyok normális környezetben....vagy direkt égetnek minket a külvilágfelé ezek a Mi kis falunk, Üvegtigris...stb filmek, sorozatok? Van humorérzékem, naponta nevetek is épeszű poénokon, de ezeken valahogy nem megy....bennem van a hiba?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
lemmy9
őstag
válasz xy.zsolt #54503 üzenetére
Bennem is! Az Üvegtigris reklámfilm ripacskodásától a hideg ráz. Az elsőt látam sajnos annó.
A kollégáim térdcsapkodva mesélnek belőle, csak nézek, hogy mi bajotok van? És ezektől a buta magyar sorozatoktól is a belem kifordul.
Csak idézni tudok: "humorban nem ismerek tréfát"[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
lemmy9
őstag
Ok, ott a Csapd le csacsi! , Egészséges erotika... Vannak gyöngyszemek, de a korona szerintem a bakterházé.
Szerintem!
-
xy.zsolt
őstag
Na jól van, akkor nem vagyok ezzel egyedül....megnyugvással tölt el.
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
válasz bagyulajuve #53038 üzenetére
kivégeztük a sorozatot, sok jelenetet nem láttam jönni az utolsó pár epizódban
remek volt, hasonlót tudnál ajánlani? a queen gambit nem fogott meg most. majd próbálkozok pár hónap múlva...megnéztem a szünetben a gotham sorozatot is (1-2 évadot nem, 3. évad első felét, mert unalmas volt)a 4-5 évadok jobbak voltak. tetszett, könnyed kikapcs volt. lesz ennek folytatása?
a végén megjelent batman is vicces a srác ahogy próbált nagyon komolyan és szigorúan nézni.
a keselyű 3 napja még hátra van, egész jó. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz pixta78 #54507 üzenetére
Nagyon nem kedvelem a magyar mostani magyar alkotásokat, de az Argo nagyon nagy kedvencem.
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
lemmy9
őstag
A Cs. le Cs. és az E. er. gondolsz? Természetesen nem, de az Üvegtigris az nagyon a mélypont. Rettenetesen rühellem. Ráadásul van belőle 2-3-4 bőrnyúzás is asszem. Persze szerintem, de nem vagyok egyedül, és nem is akarok az röhögés/ünneprontója lenni senkinek.
[ Szerkesztve ]
Szerintem!
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Eltörtem a lábam, úgyhogy időmilliomos lettem pár hétig.
Segítsetek valami sorozatot, vagy többet is találni, ami már befejezett, vagy közel van hozzá.
Ha van szinkronos az sem rossz, mert elég hamar elfáradok még a folyamatos olvasástól, de egy-egy majd lesz abból is.Leginkább sci-fi, krimi, vagy valamilyen mozgalmasabb vonalon keresnék. Nézem az imdb listákon, de még olyat ránézésre nem találtam, ami érdekesnek tűnt, vagy nem láttam volna.
Köszi!
Eddig kb. ezeket néztem. Bár nem vezetem pontosan.
-
bobalazs
nagyúr
Na oszt vége a discoverynek. happy end. Vót itt minden ami jó B kategóriás filmbe kötelező;
kétitusa, harc a főgonosszal, hősködés, utolsó pillanatba kimentés, meg minden -
Dicker
őstag
válasz abridabri #54524 üzenetére
Gondoltam rá, hogy valamivel nosztalgiázok. De nem vagyok akkora sorozat néző mostanában, így van mit bepótolni is.
Köszi mindenkinek,
Köszi! Counterpart-ot megnézem. biztos. Entourage-n régóta gondolkodom. Lehet most rávesze magam arra is. Elég pörgős a sztorija?
De mindenkinek jobb lett volna... Sajnos így jött ki. Több szabadság marad az év több részére.
-
madgie
titán
Lupin (2021): meglepően szerethető sori, persze ebben vastagon benne van Omar Sy, aki az Életrevalók szimpatikus pimaszságát hozza itt is. A harmadik résznél járok és ugyan nem váltja meg a világot, ezer sablont felvonultat, mégis tök jó
-
Laraxior
titán
válasz madgie #54528 üzenetére
Bírom én is a fickót, meg is nézem a sorozatot Köszi a tippet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Janaboy
Topikgazda
Discoverynek amúgy kasza? Úgy értem vége a sorinak?
Janaboy
-
aktív tag
válasz Janaboy #54533 üzenetére
Októberben jelentették be hogy berendelték a 4. évadot, novemberben el is kezdték forgatni.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Maxxy10
addikt
Master of None 3. évad berendelve.
-
Janaboy
Topikgazda
Ha valaki még nézi rajtam kívül a Discovery of witches s02 kint van felirat a szokásos oldalakon
Janaboy
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
minek?:S
őstag
válasz minek?:S #54273 üzenetére
Nos, a Mandalorian hatására elkezdtem nézni a The Clone Wars-t. Valahogy eddig Star Wars fan létemre sosem érdekelt, amikor bejelentették a 7. évadját, akkor sem tudtam felülni a hype vonatra, sőt, vígan spoilerezgettem magamnak, amikor 1-1 videót megnéztem youtubeon. Viszont még ennek ellenére is borzasztóan tetszett a sorozat. Nyilván voltak benne kifejezetten gyenge részek, de egy-két sztori elég erősre sikerült(az umbarai csata pl, vagy a 7. évad utolsó 2 része, nekem borzasztóan tetszettek). Eddig is szerettem A Sithek bosszúját, de ezek után kicsit másképp nézek rá, még nyomasztóbb az egész. Sőt, ha azt mondom, hogy az első évadnál 1-2 részt néztem meg egyhuzamban és mire eljutottam a 7. évadig, azt már egyben toltam le, szerintem sokat elárul, hogy tetszett-e.
Üdv.:M.
-
Maxxy10
addikt
Sex and The City 7. évad berendelve, azaz feltámasztva a sorozat.
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest