Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mik76
senior tag
válasz ZavaBalazs #54200 üzenetére
Ertem, koszi. Akkor csak ugy tunik a stilus ami nem nekem valo.
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
slett27
addikt
Raised by Wolves :
Hát gyerekek, ekkora egy rakás .....t már régóta nem láttam. Az a szenvedés, ez "családi" és társadalmi dráma mintsem Sci-Fi. Csak azért nézem végig mert már a nyolcadik résznél tartok, de hihetetlen számomra hogy Ridley Scott ilyen zs kategóriát kiadott a kezéből. Alien, Prometheus, Mentőexpedíció...stb színvonalhoz köze nincs. Egyszerűen sem izgalom, sem semmi nem fogott meg benne (talán a technikai elképzelések) minden részben vártam az átütő erőt de nem jön. A hab a tortán hogy
Jézus szíve ! Ekkora egy baromságot. Sokkal többet vártam tőle. A Bolygó neve halál ami nálam ETALON az is 86-os film. Most 2020 van. Hát mit csinált ez az ember....terhes lesz az android. "Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
ZavaBalazs
őstag
mondjuk belegondolva, az első rész kicsit csapongó, ha akarsz neki egy esélyt adni, akkor nézd meg az első két részt, és utána meglátod. ha addig nem tetszett meg, akkor már garantáltan nem is fog.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Louro
őstag
válasz slett27 #54204 üzenetére
Én a 2. rész után feladtam volna, de adtam még egy esélyt. Pont tegnap untam meg és töröltem a fenébe. Ha ennyire nyögvenyelős az eleje, de a vége szipiszupi jó, az akkor is gáz az összképet nézve.
De az itteni vélemények se díjazták ezt a remekművet.
Mess with the best / Die like the rest
-
Maxxy10
addikt
AP Bio 4. évad berendelve.
-
Maxxy10
addikt
Queens of Mystery 2. évad berendelve.
-
slett27
addikt
válasz emiki6 #54210 üzenetére
Na igen. Nem véletlenül....
Most a The Mist fog következni meglátjuk mennyire adja.
The 100 mennyire infantilis amúgy ? Nekem nagyon nem jön be amikor 1x évesek okoskodnak a nagy élettapasztalatukkal. Akár csak film akár nem.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Mandalorian
Évadzáró
Oh, az a végkifejlet.
Amikor mondták hogy csak 1 Xwing érkezett, már sejtettem, hogy ki lesz a pilóta. Aztán megjelent a zöld fénykard és ott állt CGI Luke. Amúgy nem olvastam utána, hogy lesz-e még új évad (Nyilván a darksaber téma miatt adná), de ez az epizód elment sorozatzárónak is szerintem. (Helyét átveheti a jövő decemberben érkező Boba Fett spinoff) Live-Die-Respawn
-
TheProb
veterán
Nagyon jó volt, szintén tátott szájas rész. Jövő decemberre mondták a 3.évadot. Bár nem tiszta, lehet hogy a beharangozott 3. évad az maga a Boba Fett spin-off lesz? Erre mondjuk megerősítés lenne a post credit scene is. (Mert volt ilyen!) Hamil amúgy említve volt a végén a színészeknél is. u.i.: Bib Fortuna is jól meghízott. [ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
stoon
addikt
a főcim végén még volt pár másodperces jelenet
boba elfoglalja jaba helyét! sajnos nekem kicsit kevés volt Luke-ból de ez mégis csak egy sorozat, személyem szerint egy Ezrának jobban örültem volna,,,, +ez hogy nem lehet a sötét kardot ajándékozni .......Sabin Wren mégis odaadta neki....akor most mivan lehet vagy nem????WTF? összeségében jó rész volt kisebb malőröket leszámítva, várom a következő évadot és a többi SW sorozatot, bár az Andor nem igazán vonz , pont elég a zsivány eggyes , ne rontsuk el a filmet ilyen kapcsolattal....
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
TheProb
veterán
"Hivatalosan" csak párbajban lehet elnyerni a dark saber-t. Személy szerint én is azok táborát erősítem, akiknek már elegük van a skywalker-ekből. Szóval valami friss karakternek jobban örültem vna. Ettől független badass volt Luke-al is. Lehet velem van a baj, de nem tudom, hogy mi értelme van egy huszadrangú karakternek dedikált sorozatot gyártani. Teljesen hidegen hagy ez az Andor cucc. Legalábbis jelenleg.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ZavaBalazs
őstag
lehet pont ezért bukott el elsőre Bo Katan, és most mindenképp elnyerni akarja. ez engem is zavart, elég lett volna neki betenni egy ilyen mondatot, amikor Din felajánlja neki, hogy "egyszer már elkövettem ezt a hibát, most csak rendesen elnyerve jöhet szóba", és ennyivel le is lett volna tudva. wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Maxxy10
addikt
The Flight Attendant 2. évad berendelve.
-
gyuromoj
veterán
Elvileg Locke & Key S03 berendelve.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ZavaBalazs
őstag
-
raider21
aktív tag
Semennyire!
ElméletilegMax Lloyd Jones játszotta el Luke karakterét, neki lett az arca CGI és Deepfake technológiával a fiatal Mark Hamillé alakítva. Továbbá Mark Hamill szinkronizálta le Luke hangsávját a fináléhoz, de azon is szerkesztettek valószínűleg digitálisan, hogy a kb. 35 évvel ezelőtti hangszínét tudják hozni. [ Szerkesztve ]
raider21
-
bagyulajuve
addikt
gyááá Mandalorian, zsír befejezés volt, mondtam én, hogy
lesz az aLuke , aki kiképziJedi -tmajd Grogu Resistencia eterna
-
headhunter86
senior tag
The Mandalorian
Most akkor Luke ennyi volt? Mert gondolom nem nagyon fogják itt CGI-ozni a jövőben hosszabb szerepléseknél. Én is azt a tábort erősítem, akik szerint valami más Jedi kellett volna ide, mert az új trilógiával nekem nagyon elment ez a vonal. Hagyjuk azokat a szereplőket, inkább a Clone Wars karaktereire erősítsenek rá. Lehetne frissíteni, mert nem kell régi színészeket behozni/erőltetni/fiatalítani. Amúgy bitang jó évad volt. Rég rajongtam ennyire sorozatért!
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz bagyulajuve #54227 üzenetére
ja és durva, hogy Ming Na még majd 60 évesen is verekedik, mint anno a JCVD féle Street Fighter-ben, és hát milyen szép még ennyi idősen is
Resistencia eterna
-
TheProb
veterán
válasz headhunter86 #54228 üzenetére
Pont a napokban filozofálgattam el azon, hogy ha Luki bá nem adja el a kapitalista mérgezett egérnek a franchise-t, akkor jó eséllyel erősen csökkent már volna az SW fanatizmusom. Mert oké, hogy a 7-9-el totálisan megerőszakoltak mindent. Élesben, hátulról, hintőporral. De jó eséllyel akkor nem lenne egy Mandalorian-unk, amit hétről-hétre csorgó nyállal nézek és akasztja ki a cutie-O-meter-em. De egy Rogue One-al is szegényebbek lennénk. (meg egy Leia superman-ezéssel is... )
És szerintem baromi ritka, hogy egy folytatás évad ennyire torony magasan jobb legyen, mint az első.
#54229bagyulajuve: Nem mondod, hogy 57 éves a Fennec-et játszó színész?
Rendesen crush-om lett a nő, 30 pár évesnél nem tippeltem volna többre.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz TheProb #54230 üzenetére
"Nem mondod, hogy 57 éves a Fennec-et játszó színész?"
Agents of S.H.I.E.L.D. ben is o az egyik szereplo, ott is eleg kemeny szerepet kapott. [YT Fight Scenes ][ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
válasz TheProb #54217 üzenetére
Az a pár perc Luke-al többet ér mint az egész új trilógia. Nagyon badass volt. Egyébként elég jól illeszkedik a Jedi Knight játékok idővonalába a Mandalorian eseményei. Azokban az Endori csata után 8-10 évvel már Jedi Academy-t üzemeltet Luke a Yavin 4-en. Szívesen vennék egy olyan sorozatot melyben ezt átemelve láthatnánk ahogy Luke képzi az új Jediket. Persze nem ő lenne a főszereplő hanem egy Padawan. Akárcsak mint Kyle Katarn vagy Jaden. Azzal visszatérne Luke becsülete, mert amit az új trilógiában műveltek (amblokk az egész Rey és társai, 4., 5., és kettőszáz milliomodik halálcsillaggal) már gyalázat. Amúgy most Mando és a kis zöldség története lezárult? Remélem hogy nem. Most indult be Mando karaktere. Mégha Grogut ki is veszik és max egy-egy részben látjuk akkor is lenne mit elmesélni Mandóval pl.: ott van rögtön a dark saber. This is the Way. -
madgie
titán
válasz headhunter86 #54228 üzenetére
Na most képzeld el, ha
nem így építik fel a tervet és Bobával összefut Luke... nem biztos, hogy ilyen családias lett volna a hangulat [ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz TheProb #54230 üzenetére
ázsiai nő, ők másképp öregednek
de azért durva ténylegabridabri - a vészhelyzetben is volt, csak ott nem verekedett
Ryder62 - a
évad, kérdés, hogy pl PP-lal hogy van a szerződés és neki milyen ütemezése vanvége alapján pedig lehet jegelik most és jön egy Boba Fett
az "új trilógiás" megjegyzéseddel kapcsolatban pedig totál igazad van - kissé most egyensúlyba került az erő ezzel a sorozattal (+ korábban a Zsivány egyessel) - maradjon ezen az úton a Disney és akkor nem lesz itt bajmadgie
Resistencia eterna
-
grizlisandor
veterán
The Mandalorian
Nekem nem tetszett, tele volt hibákkal. Menjünk sorban
Az interakció a Fett és a hercegnő között az nagyon tetszett.
Birodalmi szállítóhajót lefülelték vicc, honnan tudták, hogy pont arra fog járni? Csak Moff hajójának a pozícióját töltötték le a birodalmi computerből. Az Alderán halálcsillag párbeszéd beteg volt. A Doki, én elhiszem, hogy nem vérbirodalmi, de az, hogy a teljes védelmi adatokat megadja önként dalolva, kicsit vicces.
Kicsit sem feltünő, hogy a Slave üldöz egy birodalmi szállítót, aminek ismerősnek kellene lennie a bolygóról, ahol elfogták baby Yodát.
Leszálltak, jön a nagy mészárlás, mert girlpower van itt is, legalább azt a férfi mandalórit tették volna bele, akit ugye láttunk már vagy ebből a 3 főből áll a nagy Mandalóri újjászületés és ez tört annyi borsot Moff orra alá, hát nem hiszem. Tényleg vannak birodalmi rohamosztagosok, akik megint bebizonyítják, hogy nem érnek semmit, Randal is megmondta, hogy azok csak ölni meg parádézni tudnak maradjunk a parádézás. Tök nevetséges, hogy még nem kaptunk egy érdemi filmet birodalmi sikerekkel a Birodalom Visszavágon kívül, esetleg valami sorozatnak is örülnék.
DARK TROPEREK, végre valahára, annyira vártuk őket. És igen, valami régi windows van rajtuk, az SSDről meg nem hallottak.
És igen, beragadt a lézerfegyver, szóval tényleg van ilyen.
Mando vs DT harc, tetszett, bár a DT szoftverjének fel kellett volna, hogy tűnjön, hogy talán a nem a páncélt kellene lőni, mert az nem okoz sebbzést, de hát Mando ügyesebb volt és végre használta a dárdát, amit már akkor megmondtam, mikor átjutott a DT az ajtón. Mert a fehérek szar bunyósok. Mando kiszellőzteti a DTket, én itt felkiálltottam, hogy vissza fognak térni.
Mando vs Moff harc is jó volt, ügyesen kitervelte, hogy ha veszít is beleköp egy nagyot a Mandalóriak levesébe.
DTk visszatérnek, és jön a X szárnyú, mondom bárki legyen, csak ne Luke Skywalker. A harc kiábrándító volt, hogy a DT belehalt a fénykarddal visszavert lézerlövedékbe, bezzeg percekkel ezelőtt Mando teljes arzenálja meg se karcolta a DTt. Moff magánakciója, nem igaz, hogy nem tanulta még mindig meg, hogy ne a beskarra lőjjön, legalább megsebesíthette volna a csajt.
Luke Skywalker felfedte magát, hogy ő majd tanítja baby Yodát. Írtátok a Jedi Academy történéseit, de én azt hiszem az nem kánon, hanem legenda. Így az új trilógiába történtek következnek, ahol ugye az uralkodó elpusztítás után, elvileg elkezdi Luke bejárni a régi Jedi templomokat és minél több jedi tudást(ereklyét, könyvet) összeszedjen és arról nem volt szó, hogy tanítványokat vesz magához, mivel még nem rendelkezett elég tudással, hogy taníthasson. Elvileg először Leilát kezdi el tanítgatni, de a tanulmányok alatt megkisérti az erős sötét oldala(természetesen a leghatalmasabb jedit ), ezzel az indokkal ott hagyja Lukeot. Később Ben Solot veszi magához, és akkor kezdi el az akadémiáját létrehozni. Szóval nem tudom mit akarhatnak ezzel a Grogu Luke párosítással, szerintem csak egy lezárást kap a történet.
Volt egy nagy vágásbeli hiba, megmutatta az arcát Mando Baby Yodának meg Lukenak kezében van a sisakja a másikkal fogja Grogut. Mikor lerakja a földre, akkor már két kézzel fogja, a sisak meg a földön, vagyis el kellett volna engedni a sisakot, és pukkannia kellett volna földetéréskor.A következő évadban keresheti tovább Őrséget, mert Katarn szerintem hisztizni fog a Dark Saber miatt. Átvette DagiBobáék Jabba palotáját, a maradék Huttól, ok. Hogyan tovább, mit akarnak ebből kihozni? Szerk.:
ST: Discovery S03E10Időhúzó rész, simán belefért volna egy részbe a két rész történése, várható végeredménnyel. [ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz grizlisandor #54235 üzenetére
Stormtrooperek tényleg
nagyon rosszul vannak megjelenítve szinte végig az egész sorozatban. Gyakorlatilag eltalálják őket és össszesnek vagy leütik őket és összeesnek. Öltözetük kb. semmit nem ér. Még azt mondom nem is ez a nagyon gáz, hanem, amikor 30 vs 3 van és akkor is csak annyi történik, hogy szépen meghalnak. Ráadásul egy karsérülést vagy valamit sem tettek be a jó oldalról. Vagy legalább izzadságcseppeket, zihálást vagy bármit, ami azt mutatná, hogy nehézséget jelentenek. Megjegyzem Mandonak is fölösleges a páncél, mert amikor nem volt rajta, akkor őt sem találták el, ahogy a többieket. Hamár a lézerfegyvert említed.
Rosszul láttam vagy konkrétan kitért a csaj a lövedék (lézerfény) elől? Az kifejezetten jó volt, amikor árnyalták a dolgokat.
Például örültek a birodalmiak, hogy a szállítmány megérkezett vagy ideológiát fogalmaztak meg. Úgy érzik ők a jó fiúk, akik rendet teremtenek a galaxis káoszában. Viszont a harcok többségében nagyon bugyuták és egy kaptafára mennek. [ Módosította: vond ]
BestSecret invitációt privátban adok.
-
nagyúr
The Mandalorian S02
Minden hibája ellenére ez áll számomra a legközelebb az eredeti trilógia hangulatához. Ezt kellene a Disney-nek felfognia, megértenie."As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
S e t h
nagyúr
Én csak annyit írnék mandóék sztorijához, hogy köszönöm.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
k-adi
nagyúr
The Mandalorian
full igaz amit írsz,
valóban vicc volt az egész harc-jelenet, logika 0, a stormtrooperek csak poénnak vannak berakva, de még a DT-k is pedig nagyon felkonferálták őket, csak minek? Ettől függetlenül az évad jó volt, jobb mint az első, izgalmas volt új karaktereket látni..
a 3. évadban nem lesz baby-yoda, meglátjuk mennyit ér a sorozat nélküle. [ Módosította: vond ]
-
vond
MODERÁTOR
k-adi & WayneGace: Használjátok már azt a nyomorult spoiler gombot! Ha a többi 10-20, akárhány ember meg tudja találni, akkor nektek miért olyan nehéz?
És nem, nem kell elkezdeni azon vitatkozni, hogy mi (mekkora) spoiler.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
makoss
veterán
Üdv!
Azt tudni lehet, hogy ez mi lesz?
The Darkest Odyssey
Sorozat, vagy sima film?Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Louro
őstag
Annyi hozzászólás volt, hogy átolvasni is macera lenne. Bár elkezdtem. Persze Mando sztori
Luke hogyan lett olyan fiatal? Hisz időben sokkal előrébb tartunk. A két halálcsillag után. Elvileg már vén ember kellene, hogy legyen. Klónozták vagy megtalálta a fiatalító forrást? [ Szerkesztve ]
Mess with the best / Die like the rest
-
stoon
addikt
néz meg amikor luke felemeli grogut , grogu felfele nyujtja a karjait amikor luke lehajol hozzá lefelevan és amikor magához veszi megint felfele van ....de tuti csak az erő?! steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest