Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    The Mandalorian

    Nekem nem tetszett, tele volt hibákkal. Menjünk sorban
    Az interakció a Fett és a hercegnő között az nagyon tetszett.
    Birodalmi szállítóhajót lefülelték vicc, honnan tudták, hogy pont arra fog járni? Csak Moff hajójának a pozícióját töltötték le a birodalmi computerből. Az Alderán halálcsillag párbeszéd beteg volt. A Doki, én elhiszem, hogy nem vérbirodalmi, de az, hogy a teljes védelmi adatokat megadja önként dalolva, kicsit vicces.
    Kicsit sem feltünő, hogy a Slave üldöz egy birodalmi szállítót, aminek ismerősnek kellene lennie a bolygóról, ahol elfogták baby Yodát.
    Leszálltak, jön a nagy mészárlás, mert girlpower van itt is, legalább azt a férfi mandalórit tették volna bele, akit ugye láttunk már vagy ebből a 3 főből áll a nagy Mandalóri újjászületés és ez tört annyi borsot Moff orra alá, hát nem hiszem. Tényleg vannak birodalmi rohamosztagosok, akik megint bebizonyítják, hogy nem érnek semmit, Randal is megmondta, hogy azok csak ölni meg parádézni tudnak maradjunk a parádézás. :U Tök nevetséges, hogy még nem kaptunk egy érdemi filmet birodalmi sikerekkel a Birodalom Visszavágon kívül, esetleg valami sorozatnak is örülnék.
    DARK TROPEREK, végre valahára, annyira vártuk őket. És igen, valami régi windows van rajtuk, az SSDről meg nem hallottak.
    És igen, beragadt a lézerfegyver, szóval tényleg van ilyen.
    Mando vs DT harc, tetszett, bár a DT szoftverjének fel kellett volna, hogy tűnjön, hogy talán a nem a páncélt kellene lőni, mert az nem okoz sebbzést, de hát Mando ügyesebb volt és végre használta a dárdát, amit már akkor megmondtam, mikor átjutott a DT az ajtón. Mert a fehérek szar bunyósok. :DDD Mando kiszellőzteti a DTket, én itt felkiálltottam, hogy vissza fognak térni.
    Mando vs Moff harc is jó volt, ügyesen kitervelte, hogy ha veszít is beleköp egy nagyot a Mandalóriak levesébe. ;]
    DTk visszatérnek, és jön a X szárnyú, mondom bárki legyen, csak ne Luke Skywalker. A harc kiábrándító volt, hogy a DT belehalt a fénykarddal visszavert lézerlövedékbe, bezzeg percekkel ezelőtt Mando teljes arzenálja meg se karcolta a DTt. :U Moff magánakciója, nem igaz, hogy nem tanulta még mindig meg, hogy ne a beskarra lőjjön, legalább megsebesíthette volna a csajt.
    Luke Skywalker felfedte magát, hogy ő majd tanítja baby Yodát. Írtátok a Jedi Academy történéseit, de én azt hiszem az nem kánon, hanem legenda. Így az új trilógiába történtek következnek, ahol ugye az uralkodó elpusztítás után, elvileg elkezdi Luke bejárni a régi Jedi templomokat és minél több jedi tudást(ereklyét, könyvet) összeszedjen és arról nem volt szó, hogy tanítványokat vesz magához, mivel még nem rendelkezett elég tudással, hogy taníthasson. Elvileg először Leilát kezdi el tanítgatni, de a tanulmányok alatt megkisérti az erős sötét oldala(természetesen a leghatalmasabb jedit ;] ), ezzel az indokkal ott hagyja Lukeot. Később Ben Solot veszi magához, és akkor kezdi el az akadémiáját létrehozni. Szóval nem tudom mit akarhatnak ezzel a Grogu Luke párosítással, szerintem csak egy lezárást kap a történet.
    Volt egy nagy vágásbeli hiba, megmutatta az arcát Mando Baby Yodának meg Lukenak ;] kezében van a sisakja a másikkal fogja Grogut. Mikor lerakja a földre, akkor már két kézzel fogja, a sisak meg a földön, vagyis el kellett volna engedni a sisakot, és pukkannia kellett volna földetéréskor.
    A következő évadban keresheti tovább Őrséget, mert Katarn szerintem hisztizni fog a Dark Saber miatt. ;]

    Átvette DagiBobáék Jabba palotáját, a maradék Huttól, ok. Hogyan tovább, mit akarnak ebből kihozni? :U

    Szerk.:
    ST: Discovery S03E10
    Időhúzó rész, simán belefért volna egy részbe a két rész történése, várható végeredménnyel. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák