Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
The Wheel of Time 2. évad berendelve. (Még a premier előtt.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Wandavision utobbi részének záró képsoraihoz:
A látássérülteknek készült angol hangsáv lényegében megerősíti: "Seen from behind, a man with bleached blond hair stands on the front step… Wanda stares at the version of Pietro from the X-Men films," Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pitterix
őstag
Jól gondolom, hogy direkt úgy csinálják majd a sorozatokat is, hogy ha érteni akarjuk majd a filmeket, ezeket is meg kelljen nézni?
Gondolom majd így szövik bele a The Falcon and the Winter Soldier-t is."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
S e t h
nagyúr
válasz 2thletme2day #54892 üzenetére
Véletlen egybeesés.
Én anno egy évadot néztem meg belőle, aztán mivel volt egy rakás nézendő sorozatom folyamatban így nem folytattam.
Most újra elkezdtem elölről, ez a sorozat közel van a tökéleteshez, hol nevetünk, hol sírunk, felüdülés nézni, csak magamat szidhatom, amiért anno elhanyagoltam.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vittgen
senior tag
válasz jonnyjoker01 #54908 üzenetére
Uhhh!!
Jó, hogy szóltál! Köszi!!
Felvettem a kapcsolatot Janaboy-jal.... -
-
Laraxior
titán
Csodás..
Eddig 1bites aggyal is lehetett nézni a Marvel filmeket, mert azt valahogy könnyebben beemeli az ember, hogy repkednek, összezsugorodnak, szupererősek...
De ezt az ide-oda kóválygást...
Nem véletlenül nem néztem végig a Dark-ot sem. Azt se lehetett követni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Janaboy
Topikgazda
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bagyulajuve #54915 üzenetére
De jó hogy emlited, lassan újra kéne néznem azt is Most elkezdtem a The Expanse-t megint, aztán a Mr. Robotot akarom újranézni, berakom ezt is a listába
Üdv. Johnny
-
Janaboy
Topikgazda
-
elod22
senior tag
A hétvégén ledaráltam a The Boys első évadját. Ahogy Samuel L. Jackson mondja a Pulp Fiction-ben, "this is some serious gourmet shit"
-
bagyulajuve
addikt
válasz Janaboy #54916 üzenetére
lehet neki kellene újra ugranom, bár nekem inkább a 2. évad volt nehezen emészthető
#54917jonnyjoker01- a robotnál a 2. évad elején valahol feladtam, nem tudott lekötni; az Expanse új évadát folytatnom kellene, még csak az első 2 részt láttam
Resistencia eterna
-
headhunter86
senior tag
Utóbbi pár hónap top újonc sorozatai, ami nagyon betalált nálam:
- Your Honor
- Resident Alien
- WandaVisionés csalódása:
- The Stand[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Nem igazan mozgat meg eddig :/
-
nitro16
senior tag
Pénteken jön a CBS-re a Clarice ami a Bárányok hallgatnak spinoff sorozata lesz. A téma adott, remélem jól összerakták. [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz nitro16 #54926 üzenetére
Michael Cudlitz-ért (ő volt Bull az elit Alakulatban) óriási pirospont, de a tréler semmit nem váltott ki belőlem. Könyvet is olvastam anno, filmet láttam párszor, de inkább bevárok a sorozatról pár véleményt. Én a 29 éves Jodie Fostert szerettem<3
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
Laraxior
titán
-
nagyúr
-
Janaboy
Topikgazda
Ennek a multiversum dolognak amúgy mi a lényege?
Vagy miért csinálták ezt?Janaboy
-
Mik76
senior tag
válasz Janaboy #54934 üzenetére
Penzert.
Apropo. Ez a Bojack Horsemen elso epizod vicces volt. Nem az az instant winner, de idonkent felnyeritettem kozben, mar ha szabad ilyet irnom. Amugy a kesobbi epizodokhoz kepest milyen az elso? Pilot szagu, es kesobb meg jobb lesz, vagy ez kb az egesz sorozatot jellemzi?
[ Szerkesztve ]
http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
ígyvanferi
addikt
Sokkal jobb lesz később, összetettebb, a dramedy oldalából még semmit sem mutatott meg pl. Aztán tele van apró finomságokkal, gagekkel, sokszor eldugva a háttérben, antropomorfizált állatok vagy a való életre reflektáló nevek képében. Persze ezek csak apróságok, amik ha béna lenne a sztori, nem érnének semmit, de szerencsére nem az, és így a legjobb felnőtt animációsok közé emeli a sorozatot. Élőszereplős dramedy-k között is igen előkelő helyen van az én listámon.
-
Mik76
senior tag
válasz ígyvanferi #54936 üzenetére
Jol hangzik, koszi. Tuti folytatni fogjuk.
-
CharlieDrop
veterán
válasz bagyulajuve #54933 üzenetére
No és másodiknak?
Azt hiszem nem ártott volna előtte a Fekete Özvegyet leadni valahol....
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Komplikato
veterán
Resident Alien S1E1-E2
Ez eddig egészen szórakoztató, nem ismerem az eredeti képregényt, állítólag az brutálisabb egyes részleteiben, de így is elég jó szerintem. Remélem kitart a lendülete a teljes évadban. Ha már volt benne fizetett HBO promoció, remélem a csak szinkronos filmeket nézők kedvéért egyszer ott is elérhető lesz majd."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
bagyulajuve
addikt
válasz CharlieDrop #54939 üzenetére
akciónak biztos jó lesz, fogom nézni, de nem keltett fel annyira az érdeklődésem
Resistencia eterna
-
Mik76
senior tag
válasz ígyvanferi #54936 üzenetére
Amugy ami baromira bejon pl az a focim animacio. Ez a bodycam-es dolog szamomra eddig ismeretlen volt egy rajzfilm eseteben. Nagyon adja.
Ujabb ket epizod lecsuszott, ez nalunk be lett tarazva a rovidebb estekre.http://www.imdb.com/name/nm1481844/?ref_=nv_sr_1
-
jonnyjoker01
veterán
Tesóm nagyon ráakadt a WandaVisionre és látom sokan beszéltek itt is róla. Mennyire érdemes elkezdeni, ha
tetszik a színésznőLegion, Daredevil és Luciferen kívül más szuperhős sorozatok nem tetszettek egyáltalán?Szerk. ja ott volt még a Constantine. Ejj de sajnálom hogy nem futott tovább
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
headhunter86
senior tag
válasz jonnyjoker01 #54944 üzenetére
Én még ennyi szuperhős sorozatot se nézek mint te Viszont Marvel filmeket láttam egy kivételével az összeset, bár nem vagyok tőlük elájulva, főleg az újabbaktól.
Viszont ez a sorozat annyira más, nekem nagyon bejön. Bevallom én csakis Elizabeth Olsen miatt kezdtem el, illetve a furcsa sitcom stílus miatt. Meg is néztem most egy filmet tőle ami szintén nem volt rossz: Ingrid Goes West, másik kedvenc csajszim játszik mellette: Aubrey Plaza (Legion).
Legion amúgy nekem túl sok volt egy idő után, valahol a második évad közben abbahagytam.
Viszont ami még hasonló volt és tetszett az Maniac , az a sorozat nagyon tetszett anno, kár hogy rövid volt. -
Mik76
senior tag
Kezdesnek mindjart ket epizod lecsuszott a The Sinner-bol. Fogalmam sem volt mihez ulok le, a nejem valasztotta. Kisse ledobta az agyam a gepszijat a vizparti esemenyeknel. Igeretes!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest