Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Falcon meg a tél katona
Évadzáró.
A ruhás tippem bejött, kicsit a rész olyan biztonsági lezárásnak tűnt. Sharon titka nyilván kitűnő alap lenne egy több szezonos folytatáshoz, kérdés, hogy ezt meglépik e a készítők. Nekem amúgy tetszett ez a széria is, kíváncsian várom hogy mit kapunk a Lokitól. Live-Die-Respawn
-
jonnyjoker01
veterán
válasz Komplikato #55910 üzenetére
Elfelejtettem erre válaszolni, de akkor szerintem ezt elengedem most
Üdv. Johnny
-
madgie
titán
Jesszus, ez a For All Mankind évadzáró elég intenzív lett, hirtelen rosszul esik, hogy messze lesz még az a harmadik évad
-
törölt tag
en azért reménykedtem valami full vibranium ruhaban, valami olyasmiben, mint a párduc amit kapott a tesojatol. bar a nyakat nem tudom ebben hogy tudta mozgatni. egyetlen dolgot hiányoltam, amikor FalconCaptain harcolt a végén a lánnyal es az rákiáltott, hogy maradjon lenn, mire Sam sokadszorra is felkelt. ott annyira, de annyira passzolt volna egy "i can do this all day" mondat.a resz jo volt es szerintem a sorozat is. a vandanal pedig összehasonlíthatatlanul jobb. az elozo részben úgy voltam túltoltak ezt a fekete vonalat, itt viszont az egész iv tökéletesen passzolt. végül kihoztak a csajt is főgonosznak, szóval nem sajnáltam egy pillanatig se. Loki meg odebb van, de majus 4-en jon a Bad Batch. szoval megint lesz mit nezni.
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
válasz madgie #55955 üzenetére
Pont most akartam írni róla
Így kell egy évadot lezárni! Hirtelen a GoT fénykora jutott eszembe mikor olyan évadzárót vagy epizódot tudtak leadni mikor az ember csak így . Nagyon ott volt az egész évad stabilan hozta minden szálon a történetet és igen fordulatos csavarokkal.
Jöhet a harmadik évad! -
Maxxy10
addikt
Secrets of Sulphur Springs 2. évad berendelve.
NCIS: Los Angeles 13. évad berendelve.
NCIS: Hawaii 1. évad berendelve.
-
addikt
Elfogulatlan, objektív, szakmai véleményem következik.
For all mankind 2. évad 10. rész.
Hátde...baaaaaaaaazzzzzzdddddmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg. 10/10
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
vond
MODERÁTOR
válasz madgie #55955 üzenetére
Tartogattam egy ideje, de a sok pozitív vélemény miatt tegnap este én is rápróbáltam erre a For All Mankindra. Mondom, megnézem a pilotot lefekvés előtt, aztán meglátjuk, később folytatom-e.
Aha, persze. 5 rész után, fél négykor mentem el aludni, de akkor is csak azért, mert nem akartam totál fos lenni mára.
Nem gondolná az ember, de brutálisan beránt a sorozat. És az a soundtrack, ómáriaédesanyám.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Bad Pritt
félisten
Végeztem a két Jack Ryan évaddal.
Baromi érdekes sorozat abból a szempontból, hogy egy ilyen furcsa köztes állapotban lebeg a realizmus és totális fikció között, nem akar a következő Homeland lenni, de nem is megy el ilyen teljesen hihetetlen irányokba, mint pl. a Strike Back, helyette valós alapokra helyezve néha ki-kitér a túlzások felé, de sosem lesz önmaga karikatúrája, egy kicsit durvább világban simán el tudnék képzelni olyan helyzeteket, ami a sorozatban van (
).arab terroristák megmérgeznék az USA elnökét, vagy amerikai operátorok túszmentést hajtanak végre egy idegen ország elnöki palotájában, meg hasonlók
Ami iszonyúan tetszett, hogy egészen magas a production value a sorozat egészében, láthatóan nem sajnálták a pénzt a praktikus effektekre és baromi bátran használták őket. Nem hogy sorozatban, filmben is ritka az, amikor nagytotálban mutatnak mondjuk egy robbanást egy város közepén, mert gyorsan leszűrhető, hogy csak háttér előtt történik, vagy cgi a tűz, vagy makett az egész, stb, na itt ilyenről nem volt szó, minden lövés, mindengránát és robbanás a helyén volt, iszonyú okosan használták a kameraszögeket, hogy a lehető legreálisabb képet fessék, de azért minden látható legyen.
A két évad két külön sztorija is érdekes volt a maga módján, az elsőt én már kicsit öregnek és idejétmúltnak éreztem, de voltak jó és újszerű ötletek benne, a második egy sokkal bátrabb és okosabban összerakott évad volt, sok szállal, amik a végén összeérnek és meglesz a teljes kép. Problémám kettő volt, az egyik az első évadban A másik a második évadbana drónpilóta, abszolút feleslegesen hagyták benne, láthatóan volt valami célja, csak gondolom a vágóasztalon végezte a befejezés, csak akkor a többi rész miért nem? a szenátor leleplezése, semmi nyoma nem volt előtte, szóval a néző nem is gyaníthatta, hogy köze van az egészhez, így ez a félmondatos magyarázat, hogy akkor tantalum és az kell nekünk kicsit ilyen bárgyú belemagyarázás lett. Azért is sajnálatos, mert amúgy ez az egész összeesküvés szál érdekes volt szerintem, csak félúton fontosabb lett a választás, ami tök érthető. Összességében egy remek sorozat szerintem, nem találja fel a spanyolviaszt, viszont okosan használja az ismert elemeket és tényleg kivételesen magas az általános minőség színészektől kezdve rendezői, operatőri munkán át az effektekig és kaszkadőrökig, a zenéje pedig külön fantasztikus, rohadt jól állt a sorozatnak ez a modern elektronikus aláfestés. Ajánlott.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
k-adi
nagyúr
A Sólyom és a Tél Katonája
The Falcon and the Winter Soldier (2021)
SEASON 1Összesen 6 rész, és ez meg is látszott a minőségen, sajnos sok töltelék jelenet van a kevés epizód ellenére is, a harc se annyira epic és az évadzáró is erőtlen lett. Azt hittem a Wanda-nal jobb lesz, de leszámítva az első részt halál gyenge volt ez a sorozat.
Persze megágyaztak a 2. évadnak de már most látom hogy erőlködés lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
válasz grizlisandor #55969 üzenetére
ja elvileg lesz CP4, próbálják meglovagolni ezt a 2 mellékszereplőt
-
fant0mi
őstag
Ted Lasso
Nem szeretem a focit, de ehhez nem is kellett. Egy zseni volt ez a sorozat. Kvajo karakterek, nem volt tulspilazva, csomo vicces, elgondolkodtato, vagy akar libaboros jelenettel. Nagyon igenyes, feelgood sorozat!
Koszonom az itteni ajanlast, mert magamtol nem fogtam volna bele. -
Janaboy
Topikgazda
Shadow and Bone
Első rész jól indult, remélem jó lesz az évad.
Janaboy
-
bagyulajuve
addikt
válasz bagyulajuve #55973 üzenetére
be is fejeztem, nagyon jó kis sorozat lett ez a Shadow and Bone
- jöhet a következő évad Resistencia eterna
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
Targis75
csendes tag
Sziasztok!
Véletlenül valahol nem lehet megtalálni a mi kis falunk évadait? Nem rtlmost+ -ra gondolok
Köszönöm a segítséget.
Bgabor
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok ajánlani pár szinkronos sci-fi sorozatot ami jó lehet?
Ezek voltak: A visszatérők, Westworld, A farkas gyermekei, Valós halál, Képmás, Lost in Space – Elveszve az űrben, OrvilleKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
brownus
veterán
válasz RetepNyaraB #55983 üzenetére
ha rám hallgatsz azt csinálsz amihez kedved van!
-
S e t h
nagyúr
Az Invincible utolsó előtti része dobott egy 9,8-at az imdb-n és az utóbbi időszakban én sem emlékszem olyan sorozatra, amelyiknek ennyire vártam volna a végét, rágom a körmömet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
grizlisandor
veterán
válasz S e t h #55985 üzenetére
Most rosszul érzem magam, hogy lusta voltam még belekezdeni is.
Sajnos vége van a csodálatos otthonimunkának és kevesebb időm lesz sorozatozni, a héten is egy rész Hunters-t néztem, mikor ott van a Mayans S03, fél évad Hunters, FBI, FBI Most Wanted, Invincible és a Shadow and Bone is listázva van több sorozattal együtt.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz bagyulajuve #55974 üzenetére
Egyetértek patent kis sori.. Remélem lesz második évad.
Amúgy az a jelenet amit mondtál.. Hát annyira nem illett a soriba, gondolom kényszer miatt került bele..Janaboy
-
Janaboy
Topikgazda
Ezek a Marvel mini sorik új hősöket, gonoszokat alapoznak meg?
Gondolom majd lesz Bosszúallok next generationJanaboy
-
Bad Pritt
félisten
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest