Új hozzászólás Aktív témák

  • VágniValó

    addikt

    Előre bocsánat mindenkitől, akit megsértek szubjektív véleményemmel, de többszöri ódák miatt megnéztem a következő csicskabánatot:

    Tehran Season 1: 10/6
    spoiler nélküli alapsztori: egy félrement küldetés miatt ellenséges országban ragad egy moszad ügynök.

    ...de ez az ügynök...uram irgalmazz...ez kiképzett ügynök? Fhu gecc, azt nézzük részeken keresztül, hogy egy gebe modell arcú 20on vége éves liba sorra amatőr impulzív döntéseket hoz és minden amihez hozzáér tönkremegy. Mindig mások bűnhődnek az amatőrsége miatt: a nagynénje egész családja, az eredeti helyi kontaktja a Sas, a rémbuta betahim hekker akit alig vártam,hogy megdögöljön, a nő férje akivel személyazonosságot cseréltek, nem is sorolom tovább. Asszem ha ez az ügynök azt a feladatot kapná, hogy főzzön le egy adag teát, talán pár ember segítségével képes lenne rá komoly anyagi károk nélkül. Elmegy egy nyilvános tüntetésre miközben kussban kéne lapulnia, amikor leszervezik a kimenekítését visszafordítja a taxit hogy "á meggondoltam magam cunci próbáljuk újra a missiont" , a bombabiztos terve egy 15 éve a cégben dolgozó corporate emberen alapul, akit előre le se profilozott, thumbs up-ot mutat egy iráni őrnek!!!!! FHUUUU.....de sötét vanXD az nagyon tetszett, hogy közvetlen főnöke nem, de a felette lévő hapsi rávilágított hogy: az ügynököd eddig minden küldetést tönkretett, na mondom: végre valaki :C de nekünk ezt a főszereplőt kell nézni és komolyan venni a sorozatot. Döntsük már el, hogy ez egy kémsorozat vagy a Johnny English női valtoza :(((

    Ami hatalmas pozitívum: Faraz Kamali akit Shaun Taub alakít. Mintha 2 brigád irná a sorozatot, nála csak jó döntéseket látunk és egy megkérdőjelezhetőt, valahányszor őt mutatták a cselekmény logikusan haladt előre és a párbeszédek nem (csak) érzelmekről szóltak, hanem a sztorit vittek előre vagy a motivációt magyarázták meg a karakter mögött.

    Úgy voltam vele az 5. Rész környékén: ah már csak pár rész, Kamali karaktere miatt megéri befejezni...'szomat azt: nincs lezárva...nyugalom tudom hogy kell innen kijelentkezni.

    [ Szerkesztve ]

    "Fuck the Kingsguard, fuck the city....Fuck the king!"

Új hozzászólás Aktív témák