Hirdetés
-
GAMEPOD
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz
kovsol #29905 üzenetére
Ezt maximálisan értem , de alapból feleslges olyanra beállítani a minimum ss-t ami egy hajdobáláshoz is elég gyors. Ezért ha mondjuk portékat csinál valakiről és akar pár hajdobálósat , akkor sokkal egyszerűbb átcsapni manuálba és ott beállítani a kellően gyors záridőt , mint fotózás közben az auto iso minimum záridejét állítgatni. Szerintem legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Energiaital topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest