Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Callisto
őstag
Ezek szerint mégsem olvastad el az első hozzászólásomat. Vagy mégis? Vagy mégsem. De mégis. Ja nem. Bocs.
Mit gondolsz miért nem raktam be linket. Arról, hogy nekem mondták nincs link. Arról pedig minek, hogy egy fórumban megtaláltam valakitől leírva, hogy a Sony jelentette be?
Éppen azért kérdeztem itt meg, hogy van-e valakinek közelebbi infója. Konkrétan Sonys cikk, bejegyzés stb. Te tuti nem olvastad el az első hsz-emet. Csoda, hogy életben tudtál maradni ennyi IQ-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Videószerkesztés
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Onkyo TX-NR 609 7.2 fekete házimozi erősítő
- LG kb 70x90 cm Smart tv
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - SM-R630 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple Airpods Pro 2. Gen / Magsafe - MTJV32M/A - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Apple TV (3. generáció) Eredeti tartozékokkal, kiváló állapotban
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest