Új hozzászólás Aktív témák
-
dada12
csendes tag
hogy kell felhuzni a kart
-
bekecs
csendes tag
Más
A shrek 2 team action játékhoz létezik magyaritás?
Ami a magyaritások.hu-n van az nem jó hozzá.
valaki légyszi -
bekecs
csendes tag
Skacok, hogy lehet tovább menni amikor Fiona énekel egy fa mellett a madaraknak? Meg egyáltalán mit kell ott csinálni? Azt tudom, hogy azt a billentyüt kell leütni ami épp megjelenik a fészek fölött, de egy idő után mindig köhécsel és vége.
-
Evy
csendes tag
Csáó!
kérlek segítsetek!!
hogy kell a gonosz tündért megdobálni?(melyik gombbal?) -
Lilibaba
csendes tag
Szasztok. Sajnos én is elakadtam méghozzá az első páján.Ez a gyagya Shrek nem tud normálissat ugrani .És ne cikizzetek csak pénteken kaptam meg.Légyci segítsetek már mindent próbáltam mindent!!!! És könyi gyorsan!Köszi Lilibaba.
-
The Lion
tag
Sziasztok, ''Shrekkerek''!
A kérdésem csak félig idevágó, de talán a rajongók között akad, aki tudja a választ...
Egy kicsiny dalt keresek a Shrek 2 filmből. Nem énekelnek benne, de ismert...
Mikor bekopognak Shrekkhez, a király katonái és az egyik elkezd trombitálni, egy dallamot, a másik meg nyakonveri. Ez a trombita dal előadója, v. címe amit keresek.
Hálás köszönettel, a segítségekért!
[Szerkesztve] -
R3ĐßuŁŁ
őstag
Valaki nem tudja mejik gombal lehet használni a varázsitalokat?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
up!!!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Na mi az itt senki nem kérdez semmit?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Tök jó ez a játék igaz a grafika kicsit csúnya de azért yoo! Nem tudja vki lesz-e 3.
-
papiiiii
csendes tag
Lehet hog szőke vok,de hogy tudom letölteni az aladdin os játékot?????
-
Tubika
csendes tag
Sikerült!!
Tényleg igy kellett!!!!
Köszike! -
illusiON
őstag
passz, nekem asszem így sikerült...
-
illusiON
őstag
fuss el előle, és amikor beugrik a körbe, akkor aggy neki'
-
Tubika
csendes tag
Sziasztok!
Abban kéne segítség, hogy amikor először talizok a macskával és én aegy körben vagyok ő meg ugrál rám akkor mit kell csinálni? -
Donbandee
csendes tag
Sziasztok!
Segítene valaki, hogy miért nem tudom telepíteni a Shrek 2-õt 98-as rendszerre?
Setup elindítása után ezt írja: „1607: Unable to install installShield Scripting Runtime” -
nn
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki! Amikor a macskával vagyok, és valamilyen öltöző szerűségbe keveredtem nem tudok sehogy sem kijutni! próbáltam ugrálni mindenhova. Hova kell ugrani, hogy feljussak. légyszi írja meg valaki... köszike -
Integra
titán
válasz
Alvin_ti4200 #18 üzenetére
mondasz valamit a pia dologgal...
asszem kicsinyítő cuccost kell meginnni -
ada
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen valaki! Hogyan lehet továbbjutni a Shrekben ott ahol jönnek az ingák, mindig letarolnak. Van valami trükk vagy csalás?
Ha valaki küldene nekem magyarítást nagyon hálás lennék.
köszi Ada Josi@hdsnet.hu -
rZénó
csendes tag
Sziasztok! megtudjátok mondani hol lehet játszani a shrekkel, nagyon szeretnék
-
missR
csendes tag
Sziasztok!
Én is elakadtam...Nem figyeltem a szövegre
A egy kertben vagyok, háttérben egy színpad, ahol az eddig jónak hitt keresztanyu üt varázslatokkal... Mit kell csinálni??? -
L@@-Yosh
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem még mondani ilyen fajta játékot mint a shrek2 ? 5 éves fiúnak lenne.
előre is thx -
janati
őstag
Sziasztok! Nem tudok továbbmenni a Csizmás Kandúros pályán. Egy nagy szobában vagyok, ami tele van szekrényekkel, meg függő lapokkal.
Mi a fenét kell csinálni? Egyszerűen nem lehet semerre menni. Van egy kép a falon, aminek hiányzik egy darabja. Na ott látszik egy üreg, de oda se lehet beugrani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest