Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
http://data.hu/get/8250113/Magyar_felirat.rar
-
Dark Wander
tag
Jó hírek vannak. Itt zúzható le a magyar felirat:
https://filetea.me/t1s8a93KmhCQxy6oQQUNDyovw
Ha angol vagy egyéb nem magyar verzió van meg akkor gond nélkül működik. 2.43 magyar verzióból vettem ki. Én angol lemezes verziót használok, 2.40 frissítéssel és gond nélkül megy.
Ezt a játékot nem érdemes eladni mert a 3. az 1 nagy rakat .... Sokan köztünk én is vissza térünk a korábbi részekhez, ehhez vagy az első részhez.
Lemezes verziót ha még van akkor nézzétek meg itt: supergamer.hu én is itt vettem és korrect áron jutottam hozzá.
Goldosok meg mielőtt frissítenétek magyar szövegre előtte készítsetek biztonsági másolatot mielőtt hozzáfogtok. Goldban benne van a "jég és vér" kiegészítő amihez még nincs kész magyar felirat így előfordulhat hogy nem megy. (magyar feliratot nem én készítem, félreértést elkerülve)Linket időnként frissítem...türelem ha nem jön be!
-
Vistaboy
veterán
válasz
Woody1996 #1167 üzenetére
Sokan panaszkodnak a legutolsó frissítésre (2.43), hogy hibát okoz. Mondjuk nálam 64-bites Win8 alatt semmi baja, de nekem a Gold kiadás van meg, ami tartalmazza a kiegészítőt is, az jobban tűri az új rendszereket.
Ötlet: Próbáld ki a legújabb patch nélkül. Telepítsd fel lemezről, majd utána innen szedd le a "Release 2.0.2 --> Update 2.40" patchet, de a legújabbat, a 2.43-ast hanyagold.
Innen tudod letölteni a patch-eket (Magyar verzióhoz valók).
-
De4d
őstag
Engem is ez érdekelne, ugyanis magyar felirattal jelent meg anno, de a steames verzióban nincs.
-
Woody1996
újonc
ilyenkor mi a teendő???
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
vannak magyar nyelvi fileok a játékhoz?
régen kipörgettem és eladtam, most megvettem steam-en és újra elkezdeném.üdv.
-
Heroes fan
őstag
válasz
AeSDé Team #1161 üzenetére
Ja értem már csinálunk néha olyat is köszi a tippet most már sűrűbben fogjuk alkalmazni.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Heroes fan #1160 üzenetére
A varázslatokat úgy fejlesztheted ha a saját rúnáidra jobbklikkel kattintasz. Más karakterek rúnáit becserélheted a rúnamesternél sajátra. Minél többet áldozol fel annál olcsóbb.
Látom hogy kihalt a topik, azon csodálkoztam hogy az én kérdésemre milyen hamar érkezett válasz
Most egy időre felélesztjük -
Heroes fan
őstag
válasz
AeSDé Team #1158 üzenetére
Na ez faszán hangzik lehet ott a képességek között varázslatokat venni azokat hogy tudom fejleszteni még nagyon gyéren áll és lassan 22-es leszek.
-
Rasiel
senior tag
válasz
AeSDé Team #1158 üzenetére
Pedig sokan azt írták, hogy egy idő után ellaposodik, unalmassá válik a játék. Nekem nagyon tetszettek mindig is az ilyen gyönyörű, meseszerűen kidolgozott játékok. Amikor sokat játszottam vele egyhuzamban, akkor én is meguntam kicsit, de aztán letettem pár napra és utána megint nagy kedvvel vetettem bele magam.
Ha már kicsit erősebbé tetted a karakteredet, utána már nincs benne akkora kihívás, főleg, ha a harcok során megszeded magad gyógyitalokkal, így még a komolyabb ellenfeleket is mondhatjuk könnyű szerrel ki lehet végezni. Pedig legnehezebb szinten kezdtem el.
Egyébként a játék tényleg nem kicsi, nagy bebarangolható terület fogad minket. Ahogy írtad is több sziget bejárható, rengeteg mellékküldetés érhető el.
Ha még foglalkoztak volna vele szerintem nagyon jó játék lehetett volna. Sajnos sok bug van benne, amit jó lett volna kijavítani. Az külön plusz lett volna, ha akkoriban a fejlesztők adnak hozzá plusz küldiket, esetleg bővítik a térképet. De sajnos másként történtek a dolgok...Szerk.: Meg ahogy nézem a topik is kihalt rendesen.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Heroes fan #1157 üzenetére
A játék hatalmas, menj és fedezd fel
Később újabb szigetekre juthatsz át, olyan helyekre enged be idővel amik zártak voltak, portálokat nyithatsz a gyors közlekedéshez. Szerintem megéri legalább egyszer végig vinni a játékot, de garantált hogy sokadszorra sem okoz csalódást! Ha még érdekesebbé szeretnéd tenni, akkor keress a neten easter eggeket, titkos helyeket, például a "hátasok szigete"
Pénz nagy mennyiségben még arra is tudsz költeni hogy minél kevesebb rúnát kelljen leadnod a rúnamesternek hogy a kívánt képességet fejleszthesd. Lovat egyszer érdemes venni, utána irány a hátasok szigete -
Heroes fan
őstag
válasz
AeSDé Team #1156 üzenetére
Hát elég szar akkor gyakorlatilag csak a lóra lehet költeni a térkép nagysága csak akkora amit látunk eredetileg is ha megnyomjuk az m betűt?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Heroes fan #1155 üzenetére
Sajnos nem sokat, a játékban egy idő után jelentéktelenné vállik a pénz, a minőségi tárgyakat nem lehet kereskedőknél megvásárolni.
Én kb. minden kasztal 20 felett voltam, habár a mentés még megvan, most kezdtem új tűzmágust. Persze a hozzá való tárgyakat bepakolom a nagykarikról a közös ládábaEgyenlőre a játék stabil, néha picit beakad, de nem fagy ki.
-
Heroes fan
őstag
Én most majdnem 21-es szinten vagyok de tömve vagyok lóvéval mit lehet kezdeni vele?
-
AeSDé Team
őstag
Utoljára módosítások nélkül játszottam Win 7 32bit-en a 2.43-as patchal és egész jó volt a játék, kivéve hogy random időközönként lefagyott. Annyira nem volt vészes, pár órát kibírt egy indítással.
Most feltelepítettem a 2 DVD-ről, patcheltem 2.40-re, és szépen megy
Köszi -
Rasiel
senior tag
válasz
AeSDé Team #1152 üzenetére
2.40-ig érdemes updatelni, ezt ajánlom én is. 2.43-al Win 7 x64 alatt már a menüben gondjaim voltak: a hang elkezdett szaggatni és az FPS érték is szépen leesett egy pár másodpercre, utána megjavult, de sajnos elég sűrűn csinálta, ezért is maradtam az előbbinél. Azzal is vannak problémák, pl. a tálcára dobálást nem mindig szerette, néha-néha azzal is megakadt a játék, de nem volt vészes (talán a physx miatt). Sajnos sok bug maradt a játékban.
Win 8.1-el, 2.40-es patch-el nem tudtam működésre bírni, igaz csak egyszer próbálkoztam vele, azóta hanyagoltam. Ha kedvem lesz hozzá, akkor még próbálkozok vele.Egyébként nekem is eredeti magyar Fallen Angel van.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok! Itt írtátok hogy a 2.43 sokaknál beszaggat.
Akkor 64 bites Win7-nél jobb ha csak 2.40-re patchelem fel? Milyen hibái vannak a 43-as patchnak?(eredeti Sacred 2 Fallen Angel magyar DVD)
.
-
bylow
senior tag
Üdv!
Találhatok valahol olyan leírást amiben benne van minden, hogy mely ital-kristály stb. mire való pontosan? -
Reezy01
csendes tag
Sziasztok! Engem az érdekelne ha valaki tudna segiteni,hogy ha inditok egy Multiplayer(LAN) Hadjáratot Ezüst fokozaton akkor azt hogy tudom elmenteni?? Mert akárhányszor megcsinálom és eljutunk egy darabig,kidob az asztalramert ugye tiszta bug,és mindig elölröl kell kezdeni:S De ha nem dob ki hanem csak kilépekakkor is mindent alaprol kellkezdeni :S A másik nagy kérdésem hogy tudunk cuccokat tradelni egymás között?? Elöre is thx
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
Bluerainbow #1146 üzenetére
Megoldódott. Steam-el ellenőriztettem a fájlokat , 108 fájlt ujra leszedett , most múködik.
Köszi -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Bluerainbow #1146 üzenetére
próbáltál kilépni és visszatölteni?
elvileg akkor újra kell töltenie a pályát, a bosst, meg úgy általában mindent.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Sziasztok
Gondban vagyok. Steames Sacred 2 ben van egy bug amibe belefutottam. A 6-ik fejezetnél van a Köd nevü boss.
Elvileg azt puszta kézzel nem lehet kinyirni , folyton zombikat kellene termeljen , ezek megölésével lehet a fő gonoszt eltenni láb alól. Nos a gond az , hogy nekem nem termel zombikat. Igy pedig gyakorlatilag lehetetlen megölni.
Olvastam fórumokon erről a bugról , de azt mondják a 2,34-es patch javitotta, ami azért fura mert ugye a steamen a legfrisebb verzió van 2,43. Nem létezik valami áthidaló megoldás. Ha már megvettem , szeretném végig is vinni.Köszi
-
Crytek
nagyúr
Ha az eredeti game-et odaadom havernak akkor ő minden további nélkül feltudja rakni nem?
[Nálam is fel van telepítve](Mert görcsöl a warez verzióval nem tudja normálisan legutolsóra patchelni)
-
monamo
csendes tag
Sziasztok
Valaki legyen szíves felrakni a 2.43-mas patch magyar nyelvi fájlokat.
Nem magyar verzióm van és fel van patchelve 2.43 ig. -
Iginotus
addikt
válasz
Diablo18 #1142 üzenetére
Én is hasonlóval küzdök de mivel nekem csak LAN-on volt rá szükségem. Igy barátomét elcsórtam az ice and blood kieggel együtt szépen felpecseltem. Igaz így nem magyar hanem UK verzió, de legalább elindul.
Most diabló III ig ezzel toljuk neten keresztül LAN-on. Tudom ez így kicsit varez, de havernak megvan és a LAN hoz egy játék is elégMostani verzió 2.65.1 van .2 végű is de azzal több bajom is volt.
Így most kb óránként ugyan kifagy de ez sűrű mentéssel még orvosolható. -
Diablo18
senior tag
sziasztok
nos meg vettem a játékot(sacred 2)
eredetiben cd galaxis..:S:és arról van szó hogy win7 64 bit
telepítem a 2.0.2 to 2.40 patchet
és telepíti
de mégsemszóval hiába teszi fel mégis 2.0.2 es ként indul a játék
ez mitől vanpróbáltam már
rendszergazdaként
és xp kompatibilitással -
norbeet
csendes tag
Sziasztok!
Nekem win7 professional x64 alatt tökéletesen működik a magyar verzió 2.34 patch-el, viszont nekem egy küldetéssel lenne problémám. Van ez a mentsük meg a karácsonyt nevezetű küldetés ahol szépen el is jutok a főellenséghez, de azt ha reggelig püfölöm akkor sem csökken az életereje, így elég nehéz megmenteni a karácsonyt
Tudom most éppen túl vagyunk már a karácsonyon, de ha nem sikerül ez a küldetés ki tudja mi lesz jövőre...
) Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne megoldani a dolgot?
-
bigyo108
aktív tag
Üdv!
Nemrég szereztem be a programot és valóban elég macerás a dolog.
Win 7 Home Premium rendszer 64 bit ( a játék használhatatlan )1. frissítés 2.40 OK . ( a játék indul , 1 perc után kilép a menüből vagy játékindításra lép ki )
Frissítés után :Ikonra jobb gomb => tuljadonságok => Kompatibilitás => XP SP3 ( Alt+ Tab játék közben, menés , pause stb ...) 2 óra játék után is teljesen stabil.
Nálam ez a módszer működött.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Scobbyka #1134 üzenetére
Még nem próbáltam, nekem nincs gond a játékkal, most már az ALT-TAB gombokkal fél óránként pár másodpercre lezárom a tálcára, addig kitakarítja a RAM nagy részét. Persze lassan telik így is, de pár óra alatt nekem 900 MB körül foglalt és ezzel még nem lépett ki.
MOD: Majd egyszer meglesem, amikor elkészülnek vele.
-
Scobbyka
tag
válasz
Vistaboy #1130 üzenetére
Én is felraktam újra.
Van ez a Community Patch mizéria próbáltad már?
Állítólag javítgatják a játékot tovább.Meg készülőben van hozzá a magyarítás is.
-
iceman1988
tag
Feltettem újra a játékot. igaz volt egy kicsi probléma az indítással de sikeresen megoldottam.
Valaki nem multizik véletlenül?? -
Vistaboy
veterán
Megjött végre a játék.
Egy kicsit nehézkesen indult el, mivel a telepítést követően az Updater azt írta, hogy a legfrissebb verzió van feltelepítve, viszont amikor felmentem a játék honlapjára, ott láttam hozzá egy újabb patch-et.
Így most már tökéletes, legalábbis egy fél órácskára elindítottam, majd később belenézek. De eddig nálam mindenféle trükk nélkül - értsd: kompatibilitási állítás, indítási paraméterek, stb. - simán fut a játék Windows 7 Home Premium x64 alatt:
Csak még meg kell szokni, már rég játszottam a magyar kiadással, vissza kell gyakorolni. De a Diablo III megjelenéséig már kihúzom ezzel hack & slash fronton.
MOD: Ez a cuccokat cipelő kis démon meg haláli, olyan dolgokat csinál néha, hogy kegyetlen.
Teszt majd valamikor jövő héten várható.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vistaboy #1128 üzenetére
ok, akkor ez a veszély nem fenyeget
. egyébként tavaly amikor néztem még mindig kifejezetten okésan nézett ki. 2007/2008 közötti TWIMTBP játékok elég jól öregednek.
ár: fura, én tavaly decemberben vettem a saját goldomat a helyi gamenél, 100koronáért (ami igazából 67 volt, 3mat kap 200ért akcióban), újonnan. ez ilyen 2-3k huf. mondjuk angol, de annak még örülök is. cd galaxist mondjuk megértem, a szöveg sok (drága lokalizáció), maga a játék meg régi. kieg külön egyébként annyi volt, mint a gold, szóval ilyen szempontból jó vétel volt
. főleg, hogy nézem az amazonos árakat, és ilyen 15/20 font/euro alatt nem nagyon van nekik.
így viszont értem, akkor hogy lesz róla teszt.
tesztet meg várom
-
Vistaboy
veterán
válasz
proci985 #1127 üzenetére
Köszi, amúgy sem terveztem használni, elég sokat pakol fel alapból is, és most komoly helyproblémával küzdök, ott spórolok, ahol csak lehet. Ha már egy-két órát tudok vele játszani, az jó, egyszerre úgysem szoktam többet, hacsak valami nagyon le nem köt.
A Sacred 2 Gold - és az Ice and Blood - továbbra sem jelenik meg nálunk, mert a magyar alapjáték árához képest túl drága lenne. Legalábbis nekem a CD Galaxis azt válaszolta, mikor kérdeztem, hogy ha be is hoznák, akkor majdnem annyiba kerülne, mint egy új AAA-játék. Én a hardveraprón vettem 5K-ért, ennyit nekem megért.
Ma - remélem - meghozza a postás.
Ráadásul ugye a kiegészítő nem kompatibilis a magyar kiadással, ergo akik meg is vették annak idején, azoknak is kellene egy új, angol nyelvű Sacred 2-t plusz kiegészítőt venni vagy egyben egy Sacred 2 Goldot.
Én már régebben eladtam a magyar Sacred 2-t, amikor megtudtam, hogy Magyarországon nem jelenik meg az Ice and Blood. Így most viszont, egyben, már számomra kihagyhatatlan, pláne hogy nálunk nem kapható, külföldről hozatva pedig sokba kerül.
MOD: Köszi az infókat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Vistaboy #1125 üzenetére
na, végül csak megjelenik Magyarországon is a blood and ice?
amire készülj fel: elite packot szigorúan tilos használni, kiépítéstől függetlenül. amikor kijött, akkor ez még nem volt akkora probléma, mert kb 3870/8800gt/x/s512/ultra alatt kb 720pben se bírta nagyon semmi, viszont jelenleg a kártyák már bírják, 64bites OSek meg elteredtek... csak éppen a programnak nincs 64bites exéje, cserébe elszúrták a memkezelést. és memleakes, de mint az állat.
normál esetben 1670 megányi foglalásnál lép ki egy nem largeaddressaware progi (Crysis, Stalker, Supreme Commander), ez hála valami tweaknek a Sacred2nél 835 mega foglalásnál már asztalt jelent. emiatt szokott kilépni főleg városok előtt. ice&blood két új területén a dolog annyira nem veszélyes (jellemzően egyféle textúra setből építkezik a progi, városok sincsenek), ellenben a régi területeken elég pár ugrás waypointokkal, és az ember az asztalon van.
ez high textúrákkal legalább másfél-két óra két asztal között, az már úgy elviselhető. ha az ember egy területen járkál, ez lehet több is.
a dragon mage karakter nekem picit fura volt (de alapvetően szinte az összes karakterem távolharcos), cserébe a két új terület elég hosszú és elég változatos. pár bug mondjuk a memkezelésen kívül egyébként még lesz (új missziók között is van bugos), de az elfogadható. szerintem legalábbis.
-
Vistaboy
veterán
Hamarosan én is megkapom a Sacred 2 Goldot és majd leírom a tapasztalatokat.
-
szucsi
őstag
sziasztok, az eredeti, cd-kulcsos alapjátékot szeretném futtatni egy notebookon, i5-ös processzor van benne meg egy geforce gt 525M, win 7 x64 alatt.
így a játék közepes grafikai beállításokkal is szaggat, lefagy már a főmenüben is, kompatibilitási beállításokkal próbálkoztam, xp sp3 alatt normálisabban fut, de kilép játék közben.
van valami recept a játék win 7 x64 alatti futtatására?
köszi!
-
Regirck
senior tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem!
Sacred 2 FA-höz keressek patch ami Magyar és van hozzá crack is. Esetleg vki tudna linkelni akkor megköszöném.
Mielött agyón ütnétek, h miért nem veszem meg, akkor a válaszom, h megfogom venni csak kívánci vagyok a patch javít vmit vagycsak van és kész. Multi miatt megfogom venni, de mint írtátok nem minden ok ezért inkább megnézném, h mit veszek. 3000ft is pénz aki nem így gondolja adja oda.
-
hiszteria
csendes tag
válasz
hiszteria #1121 üzenetére
Most már be kell látnom, hogy igazából mindenki hülye a programozáshoz, illetve a játékok működéséhez. Én egy egyszerű kérdésre szerettem volna megkapni a választ. Gondolom, ezek után mindenféle lefikázó üzenet fogok kapni, ami arra utal, hogy igazam van. Ez nem nekem szégyen, hanem mindenkinek, aki ezt a fórumot olvassa.
Minden jót!
-
hiszteria
csendes tag
Sziasztok!
A Sacred 2 miért lép ki betöltéskor "connecting to local server" szöveg után? -
<cafat>
senior tag
nahm lementettem a képeket elvileg így kellene kinéznie az egyedi hátasok küldinek és ez lenne a menete: [link] [link]
és ennek a képnek kéne fogadnia a parton: [link]
ehelyett a part nálam üres, nincs hajó, nincs dokk, nincs semmi... csak a homokos part és a hullámzó tenger
viszont utólag rájöttem és sikerült máshogy megoldanom a küldit; ugye nálam a hajót rögtön a szigetre dobta ki, így vissza kellett portálnom magam a nagyvárosba ahol volt egy kikötő, és az ottani hajó elvitt a szigetre... csak én ezt korábban nem tudtam hogy a hajó is működik, mint teleportna meg hogy pont az a hajó fog elvinni az északon levő szigetre ami épp délen van... közötte meg nem tudni mekkora földrész..
-
pityeszka
őstag
válasz
<cafat> #1115 üzenetére
aham a térkép kötsögöl.Néha van amikor látszik van amikor nem?!pár óra múlva nekem belassul a játék és fekete foltok jelennek meg a karakterem körül és betyárosan szaggat ha mozgok, de ha csak a kamerát forgatom akkor meg nem!?olyankor mentek egyet és kilépek így nem száll el amit addig megcsináltam.Újraindítom a gémet és megint meg egy darabig normálisan.
-
<cafat>
senior tag
válasz
pityeszka #1113 üzenetére
nem értem miért
majd leszedem a képeket onnan és belinkelem külön ha kell, de már fáradt vok hozzá
térkép bug?!
remélem patchelés után helyre rakja a gamet .. és a normális helyére is állítja azt a hajót.. ahol kéne lennie.. bár ha a mentéseim megmaradnak akkor, mivel a játék így mentette el, ezért valszeg ott marad a hajó bent a szigeten... én meg majd bóklászok míg nem találok vhol 1 red bull-t -
<cafat>
senior tag
válasz
petyapetya83 #1112 üzenetére
igen az lejött nekem is h ott kéne lennie 1 szigetnek ahol az egyedi hátasok vannak.. de (sajnos nem tölti be a linkelt képeimet) nálam nem úgy néz ki az a város ahogy kéne..
kimegyek a partra ott kéne állnia a hajónak meg 1 dokknak... de rohadtul nincs ott semmi.. és a hajót is jópofa módon bedobja nekem a tenger közepébe...
és hogyan próbáljak meg oda menni? ússzak ki v mi a rák?remélem patchelés után kijavul ez a szarság, az legalább pozitívum hogy a karim megmarad
ui: grat a szintedhezén sajnos nem tudok vele annyit játszani mert 1: nincs rá sok időm, 2: kb 1,5-2 óra után van mindig vmi retkes baja és kifagy...
-
petyapetya83
csendes tag
válasz
<cafat> #1111 üzenetére
ahova a hajó mutat ott kel leni egy szigetnek!
ott tudod megvenni a speciális hátasodat!próbálj meg oda menni!
a karaktered mentésedet el kel fogadnia én a frissítés élőt eljutottam 49 szintig újra raktam a játékot be patch-eltem és bemásoltam neki és most vagyok a 76. szinten -
<cafat>
senior tag
én itt asszem befejeztem ezt a szart: [link]
elvileg ennek a képnek kéne fogadnia: [link]
és a küldit is így csináltam: [link]
ehelyett kirakja a hajót a tenger közepébe.. hát.. grat a fejlesztőknek.. faszán összehozták..ha felrakom a patchet a mentéseimet elfogadja? mert ha elveszik a karim nincs értelme folytatni...
nálam valahogy rohadtul nem így néz ki a cucc: [link]
gondolom a patch miatt mások a körök de nem az érdekel.. hanem a küldi nem egészen úgy működik ahogy kéne... és nincs a helyén az a tetves hajó.. -
pityeszka
őstag
válasz
petyapetya83 #1108 üzenetére
Az "peccseli" a játékot.
-
pityeszka
őstag
válasz
petyapetya83 #1106 üzenetére
Én is újraraktam és csak az első javítást tettem fel.Másfél órán keresztül nem volt fagyás eddig.Kilépésnél viszont nem lépett ki, feladatkezelővel kellett bezárni.
Mit találtál?Oszd meg légy szíves!
mod: a mentéseimet nem fogadta el sajna.
-
petyapetya83
csendes tag
-
pityeszka
őstag
válasz
petyapetya83 #1104 üzenetére
Gondolkodom én is rajta, hogy leszedem a vérbe és újratelepítem, de akkor vész a karakterem szerintem és azt nem szeretném.
mod: milyen OS-t használsz?
-
<cafat>
senior tag
hát ez tényleg 1 kib*szott nagy rakás szar ahogy van...
lefagy játék közbe akkor ugye elveszik amit nem mentett.. beakad a hang, lefagy kilépésnél.. a tálcára rakosgatást se bírja... ablakos módba meg szarabb mint full screenbe...
kajak rosszabb mint a gothic3 pedig az a legbugosabb játék amivel találkoztam.. de azt legalább ini szerkesztéssel ki lehetett javítani... meg testre szabni mindenkinek a gépéhez képest.. de ebbe a foshalomba semmi lehetőség... és 1re jobban csak idegesítő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest