- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
Quasi_modo #420 üzenetére
Láttam elég kihalt a topic
-
bogyka00
csendes tag
válasz
Quasi_modo #303 üzenetére
El tudod küldeni a letöltési linket?
-
kiskeke94
tag
Raging Thunder nekem nagyon bejön.Nokia 5230 játszok vele.
-
Foose
addikt
válasz
Quasi_modo #414 üzenetére
Pedig pont ez lett volna a lényeg,mivel a portolást én is tudom,meg olvastam,hogy elvileg jó hozzá a magyaritás... Hát akkor köszönöm,ha nincs más magyar...
-
Foose
addikt
Sziasztok! Keresek olyan stratégia játékot nokia 5800-ra mint pl a majesty,vagy a heroes MOM2,csak magyar nyelvüt. Létezik ilyen???
-
Quasi_modo
nagyúr
527. Angry Birds (jar) Ugyan jávás, de kellemesen használható. 45 pályányi őrület. (Thx B1T3)
-
Quasi_modo
nagyúr
526. Ultimate Soccer Pinball (sis, unsigned) Flipper. Nekem tetszik.
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #388 üzenetére
Jut eszembe: feltelepül, elindul az 5230-ason is, azonban nem éppen úgy jelenik meg, ahogyan kell, és bár régebben próbáltam, azt hiszem, nem futott teljesen gördülékenyen. Valószínűleg 3D gyorsító kell neki, de lehet, hogy i8910-re optimalizálták, ez esetben Sony Ericssonokon sem biztos, hogy fut.
-
Quasi_modo
nagyúr
525. WarMUX ( sisx, unsigned)(44MB) Végül is ez egy másfajta Worms. A kezelését szokni kell, de jó. Az i8910-et egyszer kifektette, csak a menügombbal lehetett kijönni belőle.
-
Quasi_modo
nagyúr
524. Bounce It (sisx) Ügyességi játék 75 pályával. Az ujjunkkal rövid ideig élő vonalakat húzunk ki, melyekről visszapattan a golyó. Ezek segítségével tereljük a golyót a célba.
Kifejezetten tetszik. -
sz_abika
addikt
válasz
Quasi_modo #403 üzenetére
Vele mar talalkoztam en is, de konkretan [link] ennek a jateknak a konverziojara gondoltam, vagy legalabb nagyon hasonlojara.
-
sz_abika
addikt
duplazott a rendszer
-
sz_abika
addikt
Bridge Building game letezik erre a rendszerre?
Nem nagyon talalok :/ -
Quasi_modo
nagyúr
523. Need for Speed Shift (sis, Unsigned) Szép is jó is. Eredetileg az új Symbian-ra készült, de fut i8910-en és Vivaz-on is. Annyi turpisság van, hogy a használatához angolra kell állítani a telefon nyelvét. Az első indításkor nem kicsit fog üvölteni a hangja, de a menüben le lehet halkítani.
-
Barell
senior tag
Köszi Quasi_modo hogy ennyi játékot összeválogattál. Nagyon sokat segítettél.
-
Quasi_modo
nagyúr
522. Block Breaker 3 Unlimited (fullscreen, jar) Még egy falbontó. Néha olyan mint némelyik flipper.
-
Quasi_modo
nagyúr
521. Treasures of Montezuma (fullscreen, jar/jad)
-
Quasi_modo
nagyúr
520. Mega Tower Assault (fullscreen, jar) Egy tower defender típusú játék. Jól mozog, jól kezelhető.
-
Quasi_modo
nagyúr
519. Radical Tube (sisx) Egy újabb deszkás ügyességi játék. Ezúttal egy csőrendszerben kell végighaladni.
-
Quasi_modo
nagyúr
518. Assassin's Creed Brotherhood (fullscreen, jar) Egy újabb rész a Gameloft-tól. De ezúttal kissé a Super Mario-ra emlékeztet a dolog...
-
Doki16
addikt
válasz
Ez a snowboard johet nekem is megnezem 5800-n.
-
B1T3
addikt
válasz
Ez fut 5230-on is?
Ha igen, pü…
-
Quasi_modo
nagyúr
517. Snowboard Super Extreme (sis, unsigned) Snowboard játék 3D-ben mozgásérzékelő segítségével. Szerintem egész jó. (36 Mega az egész...)
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #386 üzenetére
Igen, a Polarbit játékokat próbáltam.
Angry Birds típusú játékról tud valaki? A „ki kell lőni bizonyos objektumokat bizonyos objektumokra” típus.
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #384 üzenetére
Nem, a kettő nem függ össze.
Giroszkópos és külön focis játék.
-
Quasi_modo
nagyúr
Focit giroszkóppal? Érdekes, ez eddig nem jutott eszembe.
516. Minesweeper (sis) A magam részéről szeretem ezt a játékot. Ez legalább egy jól kezelhető darab.
-
B1T3
addikt
Giroszkópos játékok frontján mi a helyzet? MicroMaze, MarbleMaze, Polarbit játékok közül pedig a ToonWarz, Raging Thundert, és a Wave blazer nevű játékot próbáltam.
Focis játék is érdekelne. Aki tapasztalt ilyen téren, tehát kipróbált többet, és ide téved, tőle kérném, hogy ajánljon egy olyat, amely teljes értékű (tehát nem csak pontrúgás vagy ilyesmi), és teljes képernyős. Az is előny, ha fektetett kijelzőn fut.
-
Quasi_modo
nagyúr
516. Numpty Physics (sis) Logikai/ügyességi játék. Mi magunk rajzolgatjuk meg a dolgokat amikkel majd játszani fogunk. Határozottan tetszik az ötlet.
-
Quasi_modo
nagyúr
515. CSI Miami Episode 2 (fullscreen, jar) A folytatás.
-
Quasi_modo
nagyúr
514. Snake Classic (fullscreen, jar) Egy kis nosztalgia.
-
B1T3
addikt
válasz
Quasi_modo #378 üzenetére
A képes szituáció ismerős. Igazából csak azért gond, mert nekem számít a grafika is, és kép híján ez irányban nem tudok tájékozódni. Reméljük, helyreáll hamarosan.
Köszönöm a segítséget. -
Quasi_modo
nagyúr
A képek azért nem láthatóak, mert a legtöbb kép az Imagerz-en van, azzal meg valami baj van pár napja.
Ami a letöltési linkeket illetei, az ilyesmit privátban szoktuk intézni, mert tiltja a fórumszabályzat. (Egyébként a játékok csomagokban vannak feltöltve, jelenleg 9 csomag.) -
B1T3
addikt
Sok helyen (már) nem látni a játékhoz szánt bemutató képet.
Ill. ezekkel mit kezdjek? Letöltés nem elérhető?
-
Quasi_modo
nagyúr
512. AR. Pirates! (sisx) Kalózos játék. Érdekessége, hogy a hátteret a beépített kamera képe adja.
513. Fony 3D Fruites (fullscreen, jar) Az 511-es gyümölcsös változata.
-
Quasi_modo
nagyúr
511. Fony 3D Seasons (fullscreen, jar) Érdekes 3D-s labirintusjáték. Tetszik, mert néha gondolkodni is kell. Az irányítást szokni kell, mert minden irányváltáskor a pálya is elfordul, a figura pedig addig megy amíg meg nem akad valamiben.
-
Quasi_modo
nagyúr
510. Lost Planet 2 (fullscreen, jar) Mászkálós ugrálós akció.
-
Quasi_modo
nagyúr
509. California Gold Rush Bonanza (fullscreen, jar) Folytatódik az aranyásás. Nekem tetszik.
-
Quasi_modo
nagyúr
508. S.Q.R.X.Z (sisx) Ez egy multiplatformos szaladgálós ügyességi játék. Nem rossz de a kezelését szokni kell.
Video -
Quasi_modo
nagyúr
507. Shrek Forever After (fullscreen, jar) Jópofa rohangálós akciójáték a Gameloft-tól. Érdekesen forgatja a képernyőt, aki kipróbálja tudni fogja mire gondolok.
-
Quasi_modo
nagyúr
Tisztelt Errejárók !
Az a helyzet, hogy innentől, csak akkor teszek ide valamit, ha valami olyat találtam ami valamiért felkeltette a figyelmemet. Ugyanis Az időm játékokat tesztelgetni mostantól nagyjából semmi. Más ok is van, de azt inkább nem részletezném.. A játékok egyébként változatlanul jönnek szép sorban, csak nekem nincs időm. -
Quasi_modo
nagyúr
505 Par 3 Golf (fullscreen, jar)
506. Backcountry Ski (fullscreen, jar) Lesiklás a hegyről 3D-ben. Egész jól mozog, de az irányítás nekem kicsit furcsa.
-
Quasi_modo
nagyúr
503. Zen Table Tennis (fullscreen, jar) Egy kis Ping-pong. Végül is egész jó.
504. Big Roll in Paradise. (sis, unsigned) Ez viszont csak a Nokiásoké.
-
Quasi_modo
nagyúr
Két olyan játék ami a Nokia mobilokat kedveli:
501. Robert Rodriguez Presents Predators (fullscreen, jar)
502. Toy Story 3 (fullscreen, jar)
-
Quasi_modo
nagyúr
Hogy meglegyen az ötszázadik...
500. Devil Hunter (fullscreen, jar) Ez egy oldalra scrollozós rohangálós akció game egész jó grafikával. -
Quasi_modo
nagyúr
498. Plants vs Zombies (fullscreen, jar)
499. Gauntlet (fullscreen, jar). Ezt a játékot leginkább N97-re találták ki.
-
Quasi_modo
nagyúr
495. Alien Pinball (sis) Van ettől jobb flipperünk is, de attól még egész használható.
496. 3D Formula 2010 (fullscreen, jar) Egy újabb autóverseny. A fíúk szerntem még nincsenek a helyzet magaslatán, össze sem lehet hasonlítani a Fish Labs versenyes játékokkal.
497. Viva la Revolution el Che. fullscreen, jar) Ez valahogy nem kötött le.
-
Quasi_modo
nagyúr
493. Battle Blocks Lite (sis) Kékfogon ketten is játszható tetris.
494. Voodomino (fullscreen, jar) Ház ez egy domino.
-
Quasi_modo
nagyúr
492. God of War Betrayal (fullscreen, jar) Akció.
-
Quasi_modo
nagyúr
489. Heli Strike (fullscreen, jar) Egy igen jól sikerült jól mozgó 3D-s helikopteres lövöldözős game. Pedig java-s.
490. Nitro Street Racing 2 (fullscreen, jar) Egy újabb autóverseny a Gameloft-tól.
491. Mobilliards (sis) Billiárd a Nokiásoknak.
-
Quasi_modo
nagyúr
487. Bubble Revolution (fullscreen, jar) Buborék lövöldözés. Abban különbözik a többitől, hogy itt nem az ágyú forog, hanem az egész pálya.
488. Soccer Revolution 2010 South Africa (fullscreen, jar, Nokia!)
-
Quasi_modo
nagyúr
Az előző száma 486 volt.... pfff
Ha érdekel valakit, feldobtam a 9. játékpakkot ami a 442-486-ig tartalamzza a játékokat.
-
Quasi_modo
nagyúr
485. Bug Quest (fullscreen, jar) Ez egy logikai valami. Az a bajom vele, hogy ugyan teljes kijelzős a dolog, maga a játéktér csak egy kicsi helyet foglal el, és ez a láthatóság rovására megy.
487. McVentue and the Mystery of Holy Temple (fullscreen, jar) Kalandjáték akar lenni, de az i8910-et nem kedveli.
-
Quasi_modo
nagyúr
483. Burning Tires (fullscreen, jar) Sajna az i8910-en állandóan kidobál a játékból, de annyit sikerült megállapítani, hogy a Fish Labs megint nagyot alkotott java-ban.
484. Rock Band (fullscreen, jar) Mintha a Guitar Hero-t látnám.
-
Quasi_modo
nagyúr
480. Planet Riders (fullscreen, jar) Verseny repkedő járgányokkal. Ezek a FishLab-os fiúk tudhatnak valamit, mert ez a javás progi úgy mozog mintha natívban írták volna. (A többi jávás cuccnak is így kellene mozognia)
481. Find It (sis) Két képet kell összehasonlítani és megtalálni a különbségeket.
482. World Penalties 2010 (fullscreen, jar) Büntetők. (Ha már foci VB van...)
Azi i8910-et nem szereti. -
xianhu
csendes tag
Ajánlom figyelmetekbe az FS Launcher nevű programot, amivel flash játékokat lehet teljes képernyőn játszani.
Így kibővíthető a játszható játékok listája jelentősen. Innen lehet pl. csemegézni: netesjatekok.hu
-
Quasi_modo
nagyúr
478. Need for Speed Pro Street (fullscreen, jar) Autóverseny. Én azért jobban örültem volna egy nativ verziónak. Azért ezzel is el lehet játszani.
479. Art of War 2 Global Confederation (fullscreen, jar) Ismét egy olyan darab ami valószinüleg csak a Nokiákat szereti...
-
Quasi_modo
nagyúr
Uff! Elszabtam a számozást. A Taso csak a 477.
-
Quasi_modo
nagyúr
475. Beach Volley (fullscreen, jar) Röplabda a homokban. Viszont a Samsungot nem szereti.
476. Star Wars Cantina (fullscreen, jar) Ha jól értem a cél a kantin irányítása. Elsőre érdekesnek tűnik.
479. Taso 3D (fullscreen, jar) Ismét egy foci, de legalább jól mozog.
-
Quasi_modo
nagyúr
473. Toon Cup (fullscreen, jar)
474. The A Team (fullscreen, jar) Akció csapatban.
-
Quasi_modo
nagyúr
472. Burnout (fullscreen, jar) Felülnézetes autóverseny.
-
Quasi_modo
nagyúr
471. Postal (fullscreen, jar)
-
Quasi_modo
nagyúr
469. Daemon killer (fullscreen, jar) Mászkálós akció.
470. Slot Machine World Cup Edition (fullscreen, jar) Ismét egy félkarú rabló.
-
Quasi_modo
nagyúr
467. Cristal Mountain (sis) Labirintus játék. Egész lágyan mozgatja a háttereket. Elsőre tetszik.
468. Tic Tac Toe Slide (fullscreen, jar)
-
Quasi_modo
nagyúr
465. Real Bowling (sis) A kamera segítségéveé kellene valahogy irányítani, de az i8910-en valahogy nem tudtam összehozni.
466. Tetris Mania (fullscreen, jar) Tetris. Már megint.
-
Quasi_modo
nagyúr
462. Space Impact Meteor Shield (sis, unsigned, N97 ! ) Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert ragaszkodik az N97-hez. Állítólag nem rossz. A gép beépített iránytűjével kell irányítani.
463. Trivian (fullscreen, jar) Sokat kérdezősködött, meguntam, letöröltem.
464. Off Road Dirt Motocross (fullscreen jar) Motocross versenyzés a Gameloft-tól.
-
Quasi_modo
nagyúr
460. Vampire"s Assistant (fullscreen, jar) Ugrálós, mászkálós játék. I8910-en kissé szétesik a kép.
461. Monsterilla (sis, unsigned) Tologatós logikai game. Volt már ilyen csak nem ilyen figurákkal.
-
DiVaD
senior tag
Tudom, hogy egy csomóan tudják, de hátha van olyan aki meg nem jött rá:
Ha van olyan JAVA játék ami kirakja a virtuális billentyűzetet akkor is, ha nem szükséges, akkor így tudjuk eltüntetni (Nokia 5800):
beállítások-alkalmazás kezelő-telepített alkalmazások-rámész a progira, opciók-programcsomag beállítások-és képernyőn megjelenő billentyűzet-ki. ezt minden olyan proginál be kell állítani amelyiknél zavar, tehát külön-külön.
(pl. Catcha Mouse, Doodle Jump, stb...)Forrás: Nokiaprogramok Fórum
(szvsz egyszerűbb, mint a jar fájlt szerkeszteni)
-
vtorok
tag
válasz
Quasi_modo #341 üzenetére
Kösz, átfutottam és asszem megpróbálom, mert ez a játék nagy kedvencem volt régen, és érdekelne hogy itt hogy megy.
-
vtorok
tag
Szerintetek ezt hogyan lehetne 5800-ra felvarázsoni?
-
Quasi_modo
nagyúr
457. Split Second Velocity (fullscreen, jar) Autóverseny (számomra) furcsa irányítással.
458. Memory (sis) Párkeresgélő memória játék.
459. Whac a Mole (jar) Klasszikus fejbeverős játék.
-
DiVaD
senior tag
válasz
Quasi_modo #333 üzenetére
449. Marble Maze Classic (sis): Nem is baj, elég könnyű pár óra alatt kivan végezve sajnos.
Addig meg otthon vagy a helyi mekiben elvan az ember.
Akinek alternatíva kell arra ott van pl. a 2. része vagy a Micro Maze ill. a Labyrinth.
Viszont a 2. része utolsó pályája (70.) eléggé feltudja húzni az embert.Már vagy 4-5napja szenvedek vele, de néha meg se próbálom annyira feltud húzni.
-
Quasi_modo
nagyúr
454. Batman Guardian of Gotham (fullscreen, jar) Ügyességi játék, de nem a verekedős fajtából.
455. Hotel Tycoon (jar) Egy hotel irányítása. Leginkább Nokia mobilokra.
456. Red Bull Flugtag (jar) Ügyességi játék. Repülő szerkezeteket kel eljuttatni a kijelölt célhoz.
-
Quasi_modo
nagyúr
451. Maya Bubbles (sis) Golyós játék azoknak akiknek van mobilnet elérésük.
452. Parking Mania (sisx, csak Nokia!) A parkolás rejtelmei Nokia mobilokra.
453. Ultimate Brick Breaker (fullscreen, jar) Még egy falbontó, ha nem lenne még elég.
-
Quasi_modo
nagyúr
449. Marble Maze Classic (sis) Egy baj van vele: hogy azonnal a hálózatra akar csatlakozni.
450. Street Fighter Alpha (fullscreen, jar) A régi klasszikus bunyós játék fektetett kijelzőn.
-
DiVaD
senior tag
Tudom, hogy ez így nem egyszerű, de nem tudtok valami jó multis játékot s60 V5 alá? Mert egyiknél se láttam a multiplayer kiírást, pedig tuti kell lennie (haverom is vett egyet, aztán multiznánk)..
-
Quasi_modo
nagyúr
446. 2010 Fifa Worldcup (fullscreen, jar) Foci.
447. Robin Hood the Movie (fullscreen, jar) Annyit tudni kell, hogy az i8910-en negyed képernyőn fut, a Nokiákon meg teljes kijelzőn.
448. Farm Attack (fullscreen, jar) Igazából nem tudom mi az értelme. Az biztos, hogy jó hangos állathangok jönnek belőle.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #326 üzenetére
Nekem ez ajáték az ami megér annyit, hogy ehhez igazítsam a ROM-ot.
Még egy gyári magyar is benne van a pakliban. Bár remélem nem kell visszamennem addig.
Majd írok, hogy sikerült. -
Quasi_modo
nagyúr
444. Prince of Persia Forgotten Sands (fullscreen, jar) Nem rossz. Meg szép is. Jöhetne egy HD verzió.
445. SPB Quads (sis, unsigned) Logikai játék. Egész jó.
-
Quasi_modo
nagyúr
Lehet hogy még nem írtam ki ide ? Akkor most:
Feltöltöttem a 8-as packot (404-441).
Ebben az ügyben priviben mindenkinek szállok rendelkezésére. -
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #323 üzenetére
Nekem sajnos sehogy se jó.
De úgyis most akartam ROM-ot cserélni, majd meglátjuk úgy hogy alakul. -
Quasi_modo
nagyúr
442. Animal Tycoon (jar)
443. Blur (fillscreen, jar) Autóverseny. Szerintem semmi extra.
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Quasi_modo #321 üzenetére
Quasi neked megy a Heroes 2 rendesen a Samu-n?
Mert nekem teljesen bolond a kijelző-forgatás.
Álló helyzetben fekve van a kijelzőn, míg fekvő helyzetben állva fejjel lefelé.
Ez eléggé rontja a játékélményt...Pedig nekem óriási nagy kedvencem. Gépen is régebben napokat töltöttem el vele.
-
Quasi_modo
nagyúr
439. Heroes of Migh and Magic 2 (sis) Az eredeti PC-s játék átirata egy az egyben, fektetett kijelzőn. Épp olyan szép mint PC-n és még játszható is. Elsőre talán furcsa, hogy nem egérrel kell nyomulni, de könnyen megszokható. Még egy pici billentyűzetet is elő lehet húzni oldalról, hogy egyszerűbb legyen a kezelés. Aki szereti a stílust, annak mindenképpen ajánlott.
440. Air Hockey (fullscreen, jar) Jégkorong az ujjunkkal.
441. Simcity Metropolis (fullscreen, jar) A Simcity újabb variációja.
-
Quasi_modo
nagyúr
436. Woody Woodpecker in Waterfools (fullscreen, jar) Ügyességi játék Woodyval-
437. Pinball Stripper (jar) Flipper. Ha használná a teljes kijelzőt, akár tetszene is.
438. InGenius (fullscreen, jar) Fejtörők.
-
Quasi_modo
nagyúr
434. Crash Bandicoot Nitro Cart (jar)
435. Sponge Bob Squarepants Bikini Bottom Pursuit (fullscreen, jar) Mászkálós játék a víz alatt.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
bencurio96 #317 üzenetére
Nézd a prividet...
-
bencurio96
tag
válasz
Quasi_modo #50 üzenetére
a star wars clone wars-ot és a a bejelivedet, vagy hogy kell leírni, azt honnan lehet leszedni?
-
Quasi_modo
nagyúr
Devil Smile Előkerült még egy:
432. Fieldrunners (fullscreen, jar) Ez bizony egy Tower defense típusu játék.
433. Ultimate Retro Arcade 3in1 (jar) 3 retro játék egyben. Nem kell hozzá billentyű, mégsem teljes kijelzős. Ezért haragszom.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Quasi_modo #314 üzenetére
Igen mar vegig futottam parat..
-
Quasi_modo
nagyúr
Devil Smile A Rally Master Pro tudtommal nem megy az 5800-on, de van itt kb 400 db egyéb játék ami igen. Tower defense játék összesen 3 került a kezembe. Azok szerepelnek is itt.
431. Shrek Forever After The mobile game (fullscreen, jar) Mászkálós akció játék a Gameloft-tól.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Quasi_modo #303 üzenetére
Udv all
Vki probalta mar ezt a gamet N5800-n?
Tower defense jatekot meg mindig nem talalt senki? lattam volt mar kerdes korabban..Udv
-
Quasi_modo
nagyúr
430. Labyrinth (sis, unsigned) Egy újabb döntögetős golyós játék. Viszont az eddigiekkel ellentétben itt a mobil mozgatására billennek a labirintus falai is. Igaz ezzel néha eltakarják magát a golyót is, de így is érdekes.
-
Quasi_modo
nagyúr
428. Downtown Texas Hold'em Poker (fullscreen, jar). Póker. Nem nekem való...
429. Motion Speed (sisx) Reflexjáték. Felvillan egy szines gomb, amit azonnal le kell nyomni. (Egyszer voltam ilyen reflexvizsgálaton, amikor x céghez jelentkeztem.)
-
Quasi_modo
nagyúr
426. Vampent VBagx GBA emulátor (sis, unsigned) Egy GBA emulátor. I8910-en kissé nehézkes a kezelése, mert virtual key kell hozzá, ami viszont nálam van az nem valami jó. Eredetileg N97-re fejlesztették, ott meg ugye vannak billentyűk.
427. 3in1 Boardgames (fullscreen, jar) 3 táblás társasjáték. Jópofa dolog, viszont sasszem kell hozzá, mert a játéktéren minden baromi apró.
-
Quasi_modo
nagyúr
424. Super Mario Reverse (sis) Hát szép meg jó. De: fogalmam sincs hogy tudtam játszani vele, mert most éppen nem tudom továbbléptetni a pályaválasztó képernyőről. Pedig egyszer már sikerült, igaz akkor is sokáig kisérleteztem. (Aki rájött igazán beírhatná ide a topikba) Viszont aki arra adja a fejét hogy feltelepíti, az készüljön rá, hogy a telepítés igen sokáig fog tartani.
425. Drum Pro (sisx) Szép, szines, zenés. A játék erősen emlékeztet a Guitár Hero-ra. De ezt legalább nativban írták.
-
Quasi_modo
nagyúr
421. EA SPORTS NBA LIVE 10 fullscreen, jar) Kosárlabda. Ahhoz képest, hogy nem nativ, egész jól mozog.
422. R.U.S.H. EX (fullscreen, jar) Esti autózás.
423. Tiger Woods PGA Tour 2011 (fullscreen, jar) A sokadik golfjáték. Na ez az ami nem nekem való.
-
Quasi_modo
nagyúr
420. Ninjani – Emperor’s Revenge (fullscreen, jar) Akció. Saját magunkból csak a kezünket látjuk. A feladat: elpusztítani a képernyőre berohangáló ninjákat, úgy hogy egyszerűen rájuk bökünk. Egyszerűnek látszik, de egy idő után nem az. Nekem tetszik.
-
Quasi_modo
nagyúr
418. New York Rollercoaster Rush (fullscreen, jar) A sebesség szabályzásával kell végigvezetni a hullámvasutat az egyre nehezedő pályákon. Időre és baleset nélkül.
419. Costom Chhoppers (fullscreen, jar) Ez egy puzzle game.
-
Shiku
aktív tag
WOW mennyi
Ezek közt vannak ingyenesen letölthetőek...? -
Quasi_modo
nagyúr
417. Rally Master Pro (sis, unsigned) Hát kérem: ez mint a nevéből is következik egy rally verseny. El kell keserítenem azokat akiknek nincs 3D gyorsító a gépében, hogy ott valószínüleg nem fog működni.. A mozgása ugyanis annyira tükörsima, hogy szerintem erősen igénybe vették a 3d gyorsítást. Ha mégsem akkor a programozója tud valamit. Az első játszadozások után ki merném jelenteni, hogy szebb, és szebben is mozog mint a Ferrari GT HD. A magam részéről inkább tapicskolással irányítanám, mert a döntögetésre való reagálás kissé túl érzékenynek tűnik. Még csak az első pályát láttam mielőtt nekiálltam irkálni, de ha a többi pálya is ilyen lesz grafikailag, akkor ez nem nagyon szép, hanem gyönyörű. Van egy jar verzió is a kezemben, de akinél a sis file is elindul, az a jar verzsönt el is felejtheti. Akinek nem indul annak viszont gyenge kárpótlás a jar file. Megyek is és nyomulok vele egy kicsit...
Aki gondolja még elemezgetheti egy kicsit, de nekem most játszanom kell vele.
Mindenkinek ajánlom! -
Quasi_modo
nagyúr
416. Force Recon (fullscreen, jar) Jópofa akció. Video
-
Quasi_modo
nagyúr
413. Brick Breaker Revolution 2 (fullscreen, jar) Falbontó újabb pályákkal.
414. Archery (sis) Lövöldözés nyilakkal. Van ennek értelme?
415. Ronnie O'Sullivan World Snooker 2010 (fullscreen, jar) Ez viszont tetszik. Snooker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest