Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Megvettem a játékot steam-ről.
Videók alapján nagyon tetszett, igy hogy már a gépemen van, nem annyira.
Hogyha a hdr be van kapcsolva, akkor élvezhetetlen, sötét a kép, túl húzott szinekkel.
Ha a windowsban beallitom, hogy ne legyen hdr, akkor a kép jó, viszont kontrollerel sajnos számomra iranyithatatlan, az egér-billentyűzetet konzolrol váltóként egyszerűen nem tudom megszokni.
De a fő kérdés a hdr.
A jatekon belül ki lehet kapcsolni valahogy?
Köszi szépen előre is -
CptAdamica
veterán
Megérkezett az első DLC és az első komolyabb frissítés a játékhoz. A DLC a Home Invasion névre hallgat és 10 eurót kóstál. 3 új pályával, 3 új fegyverre és még egyéb kozmetikai kiegészítőkkel. Nagyobb frissítés még, hogy váltottak UE5.3-ra ezáltal az FSR/DLSS is frissült, jött shader cache is, nálam eltűnt a kezdeti akadozás betöltés után.
És, ha jól tudom, akkor csak a 3 pályáért kell fizetni külön, viszont ha egyik barátod megvette és hostolja multiban, akkor te is használhatod.
-
westlake
félisten
Ready or Not - Game Update 1.04
Nem tudom, hogy konkrétan van-e köze az említett hibához (mármint a megoldásához), de kivették a DLSSFG támogatást a játékból.
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Nektek hogy muzsikál a game grafika terén?
Nekem full high 2560*1440 144hz, de össze vissza ugrál az FPS, és beakadás is sok van, DLSS van beállítva.
7800x3d
32gb ram
4090
ssd
Optimizálatlan lenne nagyon? -
válasz
CptAdamica #75 üzenetére
Mint anno Swat4-ben. Hostage rescue, rapid deployment (tehát bombát kell hatástalanítanod vagy megvedened) és persze sima team deathmatch, bár az olyan cél nélküli.
Siege-ben is ez van.
-
Peace
nagyúr
válasz
CptAdamica #73 üzenetére
Nagyon szívesen tolnám!!! Egyszer csak lesz hozzá végre natív kontroller támogatás és PVP mód!
-
CptAdamica
veterán
A pálya designok valami elképesztőek amúgy, komolyan mindig sikerül meglepnie.
-
gyimger
őstag
válasz
CptAdamica #71 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy stabilabb, jobban tartja az FPS-t.
-
gyimger
őstag
Mivel a játék alapból és kikapcsolhatatlanul folyamatosan rögzíti a replay-t, eléggé visszafoghatja a rendszert, így lehet lekapcsolni FPS növelésért:
[link]Ki is töröltem az egész mappát, 1 GB felett foglalt mindenféle engedély nélkül.
-
heihachi
addikt
lassan elegen lennenk egy kis csapasmero egysegre, ha ertitek mire gondolok
-
válasz
CptAdamica #62 üzenetére
Jézusom
Szóval így néz ki külső szemmel, aztán én meg mindig magamat okolom vagy azt a 0.8 másodpercet, amikor gyorsan parancsot próbáltam kiadni erre halott vagyok.Commander módnál az erdei kis faházhoz értem, ahol csak 1 vagy 2 enemy van, sikeresen beszoptam egy csapdát és most az egész csapat depi.
-
gyimger
őstag
válasz
CptAdamica #62 üzenetére
Írnak több helyen egy No Crack modot, ami segít ezen a problémán, majd futok vele egy kört.
-
CptAdamica
veterán
Nem tudom eldönteni, hogy bugos az AI, vagy mesterséges izgalom fokozók. Tegnap is elég furcsa módon haltunk meg többször, itt egy példa:
Barátom kiiktatása: [link] (Totál csendbe mentünk ajtó alá kukkolni és lockpickelni)
Ez meg az enyém: [link] (Szerintem ez a Die Hard filmekbe is elmehetne)És rengeteg ilyen panasz van, szóval lehet jobb várni vele, mielőtt teljesen kiégeted magad.
-
gyimger
őstag
válasz
CptAdamica #60 üzenetére
Köszönöm a hasznos és szakértő tanácsokat. Az ajtóékkel szoktam magam körülbástyázni, mert amúgy rámtörnek és a helyszínen megerőszakolnak, de újabban csak háttal beszaladnak az ajtón és egy 360 fokos pörgéssel leterítenek, aztán elszaladnak a már nyitott ajtón. Én értem, hogy terminátor az AI, de ők miért nem
1. félnek
2. céloznak rosszul
3. menekülnek
4. hibáznak?
Hogy miért képzett moszadosok és francia légiósok akarnak kirabolni benzinkutakat? Hogy tudnak arcon lőni, ha egy nyitott ajtó mögé bújok? A régi verzióval elvoltam, de most 1.0 után kedvem sincs ehhez a tortúrához. -
CptAdamica
veterán
Biztosíthatlak, hogy az az első pályák elég egyszerűek egy kis rutin után és később csak sokkal rosszabb lesz, például a postás pálya, az fájdalmasan nehéz. Amúgy általános, ami nálunk bevált az a gázmaszk + gáz + ajtó ék, szerintem elsőre ne próbálkozz nem halálos fegyverekkel, mert azoknak a működése is nagyon hektikus még. Ajánlott használni a nagyobb leanelést, lenyomod a bal alt-ot és a w/a/s/d-vel tudsz jobban kihajolni, benézni szobákba, ordíts rájuk, majd ha nem dobják el, akkor lődd le őket és kötözd is meg ahogy lehet, mert ahogy írod felkelhetnek, ha csak elájulnak, továbbá a társaidat is ajánlott folyamatosan irányítani, ajtókhoz állítani, de akár szét is szedheted őket red/blue team-re és akkor 2 ajtót is tudnak tartani.
És akkor jön még a terminátor AI, erre viszont jelenleg sok a panasz és a tapasztalatok alapján is lekövetnek akár a falon át, tudják, ha épp lockpick-elsz, vagy kiveszel 1 éket, néha rambóznak pofátlanul, szóval ha nagyon fájdalmas, akkor szerintem várj még vele, tuti változtatni fognak rajta. Visszanéztem amúgy pár halálomat, volt 1 ilyen:
A bal ajtó bal felén peak-eltem és azonnal agyonlőtt, így tartotta az ajtót, előtte pedig vele harcoltunk a jobb oldali szobában, aztán átszaladt ide és tartotta.
-
gyimger
őstag
Felraktam a játékot, mert kevés időm volt mostanában és gondoltam jó lenne néha menni pár kört, egyesével végigvinni a pályákat. Azt sajnálattal vettem észre, hogy már nem lehet pályákat választani, de hát már kampány van, ahogy a SWAT 4-ben, itt is fel kell oldani a nehezebbnél nehezebb pályákat. El is kezdtem az elsővel, de már a lobbiban úgy akadt a játék, hogy lentebb csavartam a beállításokat mediumra, de olyan ocsmány, mint a disznó. Homályos az egész, négy méterre már nem lehet ellátni. Hogy 4070-nel miért akadozik, én nem is értem, de DLSS nélkül csak döcög, azzal meg homályos hányás az egész. Miután megkaptam a gyengénlátó immerziót, viszont nagyjából futott is a játék, elkezdtem játszani. Elég is volt. Emlékeztem én, hogy nehéz, de hogy már nem is fair, az meglepett. Az ellenfél átlő ajtón/falon, rám ront hátulról, egy lövéssel leterít, tudja, hol vagyok, felkel halottaiból. Lehet, hogy az ellenfélnek nincs belehányva a szemébe és úgy valamivel könnyebb neki, de így is homlokon tud lőni a szomszédos szobából is. Esküszöm, a SWAT 4-ben minden pályát 100%-ra megcsináltam többször is, ebben a játékban jelenleg képtelen vagyok túljutni a második pályán, bevallom férfiasan. Írta a játék, hogy a társaimnak pszichológiai kezelésre van szükségük, hát nekem is. Már az összes társam depressziós és szuicid lett a sok próbálkozástól a második pályán, ezért kitöröltem a mentésemet és előről kezdtem az első pályával: ahogy kiürítettük az első szobát és álltam az ajtó mellett, hogy haladjunk tovább, az első ajtón kirontott egy alak és azonnal agyonlőtt, mielőtt bármit reagálhattam volna. Már töröltem volna le a játékot, de holnap talán kísérletet teszek a grafika állításával, hátha úgy könnyebb, ha a karakter nincs szemen hugyozva. Aztán uninstall.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fitzgerald #56 üzenetére
A hangokat is átdolgozták, bár nekem fülesen még mindig elég élesnek tűnnek.
-
válasz
Fitzgerald #56 üzenetére
Tompábbnak nem mondanám, de mintha alapból központilag kicsit hallkabra vették volna néhány fegyó hangját, aztán arra ott a Settings.
Ami viszont nekem feltűnt, hogy eskü a C2 hangja szignfikánsan emelkedett. Rendre használtam early alatt is, de az 1.0 óta valahányszor detonál a sz@r is vigyázva áll bennem
-
Fitzgerald
veterán
Csak én érzem úgy, hogy a hangok "tompábbak", a flashbang nem durran akkorát mint régen, a lövések hangja is tompább, mint volt?
Nem néztem még a changelogot... -
Peace
nagyúr
válasz
CptAdamica #54 üzenetére
Na engem a PvP része érdekelne! Túszt eleget mentettem a R6 részekben.
-
CptAdamica
veterán
Túszokat kell szabadítani jelenleg, terroristákat likvidálni, (néha élve kellenek) bizonyítékokat jelenteni. Bétában több mód is volt, de most csak 1 van, gondolom kivették őket és majd később valamilyen átalakított formában rakják bele, ja meg van benne commander mód is, mondjuk azt még nem próbáltam. És elvileg később lesz PvP is.
-
Peace
nagyúr
válasz
CptAdamica #51 üzenetére
Milyen játékmódok vannak? Van bármi R6 Siege-hez hasonló?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
CptAdamica #51 üzenetére
Én is nagyon vártam, rég jött már update a játékhoz. Alaposan átdolgozták az egészet, talán áprilisban játszottam utoljára...megyek tolom is pár órát.
-
CptAdamica
veterán
Vártam, hogy megjelenjen az 1.0-s verzió és hát nem csalódtam, legjobb taktikai lövölde jelenleg a piacon, nagyon sokat fejlődött a játék, az AI csapattársak is jól teljesítenek, ha adod nekik folyamatosan a parancsokat, de barátokkal az igazi, kíváncsi vagyok mit hoznak még a jövőbeli frissítésekkel.
Ja és imádom ezeket a részleteket:
-
Egy salute BigFry-nak szerintem, gyanúsan olyanok a videók neve, mintha ő töltötte volna fel
-
gyimger
őstag
Pont pár napja panaszkodtam a mérete miatt, az 1.0 kb. 40 gigával kevesebbet nyom, majd futok vele egy kört!
-
Peace
nagyúr
Belekerült a teljes kontroller támogatás, ahogy megjelenésre ígérték? Van benne single kampány, ami szintén tervben volt?
-
Heroes fan
őstag
Este 7-kor aktiválják.
-
Nekem azóta is fent van, de csak 24,7 órát raktam bele.
Minden pályát kipróbáltam, vannak nagyon pengék, és sztem kicsit elnagyoltak is (a hotel pl rémbuta, mintha AI generálta volna és nem designer ötletek alapján készült volna a térképe), a gameplay nekem csak akkor fáj, amikor a fal közelsége miatt a karaktered maga elé emeli a fegyót, erre már jön is az enemy és hiába jók a reflexeid cseszheted, mert a weapon épp a plafonra néz...
Az ellenség AI egyébként teszik mennyire gyors és kegyetlen, cserébe a saját csapatod full suta sokszor. Mégis a játék hibái nem olyan súlyosak mint közel indy csapattól várnád, hanem mintha egy nagy cég játékának tolerálható hibái lennének. Összességében semmi gáz kategóriájú hibát nem tudtam volna eddig se felhozni a RoN-al kapcsolatban early access alatt, és nagyon várom a kontent frissítést és a patch csomagot amit 13-án kapunk.
Pláne a multit végre PvP-ben, muhahahhahahaha. Lesz itt rektelés kőkeményen. -
Hivatalos megjelenés December 13.
Ez már az 1.0 -
-
Winnie The P
őstag
Senki?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
A paprikasprayt hogy lehet megtalálni? -
heihachi
addikt
válasz
Winnie The P #35 üzenetére
Nincs kivonasi pont, legalabbis amikor legutobb jatszottam nem volt. Talan F9-et kellett nyomni ami kvazi szavazas a mission befejezesere, de mivel egyedul vagy csak a te szavazatod szamit, ilyesmi remlik, de mar reg toltam.
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Single playernél ha kész egy küldetés, akkor hol lest a kivonási pont?
Köszi. -
heihachi
addikt
válasz
Fitzgerald #31 üzenetére
De csak olyan vegye meg, aki fix tarsakkal jatszik, mert randomokkal ez a jatek jatszhatatlan. Nem tesz jot az embereknek, hogy ha a COD-on nonek fel
-
Fitzgerald
veterán
Látom nem élt sokáig a topik, mindenesetre nagyon sok minden történt a játékkal az elmúlt egy évben.
Már 14 játszható map van, jött egy rakás új fegyver, AI viselkedésminta, meg egy csomó egyéb dolog.
Igen jó állapotban van már a játék, nem lepne meg, ha év közepén kilépne Early Access-ből.GMG-n most 23 euróba kerül, már bőven van azért annyi tartalom, hogy ennyiért abszolút érdemes legyen megvennie annak is, aki eddig nem tette.
-
heihachi
addikt
válasz
VágniValó #19 üzenetére
Na hat beszereztem a Zero Hour-t is, es azt kell hogy mondjam, hogy az azert nem RoN szint SZERINTEM.
Grafika es hangok teren oriasi szakadek van a RoN javara, amibol a hangok az igazan zavaroak, azok borzalmasak a ZH-ban. Es akkor a RoN meg jobban is fut.
A karakter mozgasa es az egesz iranyitas/iranyithatosag is nagysagrendekkel jobb a RoN-ban, kevesbe korulmenyes. Az egesz jatekban a "look and feel" nagyon nem tudja megkozeliteni szerintem a RoN szintjet.
A shooting resze is a RoN-ban tunik szamomra elvezetesebbnek es nem tudom hogy mondjam, de nagyobbnak tunik ott a tet. Ez a ZH leginkabb a Ground Branchre hasonlit ha lovoldozesre kerul a sor, csak mindezt nagyon szuk teruleten, mar-mar zavaroan szuk. Lehet az ellenfeleknek kiabalni, hogy kezeket fel, de 99%-ban nem erdekli oket, hamarabb radlonek, mint hogy elmondanad mit akarsz.
Az AI nem kulonosebben okos, de nem zavaroan buta, es meg kell hagyni eleg jol lo.Ami a ZH-ban nekem nagyon tetszik az a taktikai terkep amire rajzolni lehet, mas kerdes, hogy a meccs elott erre a 30 sec nagyon keves, radasul hiba is tervezel, mert a random palyak miatt lehet semmit nem er (de tenyleg az a fobejarat amin 3-szor bementunk negyedikre el volt torlaszolva, erre nem lehet tervezni). Viszont mecs kozben megint elo lehet venni es rajzolni ra, uh az kiralysag. Tetszenek a random palyak is, tenyleg olyan mintha mindig mas palyan mennel, meg akkor is ha azert az alapok/falak megmaradnak.
Szoval az en ertekrendem szerint ez a jatek nem veletlen olcsobb, olcsobb hatasu is (pl. nem lehet bullentyuzet kiosztast megvaltoztatni csak a fomenuben). Nem kifejezetten rossz ertelemben mondom, hanem pl amikor a RoN-ban felkeszulsz a mapra osszerakod a loadoutodat, megbeszelitek a taktikat, akkor az valahogy sokkal "immerzivebb", mint itt, mivel itt ilyen gyakorlatilag nincs is. RoN-ban minden ajto nyitas izgalommal jar, itt inkabb csak lovoldozessel.
Multit meg nem probaltam csak coop-ot, az azert lendithet majd egyet a dolgon.
Nem rossz jatek, megeri az arat, de nem er annal tobbet mint amiert adjak.
-
heihachi
addikt
Hat, az elso kb 20 multi meccs tapasztalata az, hogy nagyjabol COD stilusban tolja a jatekosok 99.99%-a, rohangel fel ala, lelo mindenkit aki szembe jon, berugja az ajtokat, befordul minden sarkon ami utba esik.
Katasztrofalis elmeny a jatek randomokkal, a 20 meccs kb mindegyike ilyen volt. -
heihachi
addikt
Meg meleg a vas, meg utik: [link]
Kotaku, nem lehet oket komolyan venni, ott az emberek kifejezetten ezzel keresik a kenyerre a penzt, hogy a cikkuk megjelenese elott nem letezo szenzaciorol/problemarol irnak. Tanult ujsagirok a legkisebb elkotelezettseg es szenvedely nelkul a jatekok irant, akik ha egy autos magazinban irnanak akkor is ugyan ezeket a 21. szazadi problemakat irnak bele a cikkeikbe. Merthogy keptelenek barmirol ugy cikket irni, hogy a sajat szemelyes vilagkepuket es politikai nezetuket ne vigyek bele (ergo rossz ujsagirok). Igy lehetseges az, hogy olyan headline jelenik meg, hogy a Halo-ban a transzfob almaidat elheted ki, mert neki a Quidditch glitch kapcsan ez ugrik be. A jatek a legkevesbe erdekli, sokat nem is tud rola, az nem szamit, hogy semmilyen kapcsoalt nincs a ketto kozt, de az ugyis lenyegtelen szamukra a sjw/woke/f@sztudja milyen aktualis gyokerseg mellett. A linkelt cikk is jol mutatja, hogy nekik mindegy mirol irnak, meg a jatek nevet sem tudjak helyesen leirni, de nekik az nem is lenyeges. Katasztrofalis cikk, csak eros idegzetueknek.
-
gyimger
őstag
Tesztelik az achievement rendszert.
-
batman91
őstag
válasz
VágniValó #12 üzenetére
Ennyi pénzt képes voltál kiadni érte? Az alap ára is sok jelenlegi állapotában. Nekem is tetszik, nem arról van szó. De szerintem túl nagy a hype körülötte, legyünk őszinték. Eléggé kezdetleges szinten van még sok téren, minimális tartalommal. Egy korai hozzáférésű címnél ez így túlzás.
Én ajánlom nektek a Zero Hour-t, ugyan ezeken alapul a játék: [link]
-
heihachi
addikt
Sziasztok, nem tudtam ellenallni neki es megvettem. Ha valaki hajlando jatszani egy teljesen kezdovel is (foleg estenkent), akkor azt megkoszonom, es steamen unnecessaryRoughness neven megtalal.
-
Elqrvultam és megvettem a supporter edition-t
Csak kipróbáltam egyelőre, majd ma adok az érzésnek. Túl meggyőzőek voltak a videók yutubin.
-
Game Loses Publisher Days After Devs Remind Fans About Apparent School Shooting Level
Iskolai pálya, azta.
Szerk.: Amugy a cikk szerintem tipik 21. századi "Im offended", remélem csak a játék előnyére válik.
-
Fitzgerald
veterán
Multi kapcsán nem akarok senkit lógva hagyni, mert valószínűleg karácsony utánig el sem tudom kezdeni (szólóban is csak 3 mapon sikerült játszani eddig, és 27.-ig kb. ennyi), de majd összehozunk valamit!
Igen, nagyon rapid módon alakulhatnak ki kaotikus jelenetek, de ugye ez a szépsége a játéknak, hogy hogyan tudod ezeket megoldani, kezelni.
Egy-egy átgondolatlan döntés, "félrenyomás" sokba kerülhet.
Tegnap a kikötői mapon jártam úgy, hogy a suspectre azt hittem hogy civil, mert ugyanolyan láthatósági mellényben volt mint azok.
Felrakta a kezeit, aztán egy pillanatra oldalra fordultam hogy benézzek egy ajtón hogy van-e ott valaki, és amikor a perifériámra került láttam hogy rántja elő a háta mögül a fegyvert, de már késő volt... -
gyimger
őstag
Este jobban ment a játék, felébredtek az amerikaiak, akik nem szégyellik lelkes amatőr angoltudásukat és mernek beszélni, jól össze lehetett dolgozni. Még egy 12 éves srác is volt, akit már azért szidtak, hogy kicsit fogja már be a pofáját, mert nem lehet hallani semmit.
Pedig az ajtók mögötti lépésekből sokat le lehet szűrni. A hangok borzasztó jók eleve, a szomszéd szobából jövő lövések hangjai mind egy-egy kisebb robbanással ér fel, minden nagyon igazi és veszélyes(nek tűnő). Viszont nem nagyon sikerül befejezni a küldetéseket, a pályák hatalmasak, az ellenfelek kemények, a bolond civilek meg a semmiből ugranak elő, hogy "HAHÓ, ITT VAGYOK" és egy pillanattal később már vértócsában fekszik. Amennyire idegesítő, szerintem ez annyira életszerű, ezt simán el tudom képzelni a valóságban.
-
gyimger
őstag
válasz
Fitzgerald #5 üzenetére
Amennyit láttam belőle, a Steam baarátokból lehet válogatni és azokat meghívni. Steamen kellene keresnünk egymást.
-
Fitzgerald
veterán
Én a multit még azóta sem kezdtem el, illetve manapság leginkább éjszaka érek rá, de az összefoglalót majd ki lehetne bővíteni játékoslistával, Discord csoporttal, egyéb információkkal ahogy említik itt alattad, hogy könnyebben találjon mindenki partnert játékhoz.
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni: vénnek vén vagyok, de egyébként PH-ról talán 4-5 arccal játszottam összesen az évek során Battlefield-et, The Division-t, illetve még nagyon régen GRAW-t, és kb. ennyi...
Ha valaki szeretne majd topikgazdai jogot én maximálisan támogatom egyébként.
-
Applefun01
csendes tag
Esetleg egy Steames, Discordos csoportot nem lenne érdemes létrehozni? Vagy ti ilyen "vén logout motorosok" vagytok?
-
gyimger
őstag
Remélem, hogy ma este már összejön egy csapat!
-
válasz
Fitzgerald #1 üzenetére
Kösz a topikot!
-
Fitzgerald
veterán
A Ready Or Not a VOID Interactive PC-exkluzív taktikai FPS játéka, a SWAT-játékok szellemi örököse, amely több évnyi várakozás után végre 2021. december 18.-án a nagyközönség számára is elérhetővé vált a Steam Early Access programjának keretében.
[link] A játék Steam-es adatlapja
[link] VOID Interactive Twitter
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest