Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gonger

senior tag

válasz heidricha #7629 üzenetére

Szeretett Blade-emet lecserélném...
    Legutóbb elgondolkodtatott a GXI választás helyett a Samsung S Advance. Eldöntöttem, hogy visszamegyek és megnézem mindkettőt.
    Na megjártam a T pontot ma. kb fél órát nyomogattam Az S advance-t ill a GXI-t és lehet, hogy a Blade miatt elfogult is vagyok, de simán az utóbbi oldalára billent a mérleg nálam
    -4 vs 4.3"-os képernyő. Minimális különbség, talán a 4" kicsit jobban átfogható, de GXI képe tényleg sokkal szebb!!!!
    -érintőképernyő: a Samu sokkal érzékenyebb,de most volt idő próbálgatni a GXI-t, így a Blade után kicsit még jobb, nem olyan jó mint a Samsung, de most azt mondom meg lehet szokni simán, azzal nem lesz baj.(Inkább az zavaró, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat és az egész felület olyan szutykos izé lesz...(talán fólia segíthet rajta)
    -Android felület: érdekes, néhol látványos a Samsung-é, de Blade után furcsa, nem tudnám megszokni egyhamar, a GXI-t meg mintha már 2 hónapja használnám, egyből mindent megtaláltam rajta.
    belső: lefuttott 2 teszt program is mindkettőn, GXI sok helyen veri a másikat.
    külső: Samu csak fehérben van: szép-szép, de mivel irodai öltönyös munkám van, a fekete akkor is jobban illik hozzám :-)

most még egy dolog jutott eszembe:
    a GXI-n felül a kis zöld Led átvált más színre vagy villog is ha esetleg van nem fogadott hívás vagy üzenet?

Új hozzászólás Aktív témák