Hirdetés
-
GAMEPOD
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonger
senior tag
válasz
heidricha #7629 üzenetére
Szeretett Blade-emet lecserélném...
Legutóbb elgondolkodtatott a GXI választás helyett a Samsung S Advance. Eldöntöttem, hogy visszamegyek és megnézem mindkettőt.
Na megjártam a T pontot ma. kb fél órát nyomogattam Az S advance-t ill a GXI-t és lehet, hogy a Blade miatt elfogult is vagyok, de simán az utóbbi oldalára billent a mérleg nálam
-4 vs 4.3"-os képernyő. Minimális különbség, talán a 4" kicsit jobban átfogható, de GXI képe tényleg sokkal szebb!!!!
-érintőképernyő: a Samu sokkal érzékenyebb,de most volt idő próbálgatni a GXI-t, így a Blade után kicsit még jobb, nem olyan jó mint a Samsung, de most azt mondom meg lehet szokni simán, azzal nem lesz baj.(Inkább az zavaró, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat és az egész felület olyan szutykos izé lesz...(talán fólia segíthet rajta)
-Android felület: érdekes, néhol látványos a Samsung-é, de Blade után furcsa, nem tudnám megszokni egyhamar, a GXI-t meg mintha már 2 hónapja használnám, egyből mindent megtaláltam rajta.
belső: lefuttott 2 teszt program is mindkettőn, GXI sok helyen veri a másikat.
külső: Samu csak fehérben van: szép-szép, de mivel irodai öltönyös munkám van, a fekete akkor is jobban illik hozzám :-)most még egy dolog jutott eszembe:
a GXI-n felül a kis zöld Led átvált más színre vagy villog is ha esetleg van nem fogadott hívás vagy üzenet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Microsoft Excel topic
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest