Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
XCOM 2 elhalasztva februárra.
Live-Die-Respawn
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nekem az volt a bajom az első résszel (ami nyilván egy profinak előny), hogy hosszú a kampány, és bármilyen izgalmas is az Ironman, ha egyszer elrontod, nem 1-2, hanem 10-20 óra vész el, az pedig egy casual játékosnak mondjuk 3-4 heti játékidő.
Szóval egy Don't Starve vagy Binding of Isaac még istenes rogue-like-nak, aki szeret küzdeni, de ez itt már szerintem túl hardcore.
Ráadásul az elvesztett játékból semmit nem profitálsz, se XP, se maradék katona, se semmi.
Talán valami ilyesmit bevezethetnének.[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Cyber_Bird #16 üzenetére
Első rész már nincs sztem almára se.
Csak az Enemy Within elérhető a Google Playben is már.PSN: xszabikax
-
Ch0b
tag
Pedig nyújt, de ezek szerint még nem próbáltad vele. Az egyik fő ok amiért jobb kontrollerrel játszani ezt a játékot az az, hogy sokkal könnyebben lehet a karaktereket irányítani. Egérrel ahol már több szint van néha szenvedés kiadni a normális parancsot, kontrollerrel viszont ez sima ügy. Arról nem is beszélve, hogy kontrollerrel befekszem az ágyba és onnan játszok ha szeretnék.
-
PhilBrick
őstag
Ez nagyon hangulatosra sikerült!
-
nemlehet
őstag
Nem értem ehhez miért kell annyira kontroller. Semmi pluszt nem nyújt, nem kényelmesebb játszani. Egy körökre osztott játéknál olyan mindegy....
Amúgy szerintem ez a stílus a mobilgamingben van méltánytalanul hanyagolva. Nagyon el tudnám képzelni, hogy akár epizódikusan jöjjön Androidra aztán amíg utazok letolok 1-2 menetet...
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
sz_abika
addikt
PS3-PC-Android: minden platformra megvan a játék kiegészítővel én annyira rátapadtam, de pont a PCre kellett rámenni? Teljesen érthetetlen.
Egyrészt a legbugosabb, legrosszabb volt a 3 platformból.
Kontroller nélkül elképzelhetetlen a játék.
Steam ide vagy oda, PCre egy erős offline játékot nem vesznek az emberek, csak a TORkölcsönzés fog menni, így még anyagilag is nagyobb bukó, mint a konzol.Remélem nem kell jövő nyárnál tovább várni hogy tableten lehessen tolni...
PSN: xszabikax
-
Gery9112
őstag
-
Ch0b
tag
Biztos jó lesz, de addig nem veszem meg, ameddig nem raknak bele kontroller támogatást, mert sajnos az elején még nem lesz. Kontrollerrel a mostani részt sokkal jobb játszani.
-
k-adi
nagyúr
Amúgy dicséretes, hogy mennyi mindent beleraktak, mint újítás, eddig szimpatikus eléggé
-
nemlehet
őstag
Mondjuk szerintem ez a játék kifejezetten unfair lesz nehezebb fokozaton. Nem taktikázik jobban a gép, csak szemetebb lesz, nehezebben találsz, ők sokkal jobban céloznak stb...
Amúgy nekem is tetszett az első rész meg is van steamen a kieggel együtt. Ez is majd bekerül a kosárba!
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Gery9112
őstag
persze megértelek, egyáltalán nem könnyű a játék nehezebb fokozatokon. Iron man mód meg csak nehezít rajta, ahol a játék automatán ment körönként és csak 1 mentés van, nem tudsz régebbi mentést betölteni ha hibáztál.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ááá, annyira nem voltam jó.
Az elején a zöld trutyit lövő öltönyös alakok szívattak nagyon a metróban, a végén meg volt pár necces helyzet a bazi nagy robotok miatt. Nem szeretném ezt nehezebb szinten átélni!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó lesz ez, az első rész is jó volt!
Viszont, nem úgy volt, hogy győztünk az első rész végén?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Nico Bellic
csendes tag
Nekem is tetszett ez a kis bemutató a korábbi XCOM is tetszett főleg a kieg után volt igazán nagy kedvencem remélem ez is lesz olyan jó mint az előd.
-
Televan74
nagyúr
Besz@rás milyen jó dolgokkal egészítették ki az első részt. Nekem tetszik amit eddig láttam belőle.Steamen első napos vétel lesz.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest