Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Hát ennek tényleg olyan szaga van, hogy most aztán jól megmagyarázzuk, hogy ez mégis milyen fa**a (pedig nem is)
-
Def26
félisten
Ezek most mind szarban vannak.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
DeRP
csendes tag
6 percen át hallhatjuk a designer uraktól, hogy milyen nehéz volt megtervezni egy fekete téglatestet.
Gyalázat. -
Meridian
senior tag
Egy pillantra bevillant a csempés kezelőfelület... brutálisan gagyin nézett ki, de most már értem miért lett féltégla dízájnú az Xbox One. A csempék miatt... a formavilágának idomulnia kellett a csempékhez. Ha a kockatest kényelmesen elhelyezhető lett volna a TV-k alatt, akkor kockadobozba rakták volna az egész cuccost.
A designerükett oly szívesen rugdosnám meg...
-
Torry
addikt
A triggerekben lévő motor és feedback feature csak nekem új?
Ha ez tényleg működik, az iszonyat állat és innentől kezdve tuti xbox és nem ps, legalábbis számomra.Szerk:
PL autos game-nél ha blokkol a kerék akkor megrezeg, gáznál pedig ha elkezd kipörögni szépen egyre erősödve rezeg a kar is. Iszonyat kemény lenne, fps-nél is adhat plusz élményt.[ Szerkesztve ]
-
Goblin12
őstag
Így is úgy is ocsmány.
-
jozsi
tag
Szegények csak megpróbálják menteni a menthetetlent Amúgy nem a legszebb a formája szegény x-nek, de várjuk meg a PS dizánját, ha szebb lesz, akkor mehet a fika tenger
Keresek: e6600 dobozos, számlás, garós processzort. Van egy inno3d 6600-osom 256 mb-os AGP-s by ''razor91''
-
törölt tag
megfaradhattak a sok hi-tech kutyu kozott es jol esik nekik ranezni erre a dobozra. de a folyamatos bullshit-eles az tenyleg gaz...
-
Integra
titán
ezt a bullshitelést, amit összehordanak, még felmondani sem tudják rendesen a marketing department által megírt anyagot..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Jander
senior tag
A legnagyobb gondom az, hogy nézem a videót és ugyanaz jár a fejemben mint a konferenciát nézve: sz*rok rá, nem érdekel, sz*rok rá, miért jó ez nekem?, kit érdekel... stb.
Egyre nagyobb villantást várok az idei E3-tól... jó lenne már érdemi dolgokat is látni (értsd játékokat), amit eddig láttam az új generációt illetően engem sajnos nem vidít fel.
If practice makes perfect, and nobody's perfect... WHY PRACTICE?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest