Új hozzászólás Aktív témák
-
Qwery
tag
válasz #87082240 #28 üzenetére
Változó vélemények vannak róla. Ha veszel, csak újat. Garival. Tény, hogy töréste hajlamos a RB-LB. Én Borderlandshoz vettem. Mintha a fogamat húzták volna, de kifizettem a teli árat. Imádom. Előtte két használtat voltam megnézni 25 körül, de egyiket sem hoztam el. Fél év alatt a gumimarkolat ép és nem vált el, de érezhető, hogy izzadós tenyér esetén tuti elkezd lemálni.
42
-
törölt tag
Megéri az Elite a felárat? 99% fps játékokkal játszok. A kezdeti problémákat orvosolták már, mint amiket eggyel felettem említett a kolléga?
-
Qwery
tag
Ez is gyorsan tisztázódott. Nincs V2 Elite, "csak" egy fehér speciális kiadás. Nulla fejlesztéssel, így gondolom a RB-LB, az analóg és a gumimarkolat problémákat nem orvosolták.
Info alant.
[White elite controller][ Szerkesztve ]
42
-
lofagi
addikt
Most akkor mégse lesz új kontroller?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Severen
tag
Kiváncsi leszek mit fejlesztenek rajta.Az enyémnek egy év után levált a gumiborítása és a vállgombokat is kétszer cseréltem.
"Pain is temporary, Honor is forever"
-
mike1334
veterán
Tudtommal az EU-ban egyedül Magyarországon van kötelező jótállás (1 év), itt se mindenre, de erre a cumóra igen.
(Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet
1. § (1) A Polgári Törvénykönyv szerinti fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott, az 1. mellékletben felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre (a továbbiakban: fogyasztási cikk) e rendelet szabályai szerint jótállási kötelezettség terjed ki.2. § (1) A jótállás időtartama egy év.
Melléklet:
6. híradástechnikai készülékek 10 000 Ft eladási ár felett, így különösen üzenetrögzítő, kihangosító készülék; műholdvevő és AM Micro antenna rendszerek és ezek részegységei, televízió, projektor, videomagnó, rádió, autórádió, rádiós ébresztőóra, műholdas helymeghatározó, lemezjátszó, szalagos és kazettás magnó, CD-felvevő és lejátszó, DVD-felvevő és lejátszó, játékkonzol, Blu-ray lejátszó és -író, asztali médialejátszó, egyéni hangrendszer, keverőasztal, erősítő, hangszóró, hangfal, mikrofon és fülhallgató, head-set;29. az előzőekben felsorolt termékcsoportokhoz tartozó termékek tartozékai és alkotórészei 10 000 Ft eladási ár felett.)
És nem a gyártó köteles a jótállásra alap esetben, hanem az a vállalkozás, akitől megvetted, de persze sokszor a gyártó is vállal jótállást.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Thusor
őstag
Én nem tudom ez mikor volt 90 nap. Konzolvilágban vettem 2016 nyarán, akkor is 1 év garancia volt rá. Külföldön tudom ezt max elképzelni, de Magyarországon jogszabályi szabályzás alatt vannak a termékek garancia és szavatossági dolgaik. 90 nap soha sem volt Magyarországon a garncia ilyen kategóriájú termékre.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
KovátsAti
csendes tag
Remélem jobban sikerül mint az első.. Fél év használat után elkezdett leválni róla a gumi borítás..😡
-
assalkah
tag
Istenem! Amióta átváltottam PSre és elkezdtem nagy reményekkel használni a Nacon Revolution Pro 2 kontit azonnal szembeötlött az a hatalmas különbség amivel a 2 kontroller bír. Nagyon hiányzik az Elite
XOne GT: aSSalka PSN: assalka
-
lofagi
addikt
Itt egy videó ami mutatja,hogy milyen problémája van / volt a kontrollernek. Remélem, nagyon remélem,hogy erre kitaláltak valamit, mert ezen felül pedig szerintem a legjobb vétel ez a kontroller, még ha egy kicsit húzós is.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Köszi
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
dreampage
HÁZIGAZDA
válasz Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Az újabb kontrollereknek más a külső dizájnja, nagyobb a hatótávjuk, és van bennük Bluetooth is. Az Elite ezeket még nem tudja, úgyhogy ez amolyan ráncfelvarrás lesz. Plusz (állítólag) három fokozatban rögzíthető ravaszok, három profil tárolása kettő helyett, és még ki tudja, mik.
A játéknak soha nincs vége.
-
lofagi
addikt
VÉGRE! Erre a hírre vártam már ezer éve!
Amúgy az elsővel volt egy elég komoly gond, nagyon gyorsan elkezdetek a karok "mozogni", ezalatt azt kell érteni,hogy ha hozzá se értél akkor is ment egy irányba. Nekem pl, a jobb kar lefelé húz. Vannak játékok ahol ez egyáltalán nem gond, de van ahol akár a játék élmény rovására is mehet. Úgy voltam vele, hogy már nem cserélem le amíg ki nem jön az új. Ha októberben szállítják akkor tökéletes lesz. :]
-
törölt tag
Ink hivatalos bill+egér legyen már 😭
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Akadtak problémás darabok, de tulajdonképpen olyan túl nagy gond nem volt vele. Ez csak egy sima upgrade lesz. Állítólag minőségibb anyagokból készül, több profilt is képes majd tárolni stb.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Az előzőnek mi volt a baja, hogy lecserélik?
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- PlayStation 4
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Ps4 Játékok Hamarosan Érkeznek.....
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel