Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Amennyiben ilyen könnyen le lehet ölni egy ekkora bazi nagy robot masínét, akkor mi értelme az egésznek? Már az elején szétkúrják a játék realitásait.... Sajnos nem tudok optimista lenni....majd a garfika eladja a játékot megint mint a Ryse esetén....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Alan[HUN] #16 üzenetére
Az a pár ügyes mozdulat biztos kelleni fog, de nem többedmagaddal Nekem az lenne az igazán újdonság, ha rendes csapatmunka kellene egy-egy titán legyőzéséhez, mert egy főből lazán fasírtot csinál.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Alan[HUN]
senior tag
Igen hangulatos, de csak nekem van olyan fura utánérzetem? (Battletech) De egyébként várós, legalábbis ha a CoD-nál kicsit több taktikai érzéket igényel... Mer' ugye Mechben rohangálásra ott az MWO, szóval pont az lenne az érdekes, ha nem halnának túl könnyen a sima katonák, és néhány ügyes húzással pár Titánnal is el lehetne bánni...
-
Thome
veterán
válasz gyáliSanyi #12 üzenetére
Nem egyenlőtlen ez gameplay videók alapján se, jól ki van ez találva, sima katona is letudja szedni 2-3 rakétával, de általában titán-titán, katona-katona ellen lesz a felállás szerintem.
-
gyáliSanyi
őstag
Jól néz ki. Bár ezek az egyenlőtlen küzdelmek kicsit unalmasak lehetnek robot vs. 10 ember, nem mindenki rohangálhat robotszerkóban.
Live poor, die rich.
-
Lei559
tag
Nekem pld 99%ban biztos már , h PS4 lesz a next gen. Viszont ezt a gamet sajnálom... Nagyon tetszik. Mondjuk videok alapján a Ryse is jónak tűnt.. de amikor havernál kipróbáltam.. Szóval várjuk ki a végét..
-
Snip3r_HUN
addikt
A jövő évi egyik favorit, tuti vétel lesz
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
TaS1kaaa
tag
Ez double jump és wall jumpos mozgás nagyon UT-s a dodge-ról nem is beszélve, viszont a célzás meg eléggé codos. Szerintem jó kis játék lesz ez, én már nagyon várom
Majd építek alá egy gépet ha megjelenik -
ripla
addikt
-
scham
tag
durva, hogy be merték vállalni ezt a szintű brutalitást - pl. amikor a katona ugrik a robot felé de az elintézi egy skulóval, nos, nem sok marad belőle... így sokkal "autentikusabb". (néha a Battlefieldből hiányolom az ilyesmit, ott nem látszik soha semmilyen sérülés, csak egy "vérfelhő" és ennyi.)
default aláírás
-
Raysen623
addikt
Titanfall ide vagy oda, nekem ez a játék nem adja meg a kellő adrenalin löketet...lehet hogy jó húsdaráló lesz, de akkor játszon vele az aki szereti az idétlen hentgyárat
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Balika23hun
aktív tag
Nekem ez a Stryder lesz a kedvencem de azért remélem több típusból lehet majd választani.Még elég messze van a március de inkább ne siessék el nem lenne jó ha olyan kaki minőségben adnák ki mint a bf4-et.
Illetve remélem lesz belőle beta és nem csak only konzol.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Def26
félisten
Hát nem tudom, nekem továbbra sem kell ez a titanfall.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
HarryDEC
tag
Jók ezek a hírek, de a videókat nem lehet megnézni....pedig a lényeg pont az lenne.
Korán keltem, hol az arany?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest