Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiga_667
tag
Valami kis noname stúdió ismeretlen játéka kimaradt eddig, ha már találgatunk...
[link][ Szerkesztve ]
-
Tibi86
aktív tag
Én egy Mirror's Edge folytatásnak örülnék a legjobban!
Nagyon bejött az a játék anno. -
SSJmeszes
senior tag
CC 2 t nagyon várom, és bízom benne, hogy csapni fog.
És, ha jó akkor hajlandó vagyok megvenni is.Flickr: flickr.com/photos/63962202@N05 | Insta: natural.sight
-
anulu
félisten
válasz FehérHolló #5 üzenetére
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Vico87
tag
Bármilyen meglepő, de egy játékstúdióban amikor nincs bejelentve az éppen fejlesztett játék, akkor is emberek nap mint nap dolgoznak ott, csak a publikum nem tudja, hogy min. Azt hittem, hogy ezt nyilvánvaló.
A cikk bővelkedik a konkrétumokban: Montreal, DICE, valami.
-
anulu
félisten
valamit vettem ma reggel a kisboltban. csak a szokásosat, vagy valami megváltozott és helyette vagy mellé valami mást? kb ennyi értelme van a cikknek is. ott járt. és? bejelentettek valamit? a ködösítésekből elég, amit "hőn szeretett" kormányunk csinál. arra semmi szükség, hogy az egyik (ha nem a) kedvenc netes lapom/lapcsaládom is elkezdje. ha nincs semmi hír, akkor pörögjön a fórum magában. ha lesz valami pontos, akkor azt lehet megírni. addíg a mellédumálást hagyjuk meg a Parlamentnek.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Apika
addikt
Milyen sejtelmes a cikk...
-
mephi666
nagyúr
dante's inferno2-t a népnek
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- trek81 károsultjai
- Milyen videókártyát?
- Viccrovat
- Videós, mozgóképes topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest