Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz Quiksilver #14 üzenetére
Szerintem sincs vele semmi baj. Legalábbis ami a BF2-őt illeti, ott már tényleg normális fizikát kaptunk. Bár ami engem illet, eddig egyetlen motorban éreztem át valóban, hogy súlya van a dolgoknak, és az a source engine. Azóta már nemigen van játék valamiféle fizika nélkül, muszáj haladni a korral.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Quiksilver
aktív tag
válasz littlelion21 #13 üzenetére
miért ezzel mi a baj?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
littlelion21
addikt
Szívesen látnék valami normális fizikai motort....
-
konas
senior tag
Nagyon jo volt a Bf1942.
Tetszett,regi gepem majd kigyujtotta,de mutatott is..Az 1.7ghz-s celeronomat..
Neha eloveszem meg
tenyleg nem kene regi palyakat alkalmazni benne[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
ez kell nekem, napos tengerpart, koktél, bombázók. zsír!
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
feka007
veterán
Szép (bár túlságosan színes), de remélem nem 1-2 pálya lesz az egész, mert pl a Wake Island már elég unalmas map, minden BF-ben ellőtték már... Ja meg remélem tényleg megjelenik nyáron
-
félisten
Szép
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
morfondőr
őstag
Hát elég pofásan néz ki! Remélem nem lesz olyan bugos, mint az előző BF-ek! Várjuk!!!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
mephi666
nagyúr
hm... frosbite? nem frostbite a motor? pofás lesz így ránézésre... habár az ilyen háborús cuccokért nem ugrálok annyira :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
PAtr0n
addikt
Újabb képek jelentek meg? Hol voltam én amikor az elsők napvilágot láttak?
Nagyon örülök, hogy végre új köntösbe bújtatják az egyik kedvenc háborús játékomat, a 1942-őt.
Remélem visszaköszön az összes pálya ami abban volt, és még persze sok olyan amit még nem láttunk.Én nagyon várom!
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
konas
senior tag
Hat ennek igazan orulok,jonak latszik
-
Dé
aktív tag
ígéretesnek/hangulatosnak látszik.
kiváncsi vagyok hogy mifog kisülni belőleMár 17 éve itt :)
-
nrgia
őstag
NICE !
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest