Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
hellopc #3649 üzenetére
kétféleképpen
Előtte keszeg volt, azokat só fűszerek, kis olaj kenve, kb egy napig pihentetve majd paprikás liszt és pár perc után kis olajjal kenés ecsettel.
Kárászokat már kicsit másképp abba benne volt az ikrája vagy teje.
Azokba kinyomott fokhagyma, só, fűszerek kis olaj ezzel átkenve Pyrex edényben állni hagyva egy napig, majd szintén kicsit átkenve az edényben lévővel, majd paprikás liszt.
Itt kicsit sok ikrán gondolkoztam, hogy készítsem el, de kitaláltam egy saját receptet ami alapján kis gombóccá gyúrtam szintén paníroztam és kisütöttem.
Lényeg szerintem hogy öt percenként nézni és akkor kihúzni fűszerezni ecsetelni, ha úgy érzem kell, és félidőben fordítani. Ikrát kevesebbet sütni. Kárászt tovább sütöttem alacsonyabb hőfokon a belsőségek miatt.
A kárászhoz kipróbáltam egy fűszeres olivaolajat inkább, bár azt mondták az nem jó magasabb hűfokon.Fordításhoz ez a cucc nagyon bevált.
Előtte szenvedtem vele, hogy ugye forró sütőbe nyúlkálni, nehogy hozzáérni, úgy forgatni, hogy alatta sütőpapír maradjon, és a hal is egyben szépen forduljon kijöjjön.
Ez az eszköz pedig fokhagymanyomóval és húsvágó ollóval együtt csak 2000 forint volt csomagban. Pont mindegyik eszköz jó volt ehhez. -)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Akik mostanában vettek ilyen forrólevegős sütőt, örömmel vennék, ha a már tapasztaltabbak megosztanák velünk a...
- Házimozi belépő szinten
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- LibreOffice topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- Kutya topik
- Gumi és felni topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest