Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
A játék minőségéhez képest nem vészes a gépigény.Csak azt várom el,hogy a játék a több szálon futtatást megoldja,hogy legyen értelme a 2-4 magoknak.
-
Pierre75
senior tag
Én az új motorra leszek kíváncsi. Az Empire-ig gyönyörűen futottak a TW-k, de akkor az új motorral a Napoleon-t is beleértve csak nyűgöm volt. A csata max egységmérettel gyönyörűen futott, de a térképen kínszenvedés volt, laggolt masszívan. A Shogun 2-nél ezt orvosolták, de annál meg hónapokat kellett várni egy olyan ati vga driverre, ahol a tengeri csatánál nem tűnt el a víz. Remélem, sikerül jól optimalizálni a játékot. Sok újdonságot én nem várok. Egy kicsit visszasírom a Medieval I. táblás térképét, de ez van. Az animált hadvezéri ikonokkal kezdhetnének vmit, amit eddig láttam, olyan volt, mintha a bili szorult volna a fejükre.
-
wednesday
őstag
-
pakriksz
őstag
directx9 a minimum? Hát igen így már érthető az egyszálú a működés... Miért kell még mindig a lassan 10 éves apit támogatni?
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
leviske
veterán
válasz szcsaba1994 #4 üzenetére
Pedig nem kizárt, abból kiindulva, hogy elsősorban a CPU igénye ugrik hatalmasat az ajánlott konfignak.
-
joysefke
veterán
Úgy látom a 10. rókabőr után sem sikerült eljutniuk addig, hogy több szálasra írják meg a szoftvert...
J.
-
FZsolt15
aktív tag
Ezek a gépigények sose reálisak, én úgy vettem észre, a CoH 2-nek még kisebb.
-
munky
őstag
Ez a gépigény kint díszeleg hetek óta a játék Steam store oldalán is. Szóval nem erőltették meg magukat.
-
nanus
senior tag
PC System Requirements
CPU: 2 GHz Intel Dual Core / 2.6 GHz Intel Single Core
Memory: 1 GB (XP), 2 GB (Vista / Windows7 / Windows8)
Video Memory: 512 MB VRAM, Shader model 3
HDD: 30 GB
DirectX: 9.0cLegalább pontosan másolnák... [link]
[ Szerkesztve ]
-
wednesday
őstag
Nem értem miért a hely a probléma, mikor azt a legegyszerűbb legolcsóbb orvosolni. Ha lehetne választani, hogy fele ekkora gépigény, de 100GB terület kell, bizony inkább ezt választanám.
-
Ygg
senior tag
Alig várom.
Ha úgy eltalálják, mint az első Rome-t, akkor nagyon ütős lesz. -
Nazara
őstag
Lassan érik az az i5 upgrade...
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
aAron_
őstag
na úgy látom az amd proci tulajok megint megszívták (mint shogun esetében is)
What is your ikigai?
-
Ferling7
tag
Ez nem lett vészes.
Mondjuk a vga-ra tényleg kitérhettek volna részletesebben is.Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.
-
po1son
addikt
válasz Mr President #1 üzenetére
Mai világban már nem számít soknak. A gta V lesz majd 40-50 gb is jövőre....
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
szcsaba1994
tag
Azért a VGA-t részletezhették volna. Nem hinném, hogy egy HD5450-en maxon futna, pedig 1GB-s DX11-es kártya az is.
-
lorincmate
tag
válasz Mr President #1 üzenetére
jah ez engem is szíven ütött talán még a maxpayne3 se foglalt ennyit
F4 modul
-
Peterson_
addikt
Derék.
Mondjuk az ingame videót elnézve nem is nagyon csodálkozok rajta.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Mr President
senior tag
35 giga hely? Atya ég, ennyit foglalnak már a játékok?
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest