Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Lehet a Cronusmaxal mindent mindennel. Csak ugye PS4-en ott van a touchpad amit nemigazán lehet helyettesíteni. Viszont a Razernek van hitelesített kontrollere, ami olyan mint az Xboxos, és még kényelmesebb is
(#10) ribizly:
Én is xboxos voltam, de nekem a DS4 sokkal kényelmesebb és pontosabb, a One controllere esetleg, de a 360-é hiába használtam ~5 évig...már nem bejövős
-
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #20 üzenetére
Üdv a klubban!
-
válasz
szupermacs #19 üzenetére
Jaaaa, hát akkor annyira nem is érdekel Téged.
Én is így vagyok a Sony ex címekkel. Van az elmúlt 4 évből 2-3 játék ami érdekelne, de annyira nem, h bármilyen erőfeszítést tegyek értük.
-
szupermacs
veterán
válasz
bulikavagyok #18 üzenetére
Annyi fáradtságot meg nem ér.
-
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Veszel használtan egy Pro-t és mellé egy lemezes HZD-t, kijátszod egy hét alatt és eladod a pakkot max 10k bukóval (szerencsésebb esetben nem buksz rajta semmit). Probléma megoldva.
-
szupermacs
veterán
Csak emiatt gondolkodtam a PS4Pro-n. Nem bántam meg a One X-et, de a HZD miatt kicsit sírhatnékom van, hogy nem multiplatform.
-
hombre[EU]
veterán
RIP Dr. Sobeck
-
ribizly
veterán
Na igen. Ráadásul még akkor ebben a listában ott van az Uncharted meg a Resident Evil VII VR is még exkluzívként.
A Sony tényleg szépen teljesít a PS-el és a belefektett munka most kezd igazán beérni.
Persze ehhez kellett az is, hogy a Microsoft elindult a közös platform irányába és nincs nagyon külön exkluzív cím az XBOX meg a Windows között.Egyre inkább gondolkodom egy PS4-en. Lehet használni az XBOX360/ONE controller-ét PS4-en?
@(#9) duvi
Pontosan tudom miről beszélsz. De az XBOX 360/ONE controller-e egy fokkal jobb. -
haxiboy
veterán
Pedig abszolút megéri a pénzt a Ps4...jelenleg használtan ~60 ezer forint körül már hozzá lehet jutni egy jó állapotú, akár Slim Ps4-hez.
Ennyi pénzért ma egy belépő szintű VGA-t sem kapni. Én is nagy PC rajongó voltam, de már nem is tudom mikor vettem PC-re utoljára játékot, míg PS-re folyamatosan szerzem be a címeket -bár játszani nincs sok időm.
Mindenesetre amik érdekelnek azok PS-re is megjelentek, és ott vannak a remek exkluzív címek, sokat ezek közül már ingyen megkaptunk PS Plus keretében.
-Until Dawn
-Last of Us
-Infamous
-Patapon
-Gran Turismo
-Heavy Rain
-Beyond Two SoulsHamarosan érkezik:
-Detroit Become HumanNekem személy szerint az uncharted sorozat nem jött be, inkább Tomb Raider rajongó vagyok.
-
GodGamer5
addikt
Jó játék volt, de sokszor nagyon monotonná vált. Ettől függetlenül örülök, hogy sp játékkal még ilyen szinten lehet érvényesülni a piacon.
-
tigor
tag
Tegyük hozzá, megérdemelten. Én legalábbis úgy gondolom.
Amikor láttam róla az első videót, gondoltam magamba, te jóéééég miez? Robotdínók? Na haggyuk már.
Aztán megjelent, megvettem, és totál beszippantott. Platinázásig. -
duvi
nagyúr
Kevés cím van, ami miatt beruháznék egy konzolra(PS4-re), de ez mindenképpen köztük van
Ha kiadnák PC-re, tuti preorder lenne
-
Bad Pritt
félisten
Ezzel már második a PS4 exkluzívok között eladásban? Uncharted 4 9 millión túl van, azt szerintem nem tudja megfogni, de durva eredmény ez is.
-
ribizly
veterán
Ha egyszer bekerül a PS online részébe vagy valami oknál fogva szerzek egy PS4-et, akkor ez felkerül a listámra.
-
Számomra 2017 legjobb játéka, örülök, hogy ennyire sikeres.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy évvel ezelőtt jelent meg az egyik legsikeresebb PlayStation 4 játék, amelyhez kaptunk egy visszaemlékező trailert, valamint egy infografikát.
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest