Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Lehet a Cronusmaxal mindent mindennel. Csak ugye PS4-en ott van a touchpad amit nemigazán lehet helyettesíteni. Viszont a Razernek van hitelesített kontrollere, ami olyan mint az Xboxos, és még kényelmesebb is
(#10) ribizly:
Én is xboxos voltam, de nekem a DS4 sokkal kényelmesebb és pontosabb, a One controllere esetleg, de a 360-é hiába használtam ~5 évig...már nem bejövős
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
szupermacs
veterán
válasz bulikavagyok #20 üzenetére
Üdv a klubban!
-
nagyúr
válasz szupermacs #19 üzenetére
Jaaaa, hát akkor annyira nem is érdekel Téged. Én is így vagyok a Sony ex címekkel. Van az elmúlt 4 évből 2-3 játék ami érdekelne, de annyira nem, h bármilyen erőfeszítést tegyek értük.
Élni és élni hagyni
-
szupermacs
veterán
válasz bulikavagyok #18 üzenetére
Annyi fáradtságot meg nem ér.
-
nagyúr
válasz szupermacs #17 üzenetére
Veszel használtan egy Pro-t és mellé egy lemezes HZD-t, kijátszod egy hét alatt és eladod a pakkot max 10k bukóval (szerencsésebb esetben nem buksz rajta semmit). Probléma megoldva.
Élni és élni hagyni
-
szupermacs
veterán
Csak emiatt gondolkodtam a PS4Pro-n. Nem bántam meg a One X-et, de a HZD miatt kicsit sírhatnékom van, hogy nem multiplatform.
-
hombre[EU]
veterán
RIP Dr. Sobeck
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
Én is először így álltam hozzá mint te, aztán most többek között -e játék végett is vettem PS4 Slimet. PC-sként is azt tudom mondani, hogy álleejtő a grafikája, remek arcanimációi vannak és a történet is érdekes.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
kovsol
titán
Pl az, hogy a konkurens cég terméke?
Nekem van Xbox és PS is, és a DS4 igen is nagyon jó gamepad. Teljesen megszokás kérdése az egész. Én sok év Xbox után tértem át PS-re, és most már az Xbox gamepad tűnik furának, mert azt használom ritkábban.May the Force be with you!
-
ribizly
veterán
Na igen. Ráadásul még akkor ebben a listában ott van az Uncharted meg a Resident Evil VII VR is még exkluzívként.
A Sony tényleg szépen teljesít a PS-el és a belefektett munka most kezd igazán beérni.
Persze ehhez kellett az is, hogy a Microsoft elindult a közös platform irányába és nincs nagyon külön exkluzív cím az XBOX meg a Windows között.Egyre inkább gondolkodom egy PS4-en. Lehet használni az XBOX360/ONE controller-ét PS4-en?
@(#9) duvi
Pontosan tudom miről beszélsz. De az XBOX 360/ONE controller-e egy fokkal jobb.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
haxiboy
veterán
Pedig abszolút megéri a pénzt a Ps4...jelenleg használtan ~60 ezer forint körül már hozzá lehet jutni egy jó állapotú, akár Slim Ps4-hez.
Ennyi pénzért ma egy belépő szintű VGA-t sem kapni. Én is nagy PC rajongó voltam, de már nem is tudom mikor vettem PC-re utoljára játékot, míg PS-re folyamatosan szerzem be a címeket -bár játszani nincs sok időm.
Mindenesetre amik érdekelnek azok PS-re is megjelentek, és ott vannak a remek exkluzív címek, sokat ezek közül már ingyen megkaptunk PS Plus keretében.
-Until Dawn
-Last of Us
-Infamous
-Patapon
-Gran Turismo
-Heavy Rain
-Beyond Two SoulsHamarosan érkezik:
-Detroit Become HumanNekem személy szerint az uncharted sorozat nem jött be, inkább Tomb Raider rajongó vagyok.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
GodGamer5
addikt
Jó játék volt, de sokszor nagyon monotonná vált. Ettől függetlenül örülök, hogy sp játékkal még ilyen szinten lehet érvényesülni a piacon.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
tigor
tag
Tegyük hozzá, megérdemelten. Én legalábbis úgy gondolom.
Amikor láttam róla az első videót, gondoltam magamba, te jóéééég miez? Robotdínók? Na haggyuk már.
Aztán megjelent, megvettem, és totál beszippantott. Platinázásig. -
duvi
nagyúr
Kevés cím van, ami miatt beruháznék egy konzolra(PS4-re), de ez mindenképpen köztük van Ha kiadnák PC-re, tuti preorder lenne
-
Bad Pritt
félisten
Ezzel már második a PS4 exkluzívok között eladásban? Uncharted 4 9 millión túl van, azt szerintem nem tudja megfogni, de durva eredmény ez is.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ribizly
veterán
Ha egyszer bekerül a PS online részébe vagy valami oknál fogva szerzek egy PS4-et, akkor ez felkerül a listámra.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
senior tag
Számomra 2017 legjobb játéka, örülök, hogy ennyire sikeres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- TP-LINK routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ps5 slim digital 1tb eladó
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest