Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
A konzoloknak köszönhető pár dolog, főképp mostanában. Hogy ez most jó vagy rossz... Jó, mert a közös api-nak köszönhetően egyre több a multiplatform játék, így olyan címek is jönnek pc-re, amik amúgy nem. Rossz, mert a multiplatformitás miatt romlik a játékok optimalizáltsága, rosszabb a kinézete. Jó, mert a gyengébb hardverük miatt azokra fejlesztenek, így nem kell évente hardvert fejleszteni pc-n, mint régen a 'hőskorban'. Bár annak is megvolt a varázsa (egy ideig ).
Igen, javarészt fps megy nálam, az utóbbi években 'fanyalodtam' csak rá jobban a tps-ekre, normális fps híján. A Crysis 2 volt ami 'megtanított' kontrollert használni ott ugye akkora átb...ás volt a pc-s játékosok felé, hogy nem voltam hajlandó egérrel játszani. Az auto aim viszont sokat segített, lényegében könnyebb volt úgy játszani mint egérrel. Azóta több játékot is gamepaddal játszom, van amihez eleve vitathatatlan a használata (AC, Darksiders, Batman például), de azt mondom, hogy amelyik fps-t gamepaddal tudom játszani és ráadásul élvezem is, az nem fps Az FC 3-4-5 is teljes egészében ilyen. Egy Logitech Rumble Gamepad F510-el játszom,ám például a Steam kontrollerrel (mert vettem olyat is) egyébként könnyebb célozni és nézelődni, de nehezebb jól hozzászokni.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
30z.Samu
félisten
Az mondjuk tény és való, hogy FPS-ezni egérrel az igazi, pláne ha javarészt ilyenekkel játszol. Nekem 1X évig csak PC volt, aztán meguntam a folyamatos upgrade-elést, vettem egy konzolt. Fostam tőle ugyan, de bátran kijelenthetem, hogy jó döntésnek bizonyult. Multiplatform címeknél tényleg nem olyan a grafika meg kevesebb az fps, de én már nem nagyon foglalkozom ilyesmivel. Pláne, hogy az elmúlt időszakban szinte semmi időm nincs játszani. Arra a kis időre meg oly mindegy milyen a grafika, csak kapcsoljon ki. Egyébként én elég hamar megtanultam controller-el FPS-t játszani, most már szerintem egérrel bénáznék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
zseko
veterán
Semmi gond, nekem sem áll szándékomban sértő szándékkal írni Nem, nem játszom konzolon, mert nem látom értelmét. Mármint annak, hogy vegyek egy olyan eszközt, ami számomra alkalmatlan, fps játékra, sokszor gyengébb a grafikája mint a pc-nek, valamint nem jó másra játékon kívül. Ettől még persze természetesen elfogadom, hogy másnak meg ez a tökéletes, ezzel nincs is gond, csupán nekem nem az.
Tudom, hogy az exkluzív játékok mások, tudom, hogy azok milyenek. Attól, hogy nekem nincs, haveroknak még van Azok grafikailag, történetileg többször is verték már a pc-s játékokat, igen. Néhánynál irigylem, hogy jó lenne vele játszani, igen. De azért a néhányért, amivel valóban játszani szeretnék, nem fogok feleslegesen konzolt venni.
Én Crysis, Half Life, Quake, F.E.A.R., Doom, CoD, stb, szóval fps-es vagyok. A Tomb Raider volt az egyetlen tps legalább egy jó évtizedig, ami érdekelt, szóval... 🤷♂️
Szóval kinek a pap, kinek a papné. Nekem a lányaHR24.hu
-
Shinjike87
aktív tag
Látszólag nem nagy durranás. Horrornak nem jó, mert nem halhatsz meg (tekintve, hogy maga a játéktér és az interaktív lehetőségek is igen korlátozottak, tehát nem menekülős/kaszabolós játékot kapunk. Puzzle-nek is gyenge, mert láthatólag a képességünk még a legingerszegényebb szobában is megmutatja a szekrényen egyetlen mozgatható kép mögötti kapcsolót, hülyebiztosan.
Ez megint egy Murdered: Soul Suspect gagyi, semmi fájdalom nem ér, ha exkluzív marad, abszolút kihagyható. -
zseko
veterán
A framedrop-os játékra, vagy az elavult grafikára gondolsz minőségi játék alatt?
Jó, ez azért csúnya trollkodás volt, elismerem Csak eléggé megmaradt, mennyire szarul nézett ki a Crysis2 xbox-on a pc-hez képest, és az ahogy akadt, mivel 20fps körül futott több helyen.
Az exkluzívok története ellenben jó, amennyire figyelem. Viszont továbbra sem költenék el több százezer forintot feleslegesen csak azért, hogy az esetlegesen felbukkanó egy-két, számomra értelmes játékkal játsszam. Inkább átmegyek haverokhoz és ott játszom vele, ők úgyis megveszik(#25) wesder Azt tudom és értem. Azt nem, hogy akkor mitől exkluzív. Egyébként pc-t használva ez nekem csak jó, több játék lesz.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Hellac
csendes tag
válasz GeryFlash #21 üzenetére
Azért kerül sokszor a PC mellé xbox mert lehet az is a cél hogy legyen egy plusz gép amin játszani lehet, vagy az hogy a másik szobába is elérhető legyen ugyanaz a game. Így ha ps-t veszel akkor valóban több játékot érsz el azzal a 4-5 exkluzivval, viszont sokszorosa a pénz beruházás.
Én pl. gondolkodás nélkül megvettem tavaly black friday-on 50k-ba a one s all digitalt mert kellett még egy játékos gép, meg egy új joy a PC-hez, így két legyet egy csapásra, a gamek meg ott vannak a game pass miatt mind a két platformon.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Miért kéne 3-at? Ami Xboxra lesz az lesz PC-re is, ezért nem értem azokat akiknek az adatlapján ott egy izmos PC mégis a Xbox és PS helyett előbbit választják.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GodGamer5
addikt
-
GeryFlash
veterán
válasz GodGamer5 #13 üzenetére
Végülis a videó alapján nem sokkal rondább mint az Order 1866 szóval abszolút érthető hogy only next gen.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GodGamer5
addikt
Nem feltétlenül használják multiplatformoknál az ssd-t, elég ha jobban megterhelik a prociját a jelen gen konzoloknak pl ezzel a dual reality móddal és össze is fossa magát a ps4.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Domaximus
tag
Szerintem egy médium grafikán menni fog ez nekem
-
k-adi
nagyúr
érdekes ez a Dual-Reality
-
30z.Samu
félisten
"Ja igen, de 99% a playstation verzió mivel mi másra jönne esetleg még switchre."
Simán lehetne akár MS exkluzív, azért kérdeztem rá. Úgy is nagyon promozzák, hogy a kövi generációban sokkal több exkluzív cím lesz. Én nagyon kíváncsi vagyok már mekkora lesz a verseny, minél nagyobb, nekünk annál jobb.Sic Parvis Magna
-
Sipasanyi
tag
Ja igen, de 99% a playstation verzió mivel mi másra jönne esetleg még switchre.
Persze megértem hogy nyomni kell az új konzolokat, de nem kell ilyen baromságokkal etetni hogy ezt csak next-gen konzolokon tudják megvalósítani mikor a gépigényben meg 4 éves hardver is elég. Utálom ha hülyének néznek inkább akkor ne mondtak volna semmit, köv. gépekre jön és kész nem kell indok főleg ha halandzsa.[ Szerkesztve ]
LUXURY IS A CHOICE
-
30z.Samu
félisten
Ez elég érdekesnek ígérkezik. Jól látom, hogy ez MS exkluzív?
Sic Parvis Magna
-
Sipasanyi
tag
LUXURY IS A CHOICE
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest