Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Mindenkinek ilyen lassú most a Steam? Megáll elég sokszor a letöltés, ha jön, se valami gyors. Reggel jött rendesen, de gondolom most le van terhelve rendesen. A BC2-vel ma már nem fogok játszani.
Alister from Hell
-
AtHoS
nagyúr
A karácsonyi akciót nem tudni, de lehet kihúzzák azt is január 2-ig. Ők is pénzből élnek úgy gondolom
Az Assassin's Creed II olcsóbb a The Hut-on
Szállítással 10.92 font, ami (330 és 280 váltással számolva) kb. 13 euro és nem kell kapkodni sem hozzá.A BFBC2 Vietnam 6.5 euro volt az EA Store-ban még tegnap, de ahogy láttam már nem akciós (mint ahogy a BFBC2 Deluxe edition sem akciós már), ráadásul +10% kedvezményt rá lehetett dobatni Én úgy vettem meg a DragonAge Origins-al egyetemben, amit 15 euro-10%-ért nagyon jó árban adtak.
Xaels
No már összesen vagyunk hárman veled együtt, tehát még egy jelentkező kellene.
read-only mode on the forum
-
Alister71
nagyúr
Most 13.60 a BC2. 3787 huf-ot vont.
Alister from Hell
-
zseko
veterán
Hány napig tart ez a karácsonyi leárazósdi? Mert az egyik része ugye jan. 2-ig. És ez az egyenkénti akciók? Merthogy most megint ugyanazok vannak amik az elmúlt napokban.
Az Assassin's Creed II érdekelne, múltkor sokat agyaltam rajta, most meg nem vagyok otthon mobilról meg macerás rendelni. Igaz, jó lenne ha 66%-os akcióban lenne nem 50%-ban, de még így is olcsóbb mint itthon boltban, leárazva. Az a +3 pálya megéri azt a 2.5€-t?
Még a BFBC2 Vietnam-ot árazhatnák le mint az EA-nál, ott 17.5€ az alapjáték + Vietnam, vagy csak az magában 6.49€.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
AtHoS
nagyúr
A GOTY a játék tekintetében annyi az alaphoz képest, hogy benne van mind a 4 DLC. Persze van hozzá egy térkép pdf-ben ill. a DukeNukem FAC-hoz hozzáférést adnak
Ha megvan neked az alap játék, akkor csak DLC-t kellene venned hozzá
ProEvoFan
Hát én nem vettem meg mivel a Goty-ra nem volt elegendő jelentkező (csak Te voltál rajtam kívül ) aztán megfogadtam, hogy ha nem lesz elegendő jelentkező akkor b.szok megvenni az alapjátékot. Na de most meg 4-es csomagban kínálják az alapjátékot is, így mégis meggondoltam magamread-only mode on the forum
-
Xaels
félisten
Engem akár érdekelne is, bár az alapot kijátszottam és a GOTY-ra jobban fájna a fogam. Még rágódom rajta, de szólj rám ha lesz elég fő addig megrágom. Mondjuk egy Darksiders-nek örülnék még ilyen formában, de az jelenleg nincs.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
AtHoS
nagyúr
Borderlands 4-es csomagra várnék jelentkezőket, mivel most az is elérhető ebben a formában és nem csak a GOTY
read-only mode on the forum
-
elithun
őstag
Remek...
Hiába vártam egész délután.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
vzsryl
nagyúr
Ezt most én nem értem. Az MW2 fele áron 8370Ft-ra jön ki. Akkor eddig 16740Ft volt? De hát boltban a dobozos 10990Ft + 990Ft pk. (CD galaxis).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Archer
őstag
Hát nem erőltették meg ma magukat.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Scholes9
nagyúr
Ezt írja ki nekem
Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company.
Note that in some cases, your credit card company may put a 'hold' on funds in your account, but you will not be charged. After reviewing the information below, if you believe your card has been declined in error please try your purchase again.
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Rent
senior tag
most már eddig megvettem: op.flashpoint dragon rising, cs source, flatout 1-2-ultimate
temfortress2 leárazását várom 75%-ra vagy többre
-
gantum
tag
válasz moncsiangel #3 üzenetére
én első fél órában csak romboltam, nem tudtam abbahagyni. ha szeretsz rombolni, akkor tetszeni fog.
-
Föcsök
aktív tag
Shank-re meg Flatout-ra még tegnap este lecsaptam. -90% ez kész.
Kíváncsian várom este 19-kor mitől fog leesni az állam[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
na megvettem 1-2őt is
-
Rent
senior tag
pedig ahogy nézem azokat is lehet multizni, lehet megveszem őket ultimate mellé végül is a három összesen kb egy ezres
-
JSaN
addikt
Flatout 1-2 begyujtve, az ultimate az viszont aszontak nem ayira jo a 2hoz kepest. 1-2 uj map es auton kivul semmi nincs bent. A mai kinalatbol ennyi volt nekem.
Es tovabra is varom hogy legyen napi akcioban Dawn of War 2.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
elithun
őstag
Nem akartam megvenni a Batman-t, de egyszerűen olyan remek játék, hogy nem hagyhattam ott.
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Archer
őstag
Az Altitude is marha jó játék ennyiért, lehet benne zúzni multiban rendesen
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
ProEvoFan
nagyúr
FlatOut: Ultimate Carnage-t behúztam én is a Batman mellé, mindenki csak jókat ír róla
-
PowerBuldog
veterán
X Superboxban lévő játékokról tud valaki valamit mondani? Bírom az ilyen SciFi űrr dolgokat, de eddig még egyikkel sem játszottam.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
v!ct0y
veterán
Ez a Shank marha jó Demo alapján
-
maláj
addikt
ott is a "betmen"
-
bAtt001
addikt
aki autókat szeretne lezúzni szinte ingyen annak eljött az ideje flatout remek játék főleg multiban haverokkal
-
moncsiangel
csendes tag
red faction gorilla érdekelne a multijáról tudna valaki valamit mondani? játszanak vele? jó?
-
ProEvoFan
nagyúr
Vegyétek-vigyétek a Batmant
Világ egyik legjobb játéka!!!
MW2 milyen ocsón' van...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest