Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz inferno88 #22 üzenetére
Nem gazoltal senki lelkivilagaba.
A wowot kedvelok arra ugranak allando szerrel, hogy barmely mmo-rol legyen szo, akkor a wow-hoz hasonlitjak, es 100%-ban negativ ertelemben.Ezt a fajta mmo-t sajnos nem lehet (illetve eddig meg nem tudtak) maskent talalni.
Ha igazan azt kellene nezni mibol johet az Swtor, akkor az Everquest/Wow megjelenitese, a Mass Effect parbeszedszerkezete, es a Kotor-bol ismert hangok, zenek, sztorifelfuzes.Igazabol aki jatszik majd vele, koztuk en is ezek nem szamitanak.
Autok eseteben se szamit, hogy az uj Mercedes mennyire hasonlit a Bmw-re, ha vkinek a Merci a kedvenc markaja, tetszik neki es kesz, ha lehetosege adodik, vezetni is fogja. Az mmo mint jatekstilus egy kulon allatfajta. Sokan utaljak, sokan szeretik.
Visszaterve, semmi baj, hogy nem tetszik az Swtor neked vagy barki masnak, csak ne allandoan a Wowos hasonlatokkal jojjon vki, mert azokkal mar tele a padlas.
-
őstag
válasz Healbacsi #21 üzenetére
Everquestet nem láttam.
A lényege a mondandómnak az volt,hogy a fénykard hiányában nem gondolnám,hogy ez egy SW játék.Valahogy nem stimmel és kész.
MMO-kal nem játszottam,mert időm sincs rá,illetve ami van,azt nem szeretném egyhuzamban történő több órás gámálással elütni,abból már kinőttem.(Utolsó hasonló talán a Borderlands volt)
A cinematic videók alapján kicsit másmilyennek gondoltam volna a kész terméket.
Most nehogy beleköss,hogy mégis milyennek,meg hogy azok renderelt grafikák!Összefoglalva,rövidre zárva: sajnos egykaptafára készült sw-nak nevezett gámának látom.
Sorry,ha valakinek a lelki világába tapostam.
Semper fi!
-
Healbacsi
őstag
válasz inferno88 #20 üzenetére
Kepzeld, hogy amit a wowban lattal az mar az everquestben is igy nezett ki.. na erre mit lepsz?
Amit megallapitottal az kb olyan mint amit egy eloadom meselt nekem:
Adott Jozsi bacsi, aki fest egy nagyszeru festmenyt.
Vizsgaljuk meg Jozsi bacsi nemi eletet:
1: Jozsi bacsi kiegyensulyozott nemi eletet el, igy ez meglatszik a vasznon.
2: Jozsi bacsi nem el nemi eletet, igy a hobbijanak hodol, igy festett jo kepet.
3: Jozsi bacsi kifejezetten rossz nemi eletet el, es emiatt eme hianyossagat ontotte a vaszonra.
A lenyeg, hogy megtudtuk Jozsi bacsi miert festett jo festmenyt, mert mindegyik verziora ezt a konkluziot hoztuk ki.A mi peldankra levetitve.. Nem a Wow-ra hasonlit minden mmo, hanem az Everquestre, bar gondolom azt senki se ismeri, mert mar nem meno jateknev.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Healbacsi #19 üzenetére
Gyerekek..most tényleg nem értitek,hogy miről beszélek,vagy 14 éves japánok fórumán vagyok?
Azt mondom,hogy láttam már a monitoron world of warcraftot.Youtube-on is és haver/ismerős pc-jén is(tehát nem véleményt hallottam).Nem a játékmenetről beszélek,hanem csak és kizárólag arról,hogy hogy néz ki.Ott a feka assasin bácsi és varázsolgat,miközben egy világító sétapálca van az egyik kezében.
Remélem most már tetszik érteni.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
-
őstag
Mindig a wowból?Hányszor beszélgettünk mi játékokról?
Amúgy arra gondoltam,hogy egyszerűen ránézek és olyan,mintha valami wow-os karakter sétálna egy fényes bottal,közben meg szórja a mindenféle igét.Egyszerűen nem sw jut róla eszembe.
Valahogy többet vártam.Ennyi
BTW nem játszottam wow-val egy percet sem,éppen ezért beszélek csak arról,hogy milyen hasonló a 2 játék.
Semper fi!
-
Raysen623
addikt
válasz Day 'n' Nite #13 üzenetére
Még szép hogy elüt a filmtől! Az SW világ nem abból a 6 részes filmadaptációból áll összesen. A játék története kb 1000 évvel korábra megy vissza!
Számomra pedig nem a jawa és fénykard miatt SW játék ez a játék.....A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
devast
addikt
válasz Day 'n' Nite #13 üzenetére
-
Day 'n' Nite
tag
válasz Raysen623 #12 üzenetére
Számomra elüt a filmtől, és ha pl kiszednénk egy két dolgot (jawák, fénykardok, stb) nem biztos, hogy kitalálnám, hogy ez sw játék.
DE.:
1.) Ez csak az én (szubjektív) véleményem.
2.) Amíg nem próbáltam ki a játékot, addig nem fogom elítélni (eddig is csak a megjelénésről írtam a véleményem).
És persze ettől még lehet jó játék, nem is akarok emiatt összeveszni senkivel“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Raysen623
addikt
válasz Day 'n' Nite #10 üzenetére
"Nem a grafika minőségével volt baj, hanem, hogy (szerintem is) egyre kevésbé hasonlít a Star Wars-hoz (vagy eredetibb sw játékokhoz)." - ezt fogalmam sincs miből gondolod!?
Mit jelent nálatok Star Wars-hoz való hasonlítás? Mitől hasonlít és mitől nem?????
Én voltam BETA teszten és ez kurvára SW. Nemcsak hasonlít hozzá hanem pontosan az.....A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
kzoltann
aktív tag
Áh végignéztem a karakterbemutatokat, sosem MMO-ztam még előtte de a KOTOR-okat imádtam.
Meg kellett rendelni -
Day 'n' Nite
tag
Nem a grafika minőségével volt baj, hanem, hogy (szerintem is) egyre kevésbé hasonlít a Star Wars-hoz (vagy eredetibb sw játékokhoz). Persze ettől még lehet jó, az úgy is akkor dől el, mikor kipróbálja sz ember.
A videó meg nem jó, ha magától indul, épp zenét hallgattam,és akkor elég idegesítő
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Raysen623
addikt
Tudod mi a Te bajod? Mindíg a kurva wow-tól indulsz ki, és észre sem veszed a lényegi különbségeket. Hol van az előírva hogy másik játék grafikája nem lehet wow-szerű gagyi szar?! Mert ha az lenne akkor elfogadnám, de nem olyan. Sajnos a videó nem láttamoztatja a különbséget, de fényévek vannak a két játék közt. Ettől függetlenül nyugodtan gagyizzál és remélem nem fogod ezekután erősíteni az SWTOR társadalmát a hülyeségeiddel....
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
devast
addikt
Én is azt hittem... nem is gondoltam, hogy ezzel játszani fogok. 2 héttel ezelőtt belekóstoltam a bétába. Akkor már tetszett. 1 héttel ezelőtti béta hétvégén döntöttem el, hogy ez kell nekem.
Igen, az engine és a dizájn stílus kicsit wow szerű. Szerencsére a két játék között itt véget is ér a hasonlóság -
Zirowe
nagyúr
Mert nem az a normális.
Ha megnyitok egy oldalt a háttérben, semmi nem induljon el magától.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Másnak is automatán indul a videó?
Elég idegesítő.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
őstag
Annyira gagyi.
Tökre WOW,csak közben fognak egy fénykardot a kezükben.Mindjárt keresek egy gugli képet wow-ról és painttel rajzolok egy színes csíkot.Semper fi!
-
Fücsök007
őstag
Elég látványos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest