- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az miért volt bukta? Eladásokban? Vagy hogy értve?
Sokan játszottunk vele, engem ezek a II. vh-s és jelenkori "öld meg az arab/kínai/orosz teroristákat" butítósok nem tetszenek. Ott voltak jó járművek, kicsit megtörte a szokásos M14-Kalasnikov-pump shotgun unalmat Ennél jobban csak egy Enemy Territory: Quake Wars "remake"-t várok. Ott elég komplex pályák és küldetések voltak...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
bali93
tag
Hát a BF 2142 buktája után jöhetne valami "értelmes" sci-fi BF...
-
Silenzio
addikt
Május negyedikén találkozunk! (Gyk. May the 4th be with you!)
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Csak nehogy Star Wars Call of Battlefieldet kapjunk a végén.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bazzzs
senior tag
válasz DiamondBack #34 üzenetére
+1
Frostbite 3 motorral egy minőségi Battlefront játék nagyszerű lenne.[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
DiamondBack
senior tag
dice+battlefront=látatlanba must have
-
Day 'n' Nite
tag
Hú, na ez a videó engem meggyőzött!
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Low Noise
senior tag
válasz ollochances #30 üzenetére
Ha annyi fantáziája lenne a játèk designereknek mint nèhány játèkosnak, sokjó játèk lètezne.
-
SkyS1gn
félisten
válasz ollochances #30 üzenetére
De ez csak kettőnknek tetszene, csinálják csak meg rendesen
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
ollochances
csendes tag
Sőt! Nem kell hozzá marketing zseninek lenni, hogy egy BF4-re húzott SW skin-es Battlefrontot vinnének, mint a cukrot. Ez az egész gyalogos, járműves vonal eszméletlen jó lehetne. Ketten ülni a gépben és lépegetőket tekergetni kábellel? Vagy egy kis száguldás az endoron a siklókkal? Űrcsata, ami a halálcsillagon folytatódna? Erre mind képes a Forsbite 3, a szerkezet adott a BF4-ből, csak rá kéne húzni a bőrt. Tuti befutó.
-
FZsolt15
aktív tag
Mar meg is van a játék topikja [link]
-
Peterson_
addikt
válasz Low Noise #23 üzenetére
Szvsz biztosan, az előzőekben is volt
Ps Vita:
Ugye, hogy ugye?
Ha elképzelem, hogy a mai technológiával milyen monumentális remake-t tudnának csinálni, összefut a nyál a számban
Most jut eszembe, hogy a felsoroltak mellett a zenéket kihagytam.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Low Noise
senior tag
Szingli kampány vajon lesz?
-
Enxtheone
tag
Remélem lesz hardcore mod, ahol 1 lövéstől meghalnak mint a filmben
+űrharc, ahol nagyobb szerepet kapnak az anyahajok, ott campelnék a hangárban, vagy ágyúznék -
Peterson_
addikt
Nekem gyakorlatilag annyira tetszett a BF2, hogyha a sztori és grafikai ráncfelvarráson kívül mást nem kapna a gamma, akkor is megvenném.
Nekem abban -majdnem- minden benne volt ami kell: régi és új érában zajló csaták/ háborúk, űrcsata, Jedik.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
FZsolt15
aktív tag
Már várós, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle.
-
po1son
addikt
Azt lehet tudni, hogy mikorra várható a játék?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
kutga
nagyúr
Remélem végre összehoznak egy jó SW játékot.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ertem, vagyis reboot lesz.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Annyiban még kijavítanám az előzőt, hogy a "Bioware Victory" a C&C Generals 2-t kezdte el, aztán ezt a tervet kukázták és az addigi anyagot felhasználva lett (illetve lesz) a F2P Command & Conquer RTS és ezzel a fordulattal a stúdió vissza is kapta az eredeti Victory Games nevet.
Nem kizárt, hogy az "új" Victory Gamesből ment pár ember át az "új" DICE LA-be is.
[ Szerkesztve ]
-
Bakker... akkor ezt én is bekajáltam.
Ezek szerint maradt mégis a racept: jó brand név, -kiegészítve jólcsengő stúdió nevével- és megveszik. Nah, fa..a...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
A DICE LA-nek semmi köze ahhoz a DICE-hez amire mindenki asszociál.
A régi Danger Close és a régi EA Los Angeles még megmaradt tagjait rakták össze, remélem mindenki emlékszik a nagyszerű MoH-ra (DC) és a mégjobb a c&c sorozatot sárba tipró Tiberian Twilightra (EA LA) na ezek után mindenki eldöntheti mennyire érdemes megelőlegezni a bizalmat...Ez egyébként már "bevált" EA stratégia: fogjuk a régi bandád adunk nekik egy új nevet így keltve egy előzetes pozitív visszhangot.
Ugyanezt csinálták amikor bezárták az EA LA-t és az emberek többségét átcsoportosítva nyitották a Victory Gamest, amit azóta "brand new" BioWare Victory stúdióként ismerünk.[ Szerkesztve ]
-
Akkor tehát ismételten az EA ostoba marketingfogásának szemtanúi lehetünk, azaz az új címet, egy régi nagy névvel akarják eladni, akárcsak tavaly a Need For Speed: Most Wanted esetében.
Csak most annyi különbséggel, hogy egy ilyen játékra, a komplett játékosközösség már ki van éhezve, és bármilyen legyen a neve, kajálni fogjuk. Mondjuk ahhoz tehetség kell hogy egy ilyet elszúrjanak. Sőt én végesetben azt se bánnám, ha valamilyen formában mutatna hasonlóságot a Battlefield 4el, mert ha csak fele olyan lesz mint az, akkor már jók vagyunk. Mondjuk merem remélni hogy a játékot 1az1-ben a Dice fogja csinálni, és nem veszenek be más csapatot, akik elkóklerkedik az egészet, mint pl.: a Medal Of Honornál a Danger Close
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Nah, ne már! Van egy jó motorjuk, tettek már le pár jó játékot az assztalra... Hol itt a baj?
Ha már a BF 2143 nem jön...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Hejj!
Végre valami normálisnak tűnő Sci-fi lövölde. A megszokott recepttől (nagy név + legolcsóbb újoncok készítsék el, mert a név eladja...) eltértek Szerencsére, ez már garancia a minőségre.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
wolfman
veterán
A DICE játéka nem része a Battlefront sorozatnak, ez egy teljesen új játék
Ezek a 3 éve folyamatosan az arcunkba nyomott reboot-ok...
Persze hogy teljesen új, így akarnak elhatárolódni a múlttól, ami viszont nem mindig jön be. Sőt! Nagyon össze kell szedjék magukat, ha nem akarnak buktát, lévén magasak az elvárások!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
gianni85
veterán
Star Wars Battlefield
-
alevan
őstag
Amíg lesznek a Battlefront 2höz hasonlóan űrcsaták addig boldog vagyok. Minnél több és változatosabb hajóval, több módszerrel az ellenséges hajókba való betöréssel (esetleg elfoglalásával). Amíg kedvemre tesznek, addig azt csinálnak amit akarnak
Kivéve DLCket. Azokat ne csináljanak. Ingyenes updatek. Azok jöhetnek.
[ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 128GB - Porcelain (fehér) - 35 hónap garancia
- Zsír ASUS TUF A16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 9 7845HX 16/1TB RTX 4060 8GB QHD 2,5 165Hz
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -20% 15,6" RYZEN 5 5500H 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Dell 7410 Laptop 14" FHD/i7-10Gen/MS Office/DDR4 16Gb/1Tb M2/HDMI/USB-C/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfá-s