- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirojack
csendes tag
Hali! Nekem egy olyan problémám lenne hogy elindítanám a játékot (Conviction) akkor el is indul csak kb 4 msp fekete képernyő után visszalép az asztalra úgy mintha nem történt volna semmi. Nem tom mi tudná megoldani. Gépem teljesíti lazán a minimum gépigényt. Meg le is teszteltem már és futnia kéne....PLS HELP! I<3 this GAME
-
Sicilian
addikt
Tököm tele van ezzel a trenddel, hogy állandó net kapcsolat kell, bullshit
-
LackoMester
addikt
Rövid életű lesz ez a DRM védelem, az eladási statisztikák után, rájönnek ott az Ubinál, h. valami mást kéne. Elég sok problémát vet fel az állandó internet kapcsolat. Valami olyan irányból kell megközelíteni ezt a problémát mint a Steam-nél, nincs net de megy a game, Offline.
Mindenképp negativ a játék szempontjából, én sem vennék meg. Egyébként nem is akarom. Semmi jó (számomra) Ubi játék nemjön mostanába.
-
Így igaz! Tavaly ősszel t-home 1 hétig szerelt/fejlesztett valamit nálunk, napi 5-10 szakadás simán megvolt, volt, hogy 5-6 óráig nem is volt net.
Továbbra is állítom, hogy az Ubisoft teljesen rossz oldalról közelíti meg a kalózkodást és csak a vásárlót szivatja.
Csak egy példa: Borderlands 3millió példányban fogyott, pedig a virágbolti verzióval is működött a multiplayer része. Kiadtak 3 DLC-t ami egyenként 5-6 óra + játékidőt adott. Így kell ezt csinálni.
Nem a Settlers-t kell kiadni sokadjára, felturbózott grafikával.
-
-
JetiRulez
őstag
Eddig sem vettem még életemben uborkás játékokat, de úgy éljek ezután sem fogok. Nem létszükséglet, ott a pont.
-
Fortissimus
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
GegeWarrior #21 üzenetére
Majd rájönnek. Én csak azon vagyom megütközve, hogy hogyan lehet ilyen cégeknél ennyi túlfizetett, dilpomás(?) f@sz, aki ezeket kitalálja. Ez nem a jó módszer, már most látja majd' mindenki.
-
KillBorn
senior tag
Csak nálunk 43% az internettel rendelkezők aránya...külföldön sokkal jobb a helyzet.
Nézzetek körül az ismerőseitek között - azonos korosztályban főleg - hánynak NINCS internete?
Naugye...10-ből 9 ismerősnek van. Jelenleg ez a legjobb módszer a kalózkodás ellen.
Kérdés, hogy melyik szülő adja oda a fizetésének 1/10-ed részér havononta egy dvd lemezre -
monsta007
tag
Megint azok szívják meg akik eredetiben veszik meg
Kiváncsi leszek mennyi idő alatt törik fel
-
Ryuu
tag
A folyamatos netkapcsolat miatt én nem aggódok 8Mbps-os nettel. De akiknek nincs net és megveszi a játékot, utána meg játszana, na annak ez gyíkság! Ezt miért kellett kedves Ubisoft? Jó pár emberrel rendesen ki***tok.
Ezt is gondolom fel fogják törni és nem lesz hosszútávú módszer. Az ilyesmikre már volt példa. -
Markoka1993
tag
Zsír, ez se fog normálisan futni nálam
-
aram01
nagyúr
kellemes a gépigénye,a folyamatos net kapcsolat lehet egy kicsit zavaró ha az ember osztott neten nyomja,vagy más dologgal használja ki a sávszélességet
h-yle:
-
h-yle
addikt
A képen miért a 45 éves Sebestyén Balázs van?
-
huszar90
aktív tag
hogy csinálhat ilyen hülyeséget a kedvenc kiadóm?
-
elithun
őstag
Azaz 1Mbps az 1 Megabyte/s vagy 1 Megabit/s? Nem mind1.
Egyébként ha nem kell nekik a pénzem akkor nyugodtan adják ki így.
Mint a C&C4: én nem akarom azt, hogy mindenki láthassa az eredményeimet arról, hogy milyen bénán játszok. -
pzstm
titán
Gépigény korrekt lenne, de ez az állandó netkapcsolat szerintem sok embernél kicsapja a biztosítékot
Még jó hogy a tegnap nézett videóban elmondta a game Director úr, hogy system link meg splitscreen támogatás is van benne....
-
Lipi9988
csendes tag
Vajon miért nem februárban jelent meg? Miért csak áprilisban? Csak egy picit gyanús... biztos nem az új másolásvédelem implementálása miatt csúszik a játék... ááá... biztos nem! Hajrá UbiSoft... remélem maguk alatt vágják a fát... ill. már most azt csinálják... ez 100%!
-
plus44
veterán
Folyamatos netkapcsolat kell hozzá?
Nálam itt és most ásta el magát örökre ez a játék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest