Új hozzászólás Aktív témák
-
pirojack
csendes tag
Hali! Nekem egy olyan problémám lenne hogy elindítanám a játékot (Conviction) akkor el is indul csak kb 4 msp fekete képernyő után visszalép az asztalra úgy mintha nem történt volna semmi. Nem tom mi tudná megoldani. Gépem teljesíti lazán a minimum gépigényt. Meg le is teszteltem már és futnia kéne....PLS HELP! I<3 this GAME
-
Sicilian
addikt
Tököm tele van ezzel a trenddel, hogy állandó net kapcsolat kell, bullshit
nothing is true everything is permitted..
-
LackoMester
addikt
Rövid életű lesz ez a DRM védelem, az eladási statisztikák után, rájönnek ott az Ubinál, h. valami mást kéne. Elég sok problémát vet fel az állandó internet kapcsolat. Valami olyan irányból kell megközelíteni ezt a problémát mint a Steam-nél, nincs net de megy a game, Offline. Mindenképp negativ a játék szempontjából, én sem vennék meg. Egyébként nem is akarom. Semmi jó (számomra) Ubi játék nemjön mostanába.
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Narxis
nagyúr
Így igaz! Tavaly ősszel t-home 1 hétig szerelt/fejlesztett valamit nálunk, napi 5-10 szakadás simán megvolt, volt, hogy 5-6 óráig nem is volt net.
Továbbra is állítom, hogy az Ubisoft teljesen rossz oldalról közelíti meg a kalózkodást és csak a vásárlót szivatja.
Csak egy példa: Borderlands 3millió példányban fogyott, pedig a virágbolti verzióval is működött a multiplayer része. Kiadtak 3 DLC-t ami egyenként 5-6 óra + játékidőt adott. Így kell ezt csinálni.
Nem a Settlers-t kell kiadni sokadjára, felturbózott grafikával.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
JetiRulez
őstag
Eddig sem vettem még életemben uborkás játékokat, de úgy éljek ezután sem fogok. Nem létszükséglet, ott a pont.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Fortissimus
őstag
ja es mi van ha a szolgaltato hibajabol nincs net? nekem vannak olyan jatekaim amit csak akkor veszek elo ha nincs net vagy ha szakadozik.
nekem egyszeruen nem fer bele az, hogy ne jatszhassak a kifizetett jatekkal akkor amikor akarok rajtam kivulallo okok miatt''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Narxis
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz GegeWarrior #21 üzenetére
Majd rájönnek. Én csak azon vagyom megütközve, hogy hogyan lehet ilyen cégeknél ennyi túlfizetett, dilpomás(?) f@sz, aki ezeket kitalálja. Ez nem a jó módszer, már most látja majd' mindenki.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
KillBorn
senior tag
Csak nálunk 43% az internettel rendelkezők aránya...külföldön sokkal jobb a helyzet.
Nézzetek körül az ismerőseitek között - azonos korosztályban főleg - hánynak NINCS internete?
Naugye...10-ből 9 ismerősnek van. Jelenleg ez a legjobb módszer a kalózkodás ellen.
Kérdés, hogy melyik szülő adja oda a fizetésének 1/10-ed részér havononta egy dvd lemezre"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
monsta007
tag
Megint azok szívják meg akik eredetiben veszik meg
Kiváncsi leszek mennyi idő alatt törik fel
ॐ
-
Ryuu
tag
A folyamatos netkapcsolat miatt én nem aggódok 8Mbps-os nettel. De akiknek nincs net és megveszi a játékot, utána meg játszana, na annak ez gyíkság! Ezt miért kellett kedves Ubisoft? Jó pár emberrel rendesen ki***tok.
Ezt is gondolom fel fogják törni és nem lesz hosszútávú módszer. Az ilyesmikre már volt példa. -
Markoka1993
tag
Zsír, ez se fog normálisan futni nálam
live gt: Markoka1993
-
aram01
nagyúr
kellemes a gépigénye,a folyamatos net kapcsolat lehet egy kicsit zavaró ha az ember osztott neten nyomja,vagy más dologgal használja ki a sávszélességet
h-yle:
[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
h-yle
addikt
A képen miért a 45 éves Sebestyén Balázs van?
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
huszar90
aktív tag
hogy csinálhat ilyen hülyeséget a kedvenc kiadóm?
-
elithun
őstag
Azaz 1Mbps az 1 Megabyte/s vagy 1 Megabit/s? Nem mind1.
Egyébként ha nem kell nekik a pénzem akkor nyugodtan adják ki így.
Mint a C&C4: én nem akarom azt, hogy mindenki láthassa az eredményeimet arról, hogy milyen bénán játszok.[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
pzstm
titán
Gépigény korrekt lenne, de ez az állandó netkapcsolat szerintem sok embernél kicsapja a biztosítékot
Még jó hogy a tegnap nézett videóban elmondta a game Director úr, hogy system link meg splitscreen támogatás is van benne....
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lipi9988
csendes tag
Vajon miért nem februárban jelent meg? Miért csak áprilisban? Csak egy picit gyanús... biztos nem az új másolásvédelem implementálása miatt csúszik a játék... ááá... biztos nem! Hajrá UbiSoft... remélem maguk alatt vágják a fát... ill. már most azt csinálják... ez 100%!
Kólából PEPSi, processzorból AMD!
-
plus44
veterán
Folyamatos netkapcsolat kell hozzá? Nálam itt és most ásta el magát örökre ez a játék...
“This is where the road crashed into the ocean...”
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- BMW topik
- Politika
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge M1000e
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest