Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Demo alapján ez nagyon pöpec játék lesz pc-n is. Ezek a lassitott lövések elképesztő látványosak főleg ha bejön a találat cucc /anatómiai /.
-
henesa
aktív tag
Lehúztam boxra és teljesen rendben van amúgy is szeretem az ilyen bujkálós mesterlövészes dolgokat úgyhogy megvevős a game
Gamertag: CoverlessAtol72 By xbox one
-
Apika
addikt
Én nagyon szerettem, és jókat játszottam az első résszel! Várom a folytatását is!
-
atesz89
csendes tag
A twitteren úgy jelent meg a hír h konzol demo ápr 10. A PC-s megjelenés röviddel ez után lesz.Szóval sztem az is jön jövő héten.A játék steames lesz . A steam megegyezés is jövő héten lesz a jövő héttől lehet majd előrendelni steam. Azért sztem onnan lehet majd leszedni a demot.Ha megvan a megegyezés demo is jönni fog egyből sztem. Addig is nézzétek meg ezt akit érdekel. www.snipereliteonline2.gportal.hu[link]
[ Szerkesztve ]
-
Balika23hun
aktív tag
Hát eddig érdekelt ez a játék de úgy látom ezek is szarnak a PC-re mint a többi.A demo-t meglátjuk de van egy olyan érzésem hogy ez sem kerül a polcomra pedig nem sok 2. vh-s játék jelenik meg mostanában.
Mindegy talán kellemesen csalódok és jó lesz a játék.Dragon MultiGaming Clan http://dmgc.hu/ - Battlefield 1 - Baliozus
-
Butcher-HUN
senior tag
-
Ic3man
tag
Pár nap várakozást kibírunk. De nagyon várom már.
Méltassuk már a fórumtársunkat válaszra, még ha az nehezünkre is esik!!! www.devpara.hu
-
balcsy
aktív tag
Meddig tartana egy maximum 2 gigás játékot át portólni konzolról pc-re? Mert nyilvánvalóan több hónap szóval ne is tegyék!
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
D.Orion
veterán
A PC-sek majd valami konzol átiratot kapnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
- Új Asus TUF A15 FHD 144Hz G-Sync Ryzen9 8945H 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W W11 Garancia
- Lenovo ThinkPad és Yoga T480s T490 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- I5-11600kf
- 2017 MacBook Air 13 - i5 - 8GB - 128GB SSD - dobozában - karcmentes
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles... Win10 vagy 11 ...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest