Új hozzászólás Aktív témák
-
Góliát
őstag
Amikor a szemembe süt a nap, az tök jó. Remélem ez a Game hozza a szintet.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
- = Zk = -
félisten
lájk....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
heihachi
addikt
Látod ezt nem tudom. Lehet, hogy holnap van a hivatalos megjelenés, de ahhoz, hogy holnapra mindenki megkaphassa, a játékot hamarabb le kell szállítani a boltokba. Ha meg már ott van, akkor a boltos eladja, végülis ezért van ott Sokszor láttam már ilyet, hogy a megjelenés előtt nyomják emberek az eredeti játékot, még akkora címeknél is, mint Killzone 3 vagy GT5 és ezek szerint SHIFT2 is.
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mappa
addikt
csak tudnám minek van bekapcsolva a ideális nyomvonal jelzése ha nem tud azon menni az illető a GT-R-el a videó első szakaszán. a lúzer
nem kötelező megadni
-
engusz
veterán
Nem nehéz azon a nyamvadt zöld-sárga-piros vonalon haladni. Persze, ha valaki ész nélkül nyomja a gázt, a fékkel pedig satuzik...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Bennyboy
őstag
Nekem eddig nagyon tetszik. Hangok, grafika, irányítás (MOMO-val) jó. 2 negatívum, h néha kilöknek az ellenfelek, meg elég fura effekt van ütközésnél. Ezek ellenére igazán élvezetes a játék.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Erdei88
veterán
Nagyon igéretesnek tűnik, hátha megtöri a jeget.
-
Marci79
senior tag
Ebben vajon mennyire fog csalni a gép? Mennyire lesz bugos?
Egy ilyen környezetben "játszódó" GTR3 lenne az igazi.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
NOD
senior tag
Pathetic....
-
Nunder
őstag
Mondjuk egy kormányra azért befektethettek volna, ha már ekkora játékos magazin. Ettől függetlenül tetszik, amit a videóban láttam, de nekem a hangok még mindig nem az igaziak.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Ryder62
őstag
Remélem a fizika sokkal jobb lesz mint az első részben. Ott nagyon elvette a kedvem mikor egyszer beleszaladtam hátulról az elöttem lévőbe és ahelyett hogy kipördültem vagy lelassultam volna szó szerint átmentem alatta. Kicsit vicces volt mikor az ellenfél verdája az én szekerem tetején pihent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest