Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
talpalavalo
aktív tag
Tetszik tetszik, csak a főszereplő srác a nem szimpatikus, állandóan a béna luzer szerepet aggatják rá, pedig szerintem annyira nagyon nem illik neki:S
-
Dyingsoul
veterán
Hát a filmben a csajnak valami undorítóan gagyi parókát nyomtak a fejébe...
Amúgy érdekes kis film, bár sztem nem nyer oszkárt, de nem is erre készítették.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
rolkaDb
aktív tag
Nah ez a film egész bejövős. Biztos nagyon jó lesz, már várom.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Invadrr_Zim #9 üzenetére
Knights megvolt, a Shank-nek meg nem ilyen a hangulata... mindegy, ez egy másik topic lesz, majd megyek oda. A lényeg, hogy a cikkben említett játék telitalálat.
-
DeFranco
nagyúr
Ritkán lelkesedek egy játékért, de ez a játék nekem KELL. (így, nagybetűvel - remélem csak kijön PC-re is)
A KITT limuzin pedig szabályoz...
Addig is tud valaki hasonló játékot ajánlani? Cadillacs and Dinsoaurs, Final Fight, Punisher már megvolt (több is, de most ezek jutnak eszembe)
-
csaabz
őstag
Várjuk, jóóó lesz...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Dzsokszer
csendes tag
Vááá ez a film
-
XuChi
addikt
Csak Xb360-ra lesz? Pc megint kimarad a szórásból ?
-
phanzetomox
őstag
Várós, kiváncsi vagyok milyen lesz, bár dec. 30. valszeg nem ezt fogom nézni
-
nagyúr
A film jónak igérkezik.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
L3zl13
nagyúr
Mind a film, mind a játék zseniálisan el van találva a maga nemében. (Előzetes és a játék trailer alapján.)
Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest