-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
horatio
tag
Nekem ugyanez csak 15-i rendelés. Tudod ebben az a szörnyű hogy profánul mondva a szomszédos "ALI GSM"-ben is meg lehet már venni úgy hogy besétál az ember. Neten meg szinte válogatni lehet hogy holnapi átvétellel kapható jó néhány verzió. Hogy egy GYÁRTÓ ilyet megengedhet magának az kritikán aluli. Az összes SES, mobil szolgáltató, sarki fűszeres előnyben volt mint samsung.com????? Röhej. Ezt jól beszpta mindenki aki onnan rendelt, legyen magyar, német, angol. És még egyszer hagyjuk a chip hiány sztorit. Ez a Samsung esetében kamu. Ha valamely termék nem készül el határidőre akkor nem kell világméretű kampányt indítani. Én bíztam a Samsungban, váltani akartam, kár volt.
Ja és persze én marha máshonnan már rendeltem időben tokokat, töltőt stb, hogy minden legyen mire megjön a telefon. Most nézem a gyönyörű tokokat mint egy hülyegyerek, a telefon meg még a bányában ásványi formában.[ Szerkesztve ]
Két nap az élet, három nap a karnevál.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest