Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
én a8at cseréltem p10re aztán vissza.... Lehet amit szereztem p10et azzal volt valami de kezelhetőségben az A8 fényévekkel jobb... Egyszerűen más kézbe venni minöségibb a softvere a kijelzöje a papiron gyengébb hardver ellenére is sokkal smooth-abb folyamatosabb a rendszer. A8 at választanám. Huawei p10 kamerában jobb meg nem üveg a hátlap, semmi másban, Multimédia hangszórója magas tartományban szól és torzit is (igaz metalnal) ... de nekem fura volt p10 pedig volt p8-am, p9lite 2016om-2017em.. y6 II Compakt... de valahogy gagyibbnak érzem a Huaweit mg mindig.
-
Kampó
senior tag
válasz
#79715584 #565 üzenetére
szerintem ez izlés dolga.
Nekem az s8 egy szappan gomb nélkül. Ez valamivel "szögletesebb".. igy szimpibb.. Inkáb a note 8 ra hajaz kinézetre.. De bénának semiképp nem mondanám a kinézetet.De nem is értem egy A szériát minek hasonlitgattok az S-szériához.
Árban is bőven olcsóbb egy s9-él igy naná hogy nem fog annyi mindent tudni. -
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #562 üzenetére
3000es az aksija tudtommal a8-nak nálam naponta tölteni kel azért.. reggel leveszem este már 20 százalákon van.. zömében ha kibe kapcsolgatom netet akkor jobban birja
-
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #555 üzenetére
most egy fekete a8 am van igen
még fehérbe tetszene ha lenne.. ez az arany meg metal kék stb nekem sose tetszett -
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #553 üzenetére
semmi bajom vele
De ez olyan hogyha huawei p10et vettem volna akkor azt árulnám, ha g6 ot akkor azt... nekem mind1 csak bizniszelhessek
-
Kampó
senior tag
válasz
cserhatisand #541 üzenetére
Fél év.. irigyellek én 1 hete vettem de már hírdetem
Nálam ha fél évet kibir egy telefon az már rekord
-
Kampó
senior tag
ma szereztem egy ilyen a8 at.. nem vagyok benchmark vitéz de mondom felpattintom antutut.. hát nem 85000et tolt a vas hanem 117.000 et
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- Hisense LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Autós topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest