Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz laceszgamer #6 üzenetére
Ha hozzák az Old Blood minőségét coopban akkor örömmel perkálom le nekik a pénzt. Bár én valószínűleg elő is rendelem, mert imádtam az eddigi munkáikat, igaz a W2TNC DLC-i nem fogtak annyira meg, de a fő sztorin nagyon jól szórakoztam. Deluxe-ot fogok venni így lesz egy haver jegyem is ami miatt 2 emberrel is fogok tudni játszani remélhetőleg.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz laceszgamer #3 üzenetére
Pedig sanszos, hogy nem lesz túl hosszú. A Deluxe kiadás 12k PS Store-on amiben van egy haver meghívó is. Szerintem 6 óra sztori körül lesz, ha abból indulok ki, hogy a fő játékok olyan 11-12 órásak voltak és az Old Blood is ilyen 6 körül volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nagyon várom már, nekem eddig bejött a MachineGames Wolfenstein szériája és ez meg coop is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest