Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #53 üzenetére
Igen, irtam is, hogy lehet ebben a jatekban vegre jol meg van oldva, mert ezt meg nem lattam, viszont egy esely nekem nem er meg 10+ ezer forintot, szoval amig valami ismerosnel nem tudom kiprobalni, addig ez nekem rejtely marad :/
Egyebkent kepeken/videokon rengeteg textura nagyon csunya, valamint mintha folyamatosan mikrolaggolna, meg a thevr-os sracok videojan is igy latom, pedig ok ps4-en nyomtak. Tenyleg ilyen, pc-nn is, vagy csak a videoban tunik ilyennek?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Johnnyxy27 #53 üzenetére
Spoiler:
Madhouse-on az elején a 20 töltényből (én többet sehol nem találtam) 18-nak fejbe kell találni a feleségünket, különben annyi nekünk.
Baltával neki menni itt már felesleges, azonnal félbevág a hasunktól a fejünkigés nem szabad felmászni a létrán sem az elején. A lényeg, hogy egy létrafokot kell lépni, ekkor már hallani, hogy jön a fűrésszel, kirohanni a szobából és becsukni az ajtó, majd a folyóson fejmagasságba célozni, és amikor szétvágja az ajtót, akkor, mint írtam is nagyon pontos fejlövésekkel lelassítani.
Talán 2-3, esetleg 4-et lehet pontosan bevinni, de inkább kettő, ami biztos és mehet a körbe-körbe rohangálás, (mert közben teljesen széjjelvágja a falakat, ajtókat), megállás, fejlövés, addig míg össze nem esik. De soha nem engedd, hogy a közeledbe érjen, akkor annyi ezen a fokozaton!Ha esetleg valaki belevágna azért írtam le, én csak azért csináltam végig, hogy meglegyen a végtelen töltény opció, de még egyszer semmi pénzért nem vinném ezen a fokozaton végig.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A zsákutcába robogott széria reinkarnálódott és micsoda reinkarnációról beszélhetünk! A Resident Evil 7 első személyű horrorisztikus túlélő irányt vett.
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Gran Turismo 7 - PS4
- Elite series v2 komplett ( fülekkel, töltővel, tartóval ) - újszerű - 15 hó alza garral FÉLÁR ALATT
- Series X - két hónapos - karcmentes + Xbox wireless headset ( 22 hó garancia )
- JSAUX 6-in-1 Docking Station (Steam Deck, ASUS ROG)
- Asus Rog Ally X !!!Megapack!!! Újszerű, Összes tartozékkal, 28 hónap Garancia + rengeteg extra!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest