Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
Szia, más jellegű, ezért teszem offba: Redmi note 9S (akksi ugyanez, cpu alacsonyabb fogyasztású kicsivel, mint a 9-ben, de kijelző nagyobb, 6,67-es) múltkor reggel 10-kor indultam 95%-al, 5 és fél órát ment a waze 80% fényerőn 4g-n, volt fél óra böngészés chrome-ban, 20 perc video calling, este 7-re értem haza, és 50%-on állt.
Szerintem a 9 is megállna egy ilyen után 35-45%-on.[ Szerkesztve ]
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/ terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest