Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Az jó, amúgy már a 2. mondatod nettó hülyeség. Nem 2 hanem 4 befejezés van.
SPOLER Ha nem játszottad még végig ne kattints, SPOILER -
ribizly
veterán
Nekem pont az tetszik benne, hogy számtalan olyan dolog (ahogy ezek a random event-ek is, de ide tartozik a vadászat, a crafting, a camp upgrade-ek, ...) amelyeknek nincs hatásuk igazából semmire. Persze biztosan vannak akik ezt hibának és "lustaságnak" tartják, de én pont azt látom benne, hogy így nem fogja megutálni ezeknek az elvégzését a játékos. Azt azért tegyük hozzá, hogy a lovaglás az elején kínlódás lesz, de idővel olyannyira élvezetessé válik, már néha azon kaptam magam, hogy csak úgy lovagolgatok.
Persze ehhez sokat tesz hozzá a zene.
A main story és a rendes side mission-k zseniálisak. -
LilProphet90
senior tag
A sok lovaglás eleinte engem is frusztrált, talán az 5. fejezetnél alakult ki igazán a kötődés, utána már nem zavart. Persze a befejezés kiszámítható volt az első rész ismeretében, de mégis kellemes volt számomra.
Aztán lehet úgy leszek vele, mint a GTA V-tel, hogy második nekifutásra az elején megunom, és többet nem játszom vele, vagy csak sokéves kihagyással. Ettől függetlenül nagyon jó élmény volt.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A jelenlegi játékgeneráció egyik legmeghatározóbb darabja PC-n nyerte el legméltóbb megjelenését, ám a hatlövetű néha úgy beragad, hogy a párbajból csak a baj marad.
- Gigabyte alaplap z590 vision + I7 10700k proci eladó!!!
- Intel Core i5-7400 3.0 Ghz processzor
- Keresek hibás 8800 Ultra és GTX 295 videókártyát
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5g 12+6g RAM 512GB belső memória Dual Sim
- Lenovo Thinkserver C30 / Xeon E5-2650 / 32GB DDR3 / 500GB SSD / Radeon / DVD / Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest