Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Ezt is én tapasztaltam, pontosabban nekem elég ha a netet kilövöm míg versenyzek, és fokkal könnyebb a dolog. Ha végeztem visszanyomom a netet és mentek felhőbe, mert párszor előfordult, hogy telón tárolt mentés nem frissült.
Segítségek nélkül pedig szerintem a fékezést lehet kilőni, ha begyakorolja az ember sokkal jobb köröket tud úgy menni, hogy maga lövi be mikor fékez.Kissé csalódás keltő viszont, hogy mindenféle csalás vagy gold vásárlás nélkül nem lehet végigtolni, kivéve ha folyamat fejlődök és várok hónapokig míg összejön a gold szint lépséből, a végén elég durva az ára pár autónak...
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest