- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
apropó, demo-ról tudunk valamit?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
tome.jr
addikt
Én iszonyat sokat játszottam a Borderral, minden dlc-t kipróbáltam/végigtoltam, az alapjátékot is minden karakterrel többször is. Crysis 1 mellett ez volt az a játék ami hosszabb távon le tudott kötni. Viszont már annyit játszottam vele, hogy a végére kissé unalmassá vált és a dlc-kkel sem tudott igazán megújulni. Border fanként kifejezetten várom a Rage-t mivel kb hasonló lesz a játékélmény-hangulat. Ha azonos is lesz sokmindenben nálam akkor is előre borítékolt a többszöri végigjátszás. Akinek tetszett a Border annak a Rage "must have" lesz.
-
- = Zk = -
félisten
Én is a Borderhez hasonlítottam, mintsem a Fallouthoz. Persze, posztapokaliptikus szó hallatán én a Borderre asszociálok
A garfikát elnézve nem lehet panaszunk, szvsz!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DeFranco
nagyúr
válasz - = Zk = - #57 üzenetére
ON: a játék nagyon tetszik, kérdés, hogy a Borderlands-hoz képest menynit tudnak újítani. Annak azért extra hosszú játékideje volt még single-ben is, tehát akit egyáltalán érdekel a stílus, az ott kiszórakozhatta magát. Ha sok mindenben nem fog eltérni, akkor pont emiatt válhat rövid úton unalmassá.
-
- = Zk = -
félisten
jogos a pontozás! ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
DeFranco
nagyúr
válasz - = Zk = - #55 üzenetére
Én nagyrészt azért vettem, mert ez a kulcsa annak, hogy valamikor is veszek-e konzolt. Ha a játékok többségénél meg tudom szokni, akkor OK, jöhet a konzol majd, ha nem, akkor megúsztam 6k-ból a dolgot, és nem veszek.
Verekedős pipa,
oldalra scrollozós, ugrálós (Trine, Bionic Commando: Rearmed) pipa
Akció/mászkálós (AC, Batman) - ez még erősen kérdéses
FPS - no way
Autóverseny - nem érdekel[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én pl konzolt/kontrollert csak autóversenyre használok.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz atidzsiforc #45 üzenetére
Én próbáltam a Borderlands-ban, és hidd el, nem vagyok egy pro FPS játékos, sokkal inkább erősen casual, de kb 5 perc alatt megbolondultam tőle, és vágtam sarokba a kontrollert. Nem lehet megfelelően gyorsan célozni vele. Még nagyjából sem. De ha én csinálok rosszul valamit, adj tanácsot, mert ezen múlik, hogy lesz-e valaha konzolom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz atidzsiforc #51 üzenetére
...
rendben...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Angel1981
veterán
válasz atidzsiforc #45 üzenetére
Ekkora hülyeséget is már rég láttam leírva!
A kocajátékosokat lehet, nem érdekli, de az távolról se mindenki!
Úgy mozogsz vele, mint egy mozgássérült - ha neked ez elég, a te bajod![ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz atidzsiforc #42 üzenetére
tiszteletem, én volnék SchalkeFan
-
Findzs
addikt
nagyon bejön
végre ki lehet használni az összes fegyvert
a legutóbbi fps -nél (crysis 2) amivel játszottam 1 fegyverrel végig lehetett vinni, szinte teljesen mindegy volt mi van az embernél (kivétel a különleges helyzetekben)süt róla a profizmus, ahogy a pályák megvannak csinálva meg a karakterek animációja, fegyverek ereje érezhető, egyszóval remek lesz és már nincsen olyan messze
év játéka várományos a portal 2 melletthogy rosszat is mondjak:
úgy látom nem lesz pálya rombolhatóság sajnos[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
riolobo
tag
Remélem a végleges verzióban is ilyen markáns lesz a zenei aláfestés a harcok közben,hangulatos.
-
Suker10
tag
Nagyon ütős játék és jók a fegyverek is. Azért ezek az ellenfelek nem olyan primitívek, de nem hiszem, hogy több intelligenciára lenne szükségük. Van egy különleges hangulata az egésznek.
Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
atidzsiforc
őstag
poisoned water supply: Diablo1 elso quest!!!!
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Malachi
addikt
1. - Quayola Quayons Quake quarakteres betűkkel
2. - 1000%, hogy ez konzol volt, látszik a mozgáson és az elnagyolt textúrákon
3. - állatira kíváncsi vagyok, milyen lesz PC-n, így is jól néz ki, de még kicsit reszelnének rajta...
4. - első napos vétel, egyértelmű. 15 óra ebből? vicceltek? kell.
-
gantum
tag
elefén kicsit tényleg falloutos, de aztán kezdődik az igazi akció, szuper lesz, várós.
01:10-nél meg helikopterezik a lába?
-
banhammer
veterán
Látszik a játékos mozgásán, hogy konzollal játszik.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
TaS1kaaa
tag
A játék nagyon tetszik de a grafika szerintem egyáltalán nem jó. A karakter kidolgozások elmennek viszont a terep a háttér nagyon silány minőségű, még jó, hogy ezt csak másodlagos tényezőnek tekintem így összességében tetszik
-
Mans20
addikt
Eddig csak a fallout tetszett a bethesdától,lehet ez lesz a második.
-
leviske
veterán
MerLinh és huskydog17: Köszi. Akkor gondolom csak azzal kevertem, hogy a Tech5 már nem megy házon kívülre, megmarad a Bethesda és iD játékainak.
-
hohoo
senior tag
nem biztos hogy új gép kell, azért az id-nél tudnak(legalább is eddig tudtak) optimalizálni, meg elvileg nem is szar directx-es a játék, ami megint ad a teljesítményhez.
(bár lehet hogy erre is rárakják a wrappert mint az összes konzolos játékra, akkor meg rosszabb mintha eleve dx lenne.[ Szerkesztve ]
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
Angel1981
veterán
Igényes munkának tűnik - mondjuk mar 7 éve fejlesztik.
Lesz még valaha olyan nagy költségvetésű FPS, aminek a demonstrálása nem konzolon történik? -
eldiablo
addikt
A francba, most már biztos, hogy a HD6850-et kell megvennem.
-
eL Geri
őstag
Azta... én régóta temettem ezt a játékot és szegény IDt úgy ahogy van!
Nekem az eddigi képek, videók nem jöttek be. A témában se láttam már fantáziát, a grafika se tűnt IDhez méltó újításnak... De ez most nagyon tetszett!
Már csak egy rossz érzésem van a gameval kapcsolatban, ez lesz hosszú idő után az első játék ami miatt a már nem mai gépemet kellene frissíteniHa az egész játék alatt sikerül ezt a színvonalat tartani akkor gratula a készítőknek.
-
Rayyy
senior tag
Azért remélem lehet majd jobb minőségre is állítani a grafikát, mert nagyon jó a hangulata az egésznek, csak sok helyen nagyon buták a részletek... ez az ára, ha ilyen részletgazdag a környezet.
Minden a legnagyobb render!
-
Kassadin
addikt
Tetszetős a videó, kíváncsi leszek mennyire lesz jó maga a játék.
[ Szerkesztve ]
-
hohoo
senior tag
hát ez nagyon falloutos... az a bethesda softworks felirat az elején micsoda?
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
- = Zk = -
félisten
nagyon brutális lesz
nagyon jó.. Borderlands szebb grafikával.szerk.
milyen "érdekes" volt az a Q betű![ Szerkesztve ]
-
julius666
addikt
Ok, visszavontam a látvánnyal kapcsolatos kételyeimet. Ez piszok jól néz ki.
Valószínűleg a régebben kiadott videók a konzol változatból voltak ez meg a PC-sből. Hát igen, a textúrák felbontása nagyon sokat számít... -
huskydog17
addikt
Ááááhhh, ez nagyon nagy! Az id Software megint nagyot alkotott ,ez a játék büntet mindent szempontból! Micsoda kivégzések, micsoda shotgun, mennyi vér!
Fülig ért a szám miközben néztem a videót, a grafika is elképesztően gyönyörű még így fos YouTube-os videón is, milyen lehet élőben ,te jó ég!
Aztán egyszer csak meghallottam azt a Quake-es sound effectet, amikor felszedte a dobozt
. Imádom!
A végén csak nem egy BFG-t hívott segítségül a játékos?
Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy e játék miatt abszolút megéri új gépre gyűjteni! Ha lesz hozzá megfelelő gépem, azonnal megveszem! Egyszerűen nem jutok szóhoz, ez fenomenális, már most ki merem jelenteni ország világ előtt, hogy ez az év játéka lesz (legalábbis az én szememben )!#17: Nem, a Skyrim egy teljesen saját, DX9-es motort fog használni és nem a Tech5-öt!
[ Szerkesztve ]
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Najz
tag
Ez jónak igérkezeik
Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
fasterware
aktív tag
Na ez olyan játék lesz amivel csak este szabad játszani, legalább 5.1 hangzással. Para szint a csúcson lesz, már várom.
-
Psych0
őstag
A doomos meg quakes easter eggeket, még a kiadás előtt le kell lőni ugye? Csak nekem tűnik műanyagnak amúgy?
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez tényleg jó, és ha lesz benne cop, az maga lesz a mennyország
-
leviske
veterán
Na jó, én az ilyen "hirtelen a semmiből előugrik valami" játékokat nem bírom, pedig a kocsikázás miatt nagyon vártam. Ennek a motorjára fog épülni a Skyrim is, jól tudom?
-
Yutani
nagyúr
Szépnek szép, de valamiért nem fogott meg. Egy átlag shooter jó grafikával.
#tarcsad
-
Nova96
őstag
Csak nekem hasonlít a Oddworld: Stranger's Wrath-ra?íj a város?
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
régen vártam ennyire játékot....
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A Quake és Doom hangeffekt üt a power-upok felvételekor.
Én nagyon szeretnék egy Fallout-ot ezzel a motorral.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
tome.jr
addikt
Kibeb@szott jó lesz
-
Kareszovics
addikt
Megmondom őszintén, hogy nagyon tetszik.
Hatalmas piros pont volt nálam az a jelenség, hogy amikor a mob megkapta a "fejest" akkor utolsó mozdulatként a fejéhez kapott. Lehet, hogy máshol is van ilyen, de eddig ez csak ebben a játékban tűnt fel markánsan nekem.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
Kanczy
veterán
Ez valami elképesztő... azt a rohadt, nem jutok szóhoz. Pluszpont a végén a BFG
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Xaels
félisten
Egyelőre 3 FPS van amire beruházok idén valószínűleg: BF3, Deus Ex:HR, Rage. Az első egyértelműen a Multi miatt, míg a másik kettő a sztori miatt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mickemoto
őstag
Eredetileg úgy volt hogy a fegyók,páncél fejleszthetők lesznek, kíváncsi leszek milyen lesz.
Remélem több mint egy agyatlan fps, bár elsőre nem úgy tűnik. -
Jofi81
őstag
Jó lesz ez, nagyon úgy tűnik. A Fallout egyik részével sem játszottam eddig, de ha az is ilyen, akkor vetek rá egy pillantást.
-
keIdor
titán
Fallout 3 meg NV-re emlékeztet nagyon. Tetszik.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Tibor92
tag
Érzésem szerint jó játék lesz. Várjuk szeretettel...
- 2001/9/11 WTC Never Forget -
-
kovsol
titán
még akár jó is lehet
May the Force be with you!
-
cannibal
senior tag
Nekem tetszik nagyon Mondjuk az AI nem egy észlény
-
qad